TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δυάδα με την νυν και την πρώην ομάδα του Έμερι

Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε ξανά ταμείο την Πέμπτη, με τον άσο της Ρόμα και το Goal/Goal στο Μπέτις - Μπαρτσελόνα, μία δυάδα σε απόδοση 2.70. Συνεχίζει απόψε με δύο ακόμη δυνατές προτάσεις από την Premier League και τη La Liga.

Η Άστον Βίλα δέχτηκε σφαλιάρα στο κύπελλο από τη μικρούλα Στιβενέιτζ, που αγωνίζεται στη League 2. Κέρδιζε με 1-0, είχε φάσεις για να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά δεν το έκανε. Αποβλήθηκε στο 85ο λεπτό ο Ντεντόνκερ και το παιχνίδι γύρισε στο 88o και στο 90o λεπτό. Απογοητευμένος στο τέλος ο Ουνάι Έμερι, αναφέρθηκε στη νοοτροπία που θέλει να αλλάξει στην ομάδα.

Δίκαιες τιμές στον άσο

Αυτό το αποτέλεσμα αναμένεται να τσιτώσει τη Βίλα, που με τον Έμερι στο πρωτάθλημα έχει καλές εμφανίσεις και ρεκόρ 3-1-2 με σπουδαίες νίκες, όπως αυτή επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) ή το διπλό στην έδρα της Μπράιτον και το διπλό στην έδρα της Τότεναμ!

Η Λιντς εκτός έδρας είναι αδύναμη, έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς και ακόμα και η πρόσφατη ισοπαλία, που πήρε στην έδρα της Νιουκάστλ, είχε μεγάλη δόση τύχης. Με βάση την εικόνα της Βίλα, από την ημέρα που ανέλαβε ο Έμερι, ο άσος σε απόδοση 2.00 μοιάζει δίκαιος (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με παράδοση και φόρμα στο Βίγο

Αρχίζει να δείχνει πως δεν είναι ξοφλημένος ο Κίκε Σετιέν και έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνα, ξεκίνησε πολύ άσχημα τη θητεία του στον πάγκο της Βιγιαρεάλ, με ρεκόρ 0-2-3 σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είχε ως συνέπεια, ο κόσμος της ομάδας να ζητήσει την άμεση απόλυση του. Κατόπιν όμως, ήρθε ένα θετικό σερί πέντε νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η τελευταία επικράτηση με 2-1 επί της Ρεάλ, ανέβασε τη Βιγιαρεάλ στην έκτη θέση, έναν βαθμό κάτω από την τετράδα. Απόψε, το "κίτρινο υποβρύχιο" πηγαίνει σε καλή κατάσταση στην έδρα της Θέλτα (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Ασφαλώς και είναι πιο υψηλού επιπέδου ομάδα η Βιγιαρεάλ. Έχει βρει φόρμα και τρέχει μία πολύ καλή παράδοση στο Βίγο, με μόλις μία ήττα και ρεκόρ 5-4-1 τα τελευταία 10 χρόνια. Το Χ2Δ στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Λιντς: 1 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Θέλτα - Βιγιαρεάλ: Χ2Δ (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ