TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βάζει φωτιά η Γιουβέντους

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βάζει φωτιά η Γιουβέντους
@2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Το Match Money διαβάσει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο ντέρμπι κορυφής, της Serie A, ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους.

Με ένα μεγάλο ματς ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, Νάπολι – Γιουβέντους στη Serie A (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

H ιστορία της φετινής Νάπολι είναι γνωστή. Το καλοκαίρι δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα, αλλά η ομάδα του Σπαλέτι έκανε απίστευτο πρώτο μισό στη σεζόν, φτάνοντας στη διακοπή του Μουντιάλ αήττητη και με ρεκόρ 13-2-0. Κάτι σαν τον Παναθηναϊκό δηλαδή στα δικά μας, και το ερώτημα και στην Ιταλία ήταν το ίδιο: Θα μπορέσει η Νάπολι να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό και μετά το Μουντιάλ;

Στο πρώτο παιχνίδι της επανέναρξης η Νάπολι γνώρισε και την πρώτη ήττα (1-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο) και παρότι στο επόμενο νίκησε στη Γένοβα την ουραγό Σαμπντόρια, η διαφορά από τη Γιουβέντους (και τη Μίλαν) είναι στο +7 και το σημερινό ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικό.

Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, και βάσει των φιλοδοξιών που υπήρχαν το καλοκαίρι, ξεκίνησε τελείως απογοητευτικά τη χρονιά και ο Αλέγκρι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Αλλά Γιουβέντους είναι, και συνήθως βρίσκει τον τρόπο. Έτσι, η Γιούβε, χωρίς να παίζει καμιά φοβερή μπάλα, έχει βρει την αγαπημένη συνταγή του Αλέγκρι και από τα μέσα Οκτωβρίου έτρεξε ένα νικηφόρο σερί φτάνοντας στη διακοπή του Μουντιάλ με έξι συνεχόμενες νίκες.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Και η Μεγάλη Κυρία συνέχισε ακριβώς στον ίδιο ρυθμό και στην επιστροφή της, με δύο αγχωτικές ("ιταλικές" αν προτιμάς) νίκες με 1-0 έφτασε το σερί της στο 8-0-0, μην έχοντας μάλιστα δεχθεί καν γκολ: 14-0 τα τέρματά της. Και βέβαια σήμερα παίζει τα ρέστα της, αφού με νίκη βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα ενώ με ήττα μάλλον η αντεπίθεσή της παίρνει τέλος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ποδοσφαιρικά, τέτοια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθούν. Όλα μπορεί να γίνουν και πολύ εύκολα μπορεί ο καθένας να επιχειρηματολογήσει και για τη νίκη της Νάπολι και για τη νίκη της Γιουβέντους και για την ισοπαλία. Και βέβαια με τον αστερίσκο ότι όλες αυτές οι ποδοσφαιρικές κουβέντες είναι και λίγο στον αέρα, αφού ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι είναι σύνηθες να κρίνεται στη λεπτομέρεια. Μην πας μακριά, αρκεί μια κουφή φάση και μια αμυντική αδράνεια, ένα δοκάρι ή ένα χαμένο πέναλτι…

Αλλά στοιχηματικά υπάρχει πάντα ο μπούσουλας των αποδόσεων που πολλές φορές οδηγεί από μόνος του. Κάτω από 2.00 ο άσος της Νάπολι, γύρω στο 1.95, ενώ το διπλό της Γιουβέντους φτάνει και στο 4.00. Και σε αυτό το σετ αποδόσεων, η αβίαστη σκέψη είναι να πάμε με τη φανέλα της Γιουβέντους και με το αποτέλεσμα που θα βάλει φωτιά στη φετινή Serie A. Έχοντας μάλιστα την πολυτέλεια να πάρουμε μαζί μας και το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Γιουβέντους: Χ2 (απόδοση 1.88) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ