TIPS ΤΣΑΡΛΥ

​Τσάρλυ προγνωστικά: Αν δεν ενισχυθεί θα πάει άκλαυτη η Κάντιθ

Ο Γιερεμίας Λεντέσμα,  τερματοφύλακας της Κάδιθ σε ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα
Ο Γιερεμίας Λεντέσμα, τερματοφύλακας της Κάδιθ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το Κάντιθ - Αθλέτικ Μπιλμπάο και καταλήγει σε ποντάρισμα διπλασιασμού.

Η Κάντιθ ήταν απογοητευτική στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχει γνωρίσει δύο άνετες καθαρές ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια. 0-1 εντός από την Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα με 0,33 - 2,32 xG. Τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε ακόμη πιο εύκολα με 2-0 από την Οσασούνα με 3,05 - 1,08 xG.

Ο κόσμος ζητάει μεταγραφές

Ο κόσμος θορυβημένος από την εικόνα της ομάδας γκρινιάζει και ζητά άμεσα μεταγραφές. Έγιναν οι πρώτες κινήσεις, την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε τον εξτρέμ Μπονγκοντά της Γκενκ, ενώ βρίσκεται κοντά για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ουρουγουανού εξτρέμ Μπράιαν Οκάμπο από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Προσθήκες που ασφαλώς δεν θα βοηθήσουν στο σημερινό παιχνίδι με την Μπιλμπάο (21:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ).

Προγνωστικά Ισπανία: Η επιστροφή του Βαλβέρδε

Στην επιστροφή του Βαλβέρδε οι Βάσκοι ξεκινούν με φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά. Έχουν δώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια και στα δύο κράτησαν το μηδέν, σπατάλησαν όμως πολλές ευκαιρίες στην πρεμιέρα τους με τη Μαγιόρκα και κόλλησαν στο 0-0 σε παιχνίδι με 2,02 - 0,54 xG και βρήκαν την τύχη που τους έλλειπε τη δεύτερη αγωνιστική που επικράτησαν με 1-0 της Βαλένθια, σε παιχνίδι με 1,05 - 1,09 xG.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση η Μπιλμπάο άξιζε να ξεκινήσει με 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια και 4 έχει πάρει. Με την εικόνα που έχει δείξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Κάντι εύκολα η Μπιλμπάο μπορεί να περάσει για 3η συνεχόμενη χρονιά με διπλό από την έδρα της. Πέρυσι κέρδισε 3-2, πρόπερσι 4-0. Το διπλό της Μπιλμπάο στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάντιθ - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2 (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ