TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ακόμη πληρώνουν καλά οι άσοι της Σεβίλλης

Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στους "16" του Europa League
Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στους "16" του Europa League © 2023 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Σε εξαιρετική φόρμα ο Τσάρλυ έστειλε το Σάββατο για τρίτη σερί μέρα ταμείο με τριάδα σε απόδοση του 5.35 και σήμερα συνεχίζει με τρεις ακόμη δυνατές επιλογές από Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία.

Χαμός γίνεται στην κορυφή στην Bundesliga. Η αγωνιστική άνοιξε με την Μπάγερν, την Ουνιόν και την Ντόρτμουντ να βρίσκονται στην πρώτη θέση με 43 βαθμούς. Μάλιστα, η Ντόρτμουντ κέρδισε χθες στο Ζινσχάιμ τη Χοφενχάιμ, έφτασε τους 46 βαθμούς και απόψε περιμένει να δει τι θα γίνει στο Μπάγερν - Ουνιόν Βερολίνου (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Το σοβαρό πλεονέκτημα της Μπάγερν

Μαχητική, αξιέπαινη όμως δεν θα πάρει το πρωτάθλημα από την Μπάγερν η Ουνιόν. Επίσηςμ έχει σαν μεγάλο ντεσαβαντάζ πως προέρχεται από ένα απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Άγιαξ. Κατάφερε η Ουνιόν να αναδείξει τα προβλήματα που έχει φέτος ο Άγιαξ και να πάρει την πρόκριση στους "16" του Europa League. Είναι όμως τεράστιο το πλεονέκτημα της ελεύθερης εβδομάδας που είχε η Μπάγερν. Στην αποστολή επιστρέφει και ο Μανέ. Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η Μπάγερν και κάνουν τη διαφορά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο άσος είναι χαμηλός, όμως με over 1,5 πάει στο 1.55.

Ανεβάζει τον Ντιαλό η παρουσία του Αντονετί

Η διοίκηση του Στρασβούργου έκανε την κίνηση που έπρεπε για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Έκλεισε τον έμπειρο τεχνικό Αντονετί. Η πρεμιέρα του ήταν αβανταδόρικη, υποδέχτηκε την "τελειωμένη" Ανζέ, όμως σε κάθε περίπτωση φάνηκε πως η παρουσία του θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον γκολτζή Ντιαλό.

Ο Ντιαλό είναι παιδί του Αντονετί. Υπό τις οδηγείς του, τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε σε πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία με 26 τέρματα και μαζί ανέβασαν τη Μετς στην πρώτη κατηγορία. Την επόμενη χρονιά ο Ντιαλό σκόραρε 12 τέρματα και βοήθησε καταλυτικά, ώστε η Μετς να παραμείνει στη Ligue 1. Επιδόσεις που έκαναν τη διοίκηση του Στρασβούργου, το καλοκαίρι του 2020, να δώσει 12 εκ ευρώ στη Μετς για να τον κάνει δικό της.

Φέτος ο Ντιαλό κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά στο Στρασβούργο καθώς έχει ήδη πετύχει 12 τέρματα σε 24 παιχνίδια, τα δύο στο ντεμπούτο του Αντονετί, το περασμένο Σάββατο με την Ανζέ, στη νίκη με 2-1, η οποία ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' ότι μαρτυρά το σκορ.

Το Στρασβούργο πέρυσι έχασε την Ευρώπη για έναν βαθμό και έχει με διαφορά το πιο ακριβό ρόστερ από τις ομάδες που βρίσκονται στη δεύτερη δεκάδα του πρωταθλήματος. Είναι στο +2 από τη 17η θέση και παίζει στην έδρα της Κλερμόν, που με 30 βαθμούς είναι στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη και είναι σαφώς πιο άνετη (16:00 Live από το SPORT24). Το Χ2Δ στο 1.55 στο μέσο όρο των στοιχηματικών εταιριών.

Συνεχίζει το διπλό σερί στο Σάντσες Πιχουάν

Η Σεβίλλη καταφέρνει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Δεν είχε ούτε μία νίκη στο Σάντσες Πιθχουάν μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ. Από την στιγμή όμως, που το ισπανικό πρωτάθλημα ξεκίνησε ξανά έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της. Αν βάλουμε μέσα και το 3-0 με την Αϊντχόφεν που έφερε την πρόκριση στους 16 του Europa League, μιλάμε για ένα σερί με 5 συνεχόμενες νίκες.

Έχει ακόμη ένα παιχνίδι, που είναι στο χέρι της να το κερδίσει, καθώς διατηρεί εξαιρετική εντός έδρας παράδοση με την Οσασούνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Μετράει εννιά σερί νίκες εναντίον της και οι Βάσκοι το τελευταίο διάστημα δείχνουν απλά να διαχειρίζονται το καλό τους ξεκίνημα. Ξέφυγαν νωρίς από τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ωστόσο είναι φανερό πως δεν μπορούν να κυνηγήσουν την ευρωπαϊκή έξοδο. Ο άσος βρίσκεται στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν - Στρασβούργο: Χ2Δ (απόδοση 1.55), 16:00
  • Μπάγερν - Ουνιόν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 18:30
  • Σεβίλλη - Οσασούνα: 1 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ