TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Πειράζοντας τις αποδόσεις

Ο Ντάκα πανηγυρίζει γκολ με τη Λέστερ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Ντάκα πανηγυρίζει γκολ με τη Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα αποψινά ευρωπαϊκά παιχνίδια και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Η Σεβίλλη επιστρέφει στην αγαπημένη της διοργάνωση. Ο τελικός του Europa θα γίνει στο γήπεδο της και καταλαβαίνετε πως η διοργάνωση έχει το δικό της φαβορί. Ο Λοπετέγκι έχει πάρει από τον Μόντσι ένα ρόστερ που του δίνει το δικαίωμα να κάνει ροτέισον χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα της Σεβίλλης.

Η πληρότητα κάνει την διαφορά

Για το παιχνίδι με τη Ντινάμο (22:00 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24 ) είναι τιμωρημένος ο μέσος Τζοάν Τζορδάν, τραυματίας ο δεξιός μπακ Μοντιέλ, παραμένουν εκτός οι εξτρέμ Σούσο και Λαμέλα. Δίνονται αμφίβολοι και λογικά θα προστατευτούν ο ακραίος μέσος Κορόνα, ο Μαρσιάλ, όπως επίσης και ο δεξιός μπακ/χαφ Χεσούς Νάβας.

Η ενδεκάδα και οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Λοπετέγκι παραμένει πολύ υψηλού επιπέδου και δύσκολα αντιμετωπίσιμη από έναν αντίπαλο που ανήκει σε υποδεέστερο ποδοσφαιρικά κόσμο όπως η Ντινάμο. Μπόνο – Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρέκικ, Ακούνια – Ντιλέινι, Φερνάντο, Όλιβερ Τόρες – Οκάμπος, Ράφα Μίρ, Πάπου Γκόμες, χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσουν οι Ελ Νεσιρί και Ράκιτιτς. Ο προπονητής της Ντινάμο, Κότιτς, θα προσπαθήσει με ένα συντηρητικό 5-3-2, να κρατήσει την Σεβίλλη, δεν θα είναι και τόσο απλό. Ο άσος με over 1,5 δίκαιος ανάμεσα στο 1.70 - 1.75.

Επιτέλους η παλιά καλή Λέστερ

Έχασε μέσα από τα χέρια της, την ευκαιρία για να πετύχει την πρώτη της νίκη η Λέστερ μετά από τις 8 Ιανουαρίου. Ισοφαρίστηκε στο 91ο λεπτό από τον Ντόουσον, όμως επιτέλους η εικόνα της με τη Γουέστ Χαμ ήταν ενθαρρυντική. Ο Ρότζερς είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση το 2022, ο ίδιος στο τέλος του αγώνα δήλωσε πως "ήταν σαν να βλέπει την παλιά καλή Λέστερ". Έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 11η θέση και το Europa Conference League δίνει στην ομάδα του ένα παράθυρο να ψάξει την ευρωπαϊκή έξοδο και μία επιτυχία.

Η Ράντερς (22:00 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24 ) δεν μπορεί να προβάλει σοβαρή αντίσταση. Πρόκειται για μία μεσαία ομάδα της Δανίας. Το πρωτάθλημα διακόπηκε στις 29 Νοεμβρίου και αρχίζει αυτή την εβδομάδα. Η Ράντερς βρίσκεται στην 5η θέση και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι το είχε δώσει στις 12 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο. Καταλαβαίνετε πως είναι ένας πολύ βατός αντίπαλος για τη Λέστερ. Χρειάζεται μία καλή εμφάνιση, μία βαρβάτη νίκη, που θα σημαίνει και πρόκριση χωρίς να έχουν το μυαλό στη ρεβάνς. Με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος ανάμεσα στο 1.70-1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70 - 1.75), 22:00
  • Λέστερ - Ράντερς: 1 με -1,5 (απόδοση 1.70 - 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ