TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοιχημα: Must win για τη Σοσιεδάδ, ανεβάζει επίπεδο τη Ρεάλ ο Βινίσιους

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις το ισπανικό πρόγραμμα και το βάρος από το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/01) πέφτει σε δύο αναμετρήσεις.

Η Σοσιεδάδ (17:15 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) δίχως να παίζει τόσο άσχημα όσο δείχνουν τα τελευταίας της αποτελέσματα προέρχεται από ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη, το οποίο την έχει πεισμώσει, και σήμερα ο αγώνας με την Θέλτα είναι must win. Μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας για το Κύπελλο 2-3 στην έδρα της Λεγανές και έφτιαξε η ψυχολογία της ομάδας.

Κουρασμένη η Θέλτα

Σημαντική η επιστροφή του ηγέτη αρχηγού Οϊαρθάμπαλ που σκόραρε με πέναλτι στο Κύπελλο και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Ραφίνια που αποκτήθηκε δανεικός από την Παρί. Η Θέλτα μεσοβδόμαδα έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ατλέτικο Μπαλεάρες. Ο τεχνικός Κουδέτ μίλησε για πρόβλημα φρεσκάδας που έφεραν τα δέκα κρούσματα κορονοϊού που είχε την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να διαχειριστεί η ομάδα του Βίγο τρίτο στη σειρά παιχνίδι. Η Σοσιεδάδ έχει σημαδέψει την αγώνα για να επιστρέψει στις νίκες και να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Ο άσος ανάμεσα στο 1.80 και στο 1.85 στις περισσότερες εταιρίες.

Η επιστροφή του Βινίσιους κάνει την διαφορά

Ο Αντσελότι μετά την ήττα της Ρεάλ (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) από την Χετάφε δήλωσε πως οι παίκτες του είχαν μείνει στις διακοπές των Χριστουγέννων, μέσα του όμως γνωρίζει πως η απουσία του Βινίσιους είναι η πιο σημαντική που μπορεί να έχει η Ρεάλ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι αυτός που επιτρέπει στην Ρεάλ να παίζει σε υψηλές ταχύτητες και ανεβάζει τον ρυθμό της ομάδας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η επιστροφή του είναι ένα πολύ καλό νέο και το γεγονός πως η Σεβίλλη πιέζει επικίνδυνα θα αναγκάσει την Ρεάλ να δει σοβαρά το παιχνίδι με τη Βαλένθια. Με προβλήματα τα οποία μπορεί να διαχειριστεί η Ρεάλ θα υποδεχτεί τις Νυχτερίδες, η ενδεκάδα θα είναι καλή, αντίθετα ο Μπορδαλάς με τίποτα δεν μπορεί να σηκώσει την απουσία του παικταρά Σολέρ. Η νίκη με over 1,5 της Ρεάλ στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ - Θέλτα: 1 (απόδοση 1.80 - 1.85), 17:15
  • Ρεάλ - Βαλένθια: 1 & over 15 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ