TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Με τρεις διπλές ευκαιρίες από Premier League και La Liga

Ο Νιλ Μοπέ της Μπράιτον πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Ο Νιλ Μοπέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ μετά το πρωτοχρονιάτικο 3/3 αναλύει το πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρεις διπλές ευκαιρίες από Premier League και La Liga.

Το πρόγραμμα της Premier League περιλαμβάνει απόψε τέσσερις αναμετρήσεις. Δεσπόζει ασφαλώς το ντέρμπι Τσέλσι - Λίβερπουλ, ωστόσο στοιχηματικά, μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα ματς της Εβερτον με την Μπράιτον και της Λιντς κόντρα στην Μπέρνλι.

Προγνωστικά Αγγλία

Η Έβερτον έχει το πλεονέκτημα πως είναι πιο φρέσκια, καθώς δεν έδωσε αγώνα την περασμένη εβδομάδα, όμως μεγαλύτερο προβάδισμα δίνει ο ρυθμός που έχει βρει η φορμαρισμένη Μπράιτον (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Πραγματικά η ομάδα του Πότερ, ήταν εντυπωσιακή και στη νίκη με 2-0 επί της Μπρέντφορτ και στην ισοπαλία με 1-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Πότερ στην Τσέλσι ήταν αφόρητη και είχε και διάρκεια. Αν μπορέσουν να την επαναλάβουν, θα είναι πολύ δύσκολο να αντέξουν οι παίκτες του Μπενίτεθ. Το Χ2Δ της Μπράιτον, στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με τη σκληράδα της Μπέρνλι

Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε Λιντς και Μπέρνλι (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). 16 τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει... μαζέψει η ομάδα του Μπίελσα. Βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, είναι εύθραυστη αμυντικά κι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, θα κινδυνέψει να χάσει και την κατηγορία.

Ο Αργεντίνος τεχνικός ελπίζει πως η επιστροφή των Μπάμφορτ, Ραφίνια και Τζέιμς θα αλλάξει την κατάσταση. Και οι τρεις κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το σημαντικό παιχνίδι με την Μπέρνλι. Είναι άγνωστο αν και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν.

Η σκληρή Μπέρνλι χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς, έχει τον χαρακτήρα και τόσα χρόνια, έχει μάθει να επιβιώνει μένοντας ζωντανή από τέτοιου είδους μάχες. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.80 και στο 1.85 στις περισσότερες εταιρίες.

Προγνωστικά Ισπανία: Εντυπωσιακό αήττητο σερί η Γρανάδα

Η Γρανάδα έκλεισε το 2021, κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια και κατάφερε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Έφτασε το αήττητο σερί της στο 3-2-0, παίρνοντας σπουδαία αποτελέσματα: 2-2 εκτός με την Μπιλμπάο, 2-1 εντός την Αλαβές, 1-1 εκτός με την Κάντιθ και εντός έδρας νίκες με 4-1 επί της Μαγιόρκα και 2-1 επί της Ατλέτικο.

Σκαρφάλωσε έτσι στη 12η θέση της La Liga. Βρίσκεται πλέον, 7 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ήταν δεδομένο, πως το επίπεδο της Γρανάδα, δεν είναι για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Ασφαλώς και η ομάδα του Μορένο έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το σερί της, επεκτείνοντάς του στα έξι παιχνίδια. Το Χ2Δ της Γρανάδα, στην έδρα της Έλτσε (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Μπράιτον: Χ2Δ (απόδοση 1.50), 16:00
  • Λιντζ - Μπέρνλι: Χ2Δ (απόδοση 1.85), 16:00
  • Έλτσε - Γρανάδα: Χ2Δ (απόδοση 1.55), 17:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ