ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Το τρομερό σερί της Λίβερπουλ με τα 2+ γκολ και η παράδοση για 1.95 στο Μπαρτσελόνα - Μπέτις

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ που βάζει τουλάχιστον δύο γκολ εδώ και 18 αγώνες και το Μπαρτσελόνα - Μπέτις, που έχει σούπερ παράδοση στο over 2,5.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να... τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες σκοράροντας κατά ριπάς και μετά το εντυπωσιακό της πέρασμα με 4-1 από το Γκούντισον Παρκ, δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Γουλβς (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), με το διπλό να είναι φαβορί στο 1.40 κατά μέσο όρο και τον άσο να παίζει σε τιμές άνω του 7.50.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να αισθάνεται πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επίθεση της Ευρώπης, έχοντας σημειώσει 43 γκολ σε 13 αγωνιστικές, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Η τριάδα Σαλάχ, Μανέ και Ζότα κάνει απίστευτα πράγματα μετρώντας μαζί 28 γκολ.

Κόντρα στην Εβερτον ο Σαλάχ σκόραρε δις και έχει πλέον άμεση συμμετοχή σε 21 γκολ της Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα. 13 ως σκόρερ και οχτώ ως ο παίκτης που έκανε την τελική πάσα.

Γουλβς - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας στην Αγγλία, που σημειώνει τουλάχιστον δύο γκολ σε 18 διαδοχικές αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, είναι μόλις η δεύτερη ομάδα στην Premier League μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σημειώνει 2+ γκολ σε 11 σερί ματς εκτός έδρας.

Οι Reds διατηρούν επίσης εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Γουλβς, αφού σε 14 μεταξύ τους αναμετρήσεις σε επίπεδο Premier League έχουν 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα. Αν απόψε, η Λίβερπουλ κερδίσει, τότε η Γουλβς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα γνωρίσει δέκα διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Premier League από έναν αντίπαλο.

Με τη Λίβερπουλ λοιπόν να έχει σκοράρει 25 γκολ σε επτά εκτός έδρας ματς, που είναι επίδοση ρεκόρ για την Premier League το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5, μοιάζει το πιθανότερο σενάριο και προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Μπαρτσελόνα - Μπέτις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στοιχηματική επιλογή με βάση την παράδοση βγαίνει και από τη La Liga και συγκεκριμένα το Μπαρτσελόνα – Μπέτις (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Εδώ η έδρα είναι φαβορί του 1.50, ενώ το διπλό παίζει σε τιμές άνω του 5.50.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά την αντικατάσταση του Ρόναλντ Κούμαν με τον Τσάβι. Ξεκάθαρα το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει, με τον Τσάβι να προσπαθεί σταδιακά να επαναφέρει και μία αγωνιστική ταυτότητα. Σε κάθε περίπτωση η Μπαρτσελόνα αρχίζει να γίνεται πιο επιθετική και να βγάζει μία σχετική αυτοπεποίθηση.

Η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας με 3-1 επί της Βιγιαρεάλ, έστω κι αν ήρθε με γκολ στο 88' και στο 94', ήταν η πρώτη εκτός έδρας για τη φετινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, η Μπέτις έχει συλλέξει τρεις βαθμούς παραπάνω από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει κι ένα ματς περισσότερο. Οι Σεβιγιάνοι επέστρεψαν δυναμικά από τη διακοπή των εθνικών κερδίζοντας κατά σειρά την Ελτσε (3-0), τη Φερεντσβάρος (2-0) και τη Λεβάντε (3-1). Εκτός έδρας φέτος σε επτά ματς, έχουν μείνει άσφαιρη δύο φορές, με την Ατλέτικο και τη Βιγιαρεάλ.

Τα παιχνίδια πάντως της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα παραδοσιακά προσφέρουν γκολ και θέαμα. Οι δύο ομάδες μετρούν επτά σερί over 2,5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τις τελευταίες έξι να συνδυάζονται και με Goal/Goal. Και στο Καμπ Νου είναι εντυπωσιακή η παράδοση του Over 2,5, αφού επαληθεύτηκε 19 φορές στα τελευταία 21 παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Στο ίδιο διάστημα εμφανίστηκαν 15 αμφίσκορα. Το συνδυαστικό Over 2,5 και Goal/Goal προσφέρεται στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς - Λίβερπουλ: 2 & Οver 2,5 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Μπαρτσελόνα - Γουλβς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 17:15

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ