ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Το όνειρο του Γκαγιάρδο και της Ρίβερ Πλέιτ πλησιάζει με το 1.92

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο δίνει οδηγίες στους παίκτες του σε superclasico κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο δίνει οδηγίες στους παίκτες του © 2021 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Εστουδιάντες φιλοξενεί τη Ρίβερ Πλέιτ σ’ ένα ματς για γερά νεύρα που βγάζει ποντάρισμα στο 1.92.

Μεγάλο ματς στο Μπουένος Άιρες, η Εστουδιάντες φιλοξενεί τη Ρίβερ Πλέιτ (01:15 LIVE από το SPORT24 ) σε μια σπουδαία αργεντίνικη μονομαχία. Το διπλό δέχεται ορισμένες πιέσεις και πλέον γυροφέρνει στο 1.90 και κάτι ψιλά, ενώ είχε φτάσει και άνω του 2.00. Η Εστουδιάντες δεν είναι και στα πολύ καλά της, έχει πέσει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της λίγκας και απέχει εδώ και έξι παιχνίδια από τις νίκες, τρέχοντας ρεκόρ 0-4-2. Είχε ένα σχετικά καλό πρόγραμμα, αλλά το μόνο θετικό στο διάστημα αυτό ήταν πως μπόρεσε να σκοράρει σ’ όλα αυτά τα παιχνίδια. Μάλιστα και τα 7 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα έληξαν Goal/Goal. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Κολόν 2-1 σε μια αναμέτρηση δεν έδειξε ότι μπορεί να μπει στο κόλπο της νίκης, ενώ έκανε και πολλά λάθη στην άμυνα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στη Ρίβερ Πλέιτ, ο Γκαγιάρδο από τη στιγμή που ανέλαβε τους Μιγιονάριος το 2014 είχε έναν βασικό στόχο, που μετατράπηκε σε εμμονή, την επιστροφή στην κορυφή. Έχει χτίσει μια ομάδα που διαθέτει χαρακτήρα και το στοιχείο του refuse to lose, φέτος βρίσκεται πάλι κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου, μένουν επτά ματς και θέλει 13 βαθμούς για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα αυτά έχουν συνδυαστεί βέβαια και με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Οι οκτώ σερί νίκες μιλούν από μόνες της, δεν χρειάζεται εμείς να πούμε κάτι παραπάνω. Στο τελευταίο χρονικά ματς σκόρπισε την Αρχεντίνος εντός έδρας 3-0, σε μια αναμέτρηση που εμφανίστηκε ξανά σαρωτική. Εκπληκτικές εμφανίσεις από τον σούπερ ταλαντούχο Σούλιαν Αλβαρεζ που έχει σκοράρει 13 γκολ σε 28 ματς φέτος.

Η Ρίβερ έχει το κίνητρο, την ποιότητα και τη φόρα για τη νίκη. Η Εστουδιάντες δεν έχει ηθικό και παρά το γεγονός πως παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην αντίπαλό της αυτό το διάστημα δεν δείχνει στο απαιτούμενο μομέντουμ. Επτά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά, ο Γκαγιάρδο ξέρει πως πάει σε μια εχθρική και δύσκολη έδρα, αλλά έχει τον τρόπο του για να πάρει το ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εστουδιάντες - Ρίβερ Πλέιτ: 2 (απόδοση 1.92), 01:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ