ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Το νέο ταξίδι του Champions League ξεκινάει από την Ισλανδία με απόδοση 2.00

Το νέο ταξίδι του Champions League ξεκινάει από την Ισλανδία με απόδοση 2.00
UEFA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Τρε Πένε με την Μπρέινταμπλικ για τον προ-προκριματικό γύρο του Champions League.

Στις 10 Ιουνίου η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε το πρώτο Champions League της ιστορίας της, κερδίζοντας στον τελικό την Ιντερ, με 1-0, χάρη σε γκολ του Ρόδρι. 17 ημέρες μετά τον θρίαμβο των "πολιτών" στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, το ταξίδι για το επόμενο Champions League, αυτό της σεζόν 2023/24 ξεκινάει τυπικά από απόψε με τα παιχνίδια του προ-προκριματικού γύρου, που θα διεξαχθούν στην Ισλανδία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα μονομαχήσουν η πρωταθλήτρια Ανδόρας, Αθλέτικ Εσκάλδες με την πρωταθλήτρια του Μαυροβουνίου, Μπουντούτσνοστ και στον δεύτερο ημιτελικό η πρωταθλήτρια του Σαν Μαρίνο Τρε Πένε με την πρωταθλήτρια Ισλανδίας, την Μπρέινταμπλικ (22:00 Live από το SPORT24).

Η Τρε Πένε κατέκτησε το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ωστόσο στην Ευρώπη δεν έχει περάσει ποτέ κανέναν γύρο. Για την ακρίβεια σε 20 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 1-0-19! Η μοναδική της νίκη είχε έρθει τη σεζόν 2013/14, επί της Σίρακ (Αρμενία). Πέρυσι, η Τρε Πένε αποκλείστηκε με δύο ήττες (2-0, 6-0) από την Τούζλα (Βοσνία) στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στον αντίποδα, η Μπρέινταμπλικ κατέκτησε το 2022 το δεύτερο πρωτάθλημα Ισλανδίας στην ιστορία της. Το φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο πολύ δύσκολα θα επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα, αφού μετά από 13 αγωνιστικές είναι ήδη στο -10 από την πρωτοπόρο Βίκινγκουρ και μάλιστα προέρχεται από αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων (0-3-1).

Βέβαια, η Μπρέινταμπλικ έχει σαφώς πιο ανταγωνιστική παρουσία από την Τρε Πένε στην Ευρώπη. Τόσο τη σεζόν 2021/22, όσο και τη σεζόν 2022/23 πέρασε δύο προκριματικούς γύρους στο Conference League, αλλά αποκλείστηκε στον τρίτο. Πρόπερσι από την Αμπερντίν και πέρυσι από την Μπασάκσεχίρ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα ευρωπαϊκά της επιτεύγματα συγκαταλέγονται δύο μεγάλες προκρίσεις επί της Στουρμ Γκρατς το 2013/14 και επί της Αούστρια Βιέννης το 2021/22. Επίσης, έχει κερδίσει μεταξύ άλλων και τη Ρόζενμποργκ.

Για την Μπρέινταμπλικ στόχος είναι ασφαλώς να κερδίσει το μίνι τουρνουά του προ-προκριματικού γύρου, που διεξάγεται στην έδρα της, προκειμένου να συνεχίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί όπου την περιμένει η Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία). Το διπλό της τυπικά φιλοξενούμενης Μπρέινταμπλικ αναμενόμενα είναι κάτω από το 1.10. Μαζί με το No/Goal φτάνει το 1.47. Σημειώνεται ότι η Τρε Πένε σε 20 ευρωπαϊκά ματς στο παρελθόν, έμεινε 16 φορές άσφαιρη.

Μάλιστα, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της εκτός έδρας για ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχασε με 6-0 από την Τούζλα, με 3-0 από την Ντιναμό Μπατούμι (Γεωργία), με 5-0 από τη Σούντουβα (Λιθουανία) και με 6-0 από την Ραμποτνίτσκι (Βόρεια Μακεδονία). Αν λοιπόν στο διπλό και στο No/Goal προσθέσουμε και το Over 2,5, χτίζουμε ένα Bet Builder σε απόδοση 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τρε Πένε – Μπρέινταμπλικ: 2 & No/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ