BET CORNER

Το MatchCombo του 2.95 στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, το 3.55 στο Σλόβαν - ΠΑΟΚ και το 2.79 στο Πριγκιπάτο

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς INTIME

Η μάχη φουντώνει στο Europa League και στο Europa Conference League και η μέρα προσφέρεται για δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

(19:45) Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ: Στην Μπρατισλάβα ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του για την ευρωπαϊκή συνέχειά του. Η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στη Σλοβακία. Σε αγωνιστική άνοδο η Σλόβαν, πετυχαίνει τη μια νίκη πίσω από την άλλη, έχει να χάσει από τις 22 Σεπτεμβρίου και έκτοτε μετράει 11 νίκες και 1 ισοπαλία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε σχετικά δύσκολα τη Ζέμπλιν με 2-1, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική στο Europa Conference League υπέταξε τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ 4-1, πιο δύσκολα πάντως από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Πλήγμα της τελευταίας στιγμής η απουσία του καταλυτικού αμυντικού Κανκάβα, που ταξίδεψε στη Γεωργία για την κηδεία της μητέρας του.

Στράφι πήγε η νίκη στη Δανία για τον ΠΑΟΚ επί της Κοπεγχάγης με 2-1, αφού στην Τούμπα έχασε με το ίδιο σκορ με ανατροπή μάλιστα, καθώς μετά το ημίωρο αποσυντονίστηκε, έκανε λάθη και το πλήρωσε. Μπροστά στο σκορ με τον Ζίβκοβιτς, 1-1 με τον Άνκερσεν στο 34’, ενώ στο 50’ ο Μπιέλ γύρισε το ματς. Ψάχνει έναν τρόπο να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και να φτιάξει το κλίμα στο εσωτερικό, καθώς στο πρωτάθλημα η απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχει ανοίξει στους 7, ενώ η ΑΕΚ είναι δεύτερη με έναν βαθμό παραπάνω. Ακολουθεί ντέρμπι με τον Άρη. Στο πρωτάθλημα έχασε στο τελευταίο χρονικά ματς μετά τη διακοπή από τον Ατρόμητο (2-0), που δεν κάνει την καλύτερη δυνατή σεζόν. Κατέγραψε μέτρια εμφάνιση και δεν έπεισε με την απόδοσή του. Τιμωρημένος ο Μιχαηλίδης, νοκ άουτ Βιεϊρίνια και Αουγκούστο, πάγια εκτός ο Ολιβέιρα.

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ θυμίζει τρενάκι του λούνα παρκ, είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς, το γεγονός πως η Σλόβαν παίζει χωρίς κόσμο ορίζει φαβορί τον ΠΑΟΚ στοιχηματικά πλέον. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια εικόνα θα βγάλει αυτή τη φορά. Η Σλόβαν ανοίγει τα παιχνίδια της, το ματς είναι έτσι και αλλιώς τελικός, ενώ τον ΠΑΟΚ δεν τον παίρνει να μην ρισκάρει και να το πάει στο μηδέν. Το 1.72 που τιμάται στη Stoiximan το Over 2,5 αποτελεί μια δίκαιη τιμή. Δελεαστικό από εκεί και πέρα το 3.55 για το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση εν συγκρίσει με τους συμπαίκτες του και για άλλο ένα ματς αναμένουμε να είναι αυτός που θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες.

(22:00) Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Νίκη χαρακτήρα, νίκη-τίτλου για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Έβγαλε παθογένειες μεν στο παιχνίδι του, αλλά σε γενικές γραμμές κυριάρχησε και υπέταξε την Ένωση 3-2. Μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +7 από τον τρίτο ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική του Europa League έχασε στο Φάληρο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που πήγε με απουσίες στο ματς, με 2-1. Προηγήθηκε στο 12’ με τον Αραμπί, αλλά στο 17’ ο Καμάντα έφερε την ισορροπία το ματς, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η ομάδα της Φρανκφούρτης γύρισε τελείως το ματς, παρότι ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες για τη νίκη. Επιτακτική η νίκη απόψε, καθώς εξασφαλίζει τη συμμετοχή τουλάχιστον στα playoffs του Europa League. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό πρόβλημα.

Η Φενέρμπαχτσε καλείται να τα δώσει όλα για όλα στο παιχνίδι, αν δεν κερδίσει χάνεται έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο γκρουπ. Έχει κινηθεί σε γενικές γραμμές σε ρηχά νερά στην Ευρώπη, ενώ στη Superlig βρίσκεται στην πέμπτη θέση με δέκα βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ. Το 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Αμβέρσα με 3-0 την έκανε πάντως να αναθαρρήσει κάπως και να πιστέψει περισσότερο πως μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι επί της Γαλατασαράι εκτός έδρας με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με ηγετική εμφάνιση του Μεσούτ Εζίλ ο οποίος ισοφάρισε στο 31’ ξαναμπήκε στο κόλπο και ολοκλήρωσε την ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα. Προσωρινά το κλίμα έφτιαξε, δεν διορθώθηκαν όμως και όλα τα ζητήματα που πνίγουν την ομάδα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός, άπαντες βρίσκονται υπό πίεση, ενώ οι σχέσεις Περέιρα και Εζίλ είναι οι χειρότερες δυνατές, ενώ υπάρχουν ψίθυροι γκρίνιας και από τον Πέλκα, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος για το χρόνο που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο ηγετικός Εζίλ. Μακροχρόνιες οι απουσίες των Βαλένσια και Γκουστάβο, όπως και αυτή του γκολκίπερ Μπαγιντίρ.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι πιο θετικό, είναι έκδηλο αυτό, η Φενέρμπαχτσε όμως πήρε σημαντική τόνωση ηθικού μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι. Όπως και να έχει όμως ο Περέιρα παραμένει σε… αναμμένα κάρβουνα. Στοιχηματικά, ο άσος στο 1.72 που τιμάται δεν αξίζει αν αναλογιστούμε πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός βγάζει παθογένειες ανασταλτικά και δέχεται φάσεις, η Φενέρμπαχτσε διαθέτει ποιοτικές μονάδες. Μπορεί να βρει δίχτυα. Το MatchCombo να σκοράρει ο Αραμπί στο παιχνίδι σε συνδυασμό με το G/G στο 2.95 που κυκλοφορεί στη Stoiximan είναι άξιο προσοχής, καθώς ο γκολτζής του Ολυμπιακού έχει πάρει φόρα πρόσφατα ξεπερνώντας το νωθρό ξεκίνημά του.

(22:00) Μονακό - Σοθιεδάδ: Πολύ δυνατό σταύρωμα στο Πριγκιπάτο. Ο κακός χαμός γίνεται στον δεύτερο όμιλο του Europa League, καθώς η Μονακό είναι πρωτοπόρος με 8, η Σοθιεδάδ δεύτερη με έξι, ακολούθως η Αϊντχόφεν με πέντε και ουραγός η Στουρμ Γκρατς με 1. Εάν κερδίσει η Μονακό εξασφαλίζει την πρωτιά, αλλιώς η τελευταία αγωνιστική θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βέβαια, ο Κόβατς δεν έχει δείξει ως τώρα ότι θα κυνηγήσει με τόση θέρμη την πρώτη θέση και κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Μάλιστα, και οι δύο νίκες ήρθαν μετά δυσκολίας κόντρα σε Αϊντχόφεν (2-1) και Στουρμ Γκρατς (1-0). Η Σοθιεδάδ από την άλλη παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι πιο αξιόπιστη δημιουργικά και κάνει σούπερ πορεία ως τώρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ με ματς παραπάνω, ενώ ακολουθεί ματς κόντρα στην Εσπανιόλ στην Καταλονία. Η Μονακό είναι όγδοη στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετράει 1-3-1 στην τελευταία πεντάδα αγώνων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ έχει κατρακυλήσει στην όγδοη θέση. Έχει μπροστά της δύο πολύ σημαντικά ματς με Στρασβούργο και Ανζέ, Κυριακή και Τετάρτη αντίστοιχα. Δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου εάν χάσει απόψε η ομάδα του Κόβατς, ο οποίος θα κάνει εξάλλου αλλαγές, έτσι και αλλιώς αυτή την περίοδο η Σοθιεδάδ παίζει καλύτερα. Στο 2.79 το διπλό στη Stoiximan έχει αξία.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ