BET CORNER

Το 7.00 των Ταύρων και το 2.62 του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Ελ Αραμπί και ο Φορτούνης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα

Με πνεύμα Do or Die η Σεβίλλη καλείται να τα δώσει όλα κόντρα στη Ντόρτμουντ που αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ματς για υψηλές αποδόσεις το Λίβερπουλ - Λειψία. Δύο επιλογές από το Ολυμπιακός - Άρσεναλ. MatchCombo διπλασιασμού στη Ρώμη.

(Τρίτη 22:00) Ντόρτμουντ - Σεβίλλη: Σαν αλλάζει κάτι στη Ντόρτμουντ με τον Τέρτζιτς στον πάγκο. Η ομάδα της Βεστφαλίας έχει πάρει τα πάνω της, πιστεύει πιο πολύ στις δυνάμεις της, ωστόσο αμυντικά επικρατεί ακόμα το χάος. Ο Χάαλαντ πάντως συνεχίζει να είναι ο game changer της υπόθεσης και αυτός που τη ξελασπώνει. Στο πρώτο ματς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με το 3-2 να διαμορφώνεται με δικό του χατ τρικ. Πήγε να πάρει και μόνος του το Klassiker, προηγήθηκε στο δεκάλεπτο 2-0 με δυο γκολ του παικταρά, αλλά ο Λεβαντόφσκι δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα. Οι Βεστφαλοί γνώρισαν τελικά την ήττα με 4-2, με το κόμπλεξ να υπερνικά τη θέληση για νίκη. Σημαντικά προβλήματα για απόψε ο εξτρέμ Ρέινα και ο μπακ Γκερέιρο δύσκολα θα προλάβουν, εκτός ο καταλυτικός επιθετικός Σάντσο. Χτύπησε στο Klassiker, αλλά παίζει ο Χάαλαντ.

Η Σεβίλλη είχε ξεκάθαρα το μυαλό της στο σημερινό ματς. Έκανε ολικό ροτέισον ο Λοπετέγι κόντρα στην Έλτσε, η οποία ήταν άκρως πειστική στο ματς και η ήττα με 2-1 κρίνεται δίκαιη, αφού περισσότερο απειλήθηκε παρά απείλησε. Το ροτέισον δεν βγήκε, ο Λοπετέγι ναι μεν προβληματίστηκε, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Όλα παίζονται απόψε.

Οι απουσίες στη Ντόρτμουντ μόνο αδιάφορες δεν είναι, πόσω μάλλον για μια ομάδα που είναι συνεχώς πνιγμένη στο άγχος και στο λάθος. Ο Χάαλαντ είναι παίκτης βαρόμετρο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτός, όσο επιδραστικός και να είναι στο παιχνίδι. Μετά από αυτόν επικρατεί το χάος και η Ντόρτμουντ δεν έχει αφήσει πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος. Η Σεβίλλη είναι ομάδα του προπονητή, πολύ σκληρή για να πεθάνει, παίζει τα ρέστα της, θα τα δώσει όλα. Είναι ένα ματς Do or Die και οι Σεβιγιάνοι δεν είναι χθεσινοί σε τέτοια ματς. Στα συν και η επιστροφή του πολύτιμου Οκάμπος. Αξίζει το MatchCombo της Stoiximan στο Χ2 & over 1,5 στο 2.10.


(Τετάρτη 22:00) Λίβερπουλ - Λειψία: Η αναμέτρηση διεξάγεται στη Βουδαπέστη λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορονοϊού. Στο πρώτο ματς επικράτησε η Λίβερπουλ 2-0, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Λειψία εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και πιο αγχωμένη από όσο θα έπρεπε, προβληματίζοντας δημιουργικά. Η Λίβερπουλ μόνο το Champions League έχει πλέον να κυνηγήσει, ας μην γελιόμαστε. Βρίσκεται σε αγωνιστική καθίζηση στο πρωτάθλημα. Έξι ήττες και δύο ισοπαλίες μετράει στα οκτώ τελευταία για την Premier League στο Ανφιλντ, ενδεικτικό της άθλιας κατάστασης που βρίσκεται, επίδοση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια και πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό 1952 ώστε να βρούμε αντίστοιχο αρνητικό ρεκόρ. Είναι θέμα ψυχολογίας πλέον, όπως βέβαια και ατυχίας αφού οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει σε ησυχία την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι Ταύροι από την άλλη είναι ξανά στα πάνω τους, μετά το 0-2 με τους Ρεντς μετρούν τέσσερις σερί νίκες με γκολ 11-2 και βγάζουν πάλι το καλό τους πρόσωπο. Δεν περιμένουμε να σεβαστούν ξανά τόσο τη Λίβερπουλ η Ταύροι, έχουν μια λαμπρή ευκαιρία μπροστά τους, έχουν πιο καθαρό μυαλό και έχουν αποδείξει ότι ζουν και αναπνέουν για τα μεγάλα ματς. Η ποιότητα τους είναι αδιαμφισβήτητη από τη μέση και μπροστά. Ξεφεύγει το 7.00 στη Stoiximan στο ενδεχόμενο να προκριθεί η Λειψία και αξίζει μια στεκιά. Φυσιολογικό το 2.85 του διπλού, μπαίνει και αυτό στο παιχνίδι.


(Πέμπτη 22:00) Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Η Άρσεναλ επιστρέφει στην Ελλάδα και στο Γ. Καραϊσκάκης, λίγες μέρες μετά το ματς με την Μπενφίκα (3-2), αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ζευγάρι που ξυπνάει ευχάριστες μνήμες στους ερυθρόλευκους και έχει στοιχειώσει τους Κανονιέρηδες όπως έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι. Οι συνθήκες τελείως διαφορετικές όμως λόγω του κορονοϊού.

Ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε στα δυο ματς με την Αϊντχόφεν, ζορίστηκε, πήρε όμως την πρόκριση αποδίδοντας καλή εικόνα δημιουργικά και τον Πέδρο Μρτίνς να διαβάζει ορθά το ματς τακτικά. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Λαμίας που το καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μαρτίνς σε μια προσπάθεια να έχει η ομάδα του δυνάμεις μετά την ανάπαυλα αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Βαλμπουενά, ώστε να μην τον… κάψει και να μπει στο β’ μέρος ώστε να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του.

Η Άρσεναλ είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και δεν μας έχει αποδείξει ότι όντως κυνηγάει το Europa League βάσει εμφανίσεων. Στην Premier League κατάφερε να κερδίσει από το… πουθενά τη Λέστερ 3-1 και πριν τρεις μέρες να αφήσει βαθμούς στο Μπέρνλι (1-1). Τα έκανε.. μαντάρα και το αυτογκόλ του Τζάκα δεν δικαιολογείται για ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι αυτή του Λονδίνου.

Το Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 1.70 στη Stoiximan φαντάζει μια αξιόλογη επιλογή, αφού στην άμυνά της επικρατεί τρικυμία. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός και σοβαρός και το σετ τιμών θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Στο 2.62 το 1 dnb (επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας) έχει την προσοχή μας.


(Πέμπτη 22:00) Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Φονσέκα, αφού ο νυν τεχνικός της Ρόμα, πέρασε μια πετυχημένη τριετία στον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ (2016-19). Η Ρόμα είναι σταθερά καλή και όταν παίζει στο Ολίμπικο φαντάζει ακόμα πιο αξιόπιστη, παρά τα αγωνιστικά ζητήματα που της προκύπτουν ενίοτε καταφέρνει να καταγράψει μια αξιόλογη εικόνα. Κόντρα στην Μπράγκα πήρε… αέρα την πρόκριση (2-0 εκτός, 3-1 εντός) αν και βρήκε κάποια ζόρια στο πρώτο ματς, αλλα από το 54’ που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα έγιναν όλα εύκολα.

Η Σαχτάρ διαφέρει μ’ αυτή που είδαμε στο Champions League. Προερχόμενη από τη διακοπή δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της, είναι ένα κλικ πιο αργή και το πάει πολύ προσεκτικά. Ενδεικτικό ότι και τα επτά επίσημα ματς που έδωσε το 2021 έληξαν under 2,5. Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έπαιξε τόσο όσο. 2-0 εκτός έδρας, 1-0 εντός. Στο πρωτάθλημα κέρδισε δύσκολα την Ολιμπίκ Ντόνετσκ 1-0, επικρατεί πίεση σε όλους, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχει ένα ύπουλο πρόγραμμα στη συνέχεια και απέχει 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντινάμο Κιέβου.

Δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, η Ρόμα έχει το προβάδισμα για το πρώτο ματς, αφού στο Ολίμπικο δεν χάνει εύκολα και για να είμαστε ακριβείς ως γηπεδούχος φέτος έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Από Μίλαν στη Serie A και από τη Σπέτσια στο Coppa Italia με 2-1 και 4-2 (3-0 στα χαρτιά γιατί έκανε έξι αλλαγές) αντίστοιχα. Ικανοποιητικό το MatchCombo της Stoiximan για το 1&under 3,5 που κυκλοφορεί στο 2.55.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: eurokinissi

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ