BET CORNER

Το 2.62 του Ελ Αραμπί, τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Σλόβαν και το 1.95 στη Γλασκώβη

Ο Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ στο Europa League κόντρα στην Αντβέρπ
Ο Ελ Αραμπί στο Europa League INTIME

Ματς για ειδικά στοιχήματα στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός. Παιχνίδι με τα γκολ στο ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας, το μομέντουμ οδηγεί στο 1.95 στο Σέλτικ - Λεβερκούζεν.

(19:45) Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Σπουδαία αναμέτρηση στο Σουκρού Σαράτσογλου με μια άκρως δυνατή μονομαχία και τον Ματιέ Βαλμπουενά να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, όπως και τον Βίτορ Περέιρα. Από δύο πειστικές εμφανίσεις προέρχεται η Φενέρμπαχτσε, νικηφόρες, και με το ίδιο σκορ (2-1). Στο τελευταίο χρονικά ματς υπέταξε τη Χατάισπορ με τα δυο γκολ να τα σημειώνει στο πρώτο ημίωρο και να δέχεται τη μείωση στο 70’. Βάσει εμφάνισης όμως θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ. Στην πρεμιέρα του Europa League κόλλησε στη Φρανκφούρτη στο 1-1 με την Άιντραχτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πέλκας έχασε πέναλτι. Βάσει εικόνας όμως ήταν αυτή που άξιζε τη νίκη, καθώς απέδωσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Εζίλ, που ταλανίζεται από ίωση. Εκτός ο καλός στόπερ Αζίζ.

Εν αντιθέσει με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα στο Europa League. Αγχώθηκε, αλλά κατάφερε να κερδίσει την Αντβέρπ (2-1) με γκολ του Ρέαμπτσουκ στο 87’. Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα μετράει τρεις σερί νίκες και σιγά σιγά ρολάρει καλύτερα. Την Κυριακή κέρδισε στην Αρκαδία τον Αστέρα 2-0 χάρη σε δύο γρήγορα γκολ (7’ και 23’) και από εκεί και πέρα έκανε διαχείριση δυνάμεων, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα κιόλας. Ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα σταδιακά αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ενοχλήσεις για τον Εμβιλά που τέθηκε εκτός. Ετοιμοπόλεμος ο Ελ Αραμπί.

Ορθά διαβασμένο το σετ τιμών, καθώς η Φενέρμπαχτσε αποκτά άλλη δυναμική στην Κωνσταντινούπολη. Περιμένουμε ματς υπομονής, εξάλλου κοντράρονται δυο Πορτογάλοι προπονητές Περέιρα εναντίον Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός βρίσκει αυτοπεποίθηση και ένταση σιγά σιγά στο παιχνίδι του και έχει υπομονή. Στο 2.10 στη Stoiximan το Χ ημίχρονο έχει την προσοχή μας, καθώς αναμένεται προσεκτικό παιχνίδι από τις δύο πλευρές. Σχετικά με τους σκόρερ τόσο ο Αραμπί στο 2.62 στη Stoiximan ώστε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, όντας ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων, όσο και ο Ντιέγκο Ρόσι στο 3.10 αποτελούν δύο αξιόλογες περιπτώσεις. Ο Πέλκας κυκλοφορεί στο 4.20, ωστόσο αποτελεί ερώτημα σε ποια θέση θα αγωνιστεί απόψε.

(22:00) ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Έκανε το αυτονόητο ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League. Έκαμψε την αντίσταση της ερασιτεχνικής Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και επικράτησε 2-0. Δεν εντυπωσίασε μεν, ωστόσο έκανε τα απολύτως απαραίτητα. Στα ύψη το ηθικό, καθώς η ομάδα μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά το ματς στο Γιβραλτάρ. Την Κυριακή μάλιστα κέρδισε στη Θεσσαλονίκη την ΑΕΚ 2-0 κάνοντας γεμάτη εμφάνιση και έχοντας για ηγέτη τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Μεταμορφώνεται σ’ ένα κομβικό χρονικό σημείο η ομάδα του Λουτσέσκου που προέρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς ως τώρα. Νοκ άουτ Μουργκ και Βαρέλα, ετοιμοπόλεμος ο Βιεϊρίνια.

Η Σλόβαν επιστρέφει σε ελληνικό έδαφος, καθώς στα μέσα Αυγούστου αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League που γνώρισε ήττα με 3-0 στο Φάληρο, και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στη Σλοβακία. Στην πρεμιέρα του Europa Conference League έχασε εντός έδρας από την Κοπεγχάγη 3-1 χωρίς να ενθουσιάσει. Ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του ο Βάις, που επιδιώκει να παίξει συντηρητικά, τονίζοντας πάντως πως αναγνωρίζει τις απαιτήσεις του αγώνα της Τούμπας. Στο πρωτάθλημα κέρδισαν την αξιόμαχη Σένιτσα εκτός έδρας με σκορ 3-0, κάνοντας καλή εμφάνιση μετά από καιρό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τέσσερα ματς (2 ήττες και 2 ισοπαλίες). Εκτός ο ηγετικός εξτρέμ Βάις, δεν παίζει ο καλός μπακ Ντε Μάρκο λόγω τιμωρίας.

Στο 1.40 που κυκλοφορεί ο άσος δεν είναι για να γίνει κουβέντα, φαβορί μεν ο ΠΑΟΚ, αλλά στο στάδιο που βρισκόμαστε η τιμή δεν θέλγει. Η Σλόβαν είναι ύπουλη ομάδα και κάνει ροντέο τα παιχνίδια της. Ο ΠΑΟΚ έχει αυτοπεποίθηση και τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο ανασταλτικά στα περισσότερα ματς ως τώρα έχει το λάθος στο πρόγραμμα. Δελεαστικό το 1.95 της Stoiximan για το over 1,5 στο β’ ημίχρονο, καθώς σε πολλά ματς ο ΠΑΟΚ ανεβάζει το ρυθμό μετά την ανάπαυλα, ενώ η Σλόβαν παίρνει περισσότερα ρίσκα από ένα χρονικό σημείο και έπειτα.

(22:00) Σέλτικ - Λεβερκούζεν: Πού το πάει η φετινή Σέλτικ ούτε ο ίδιος ο Ποστέκογλου ξέρει. Φτάσαμε τέλη Σεπτεμβρίου και μετά από ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα και αρκετά παιχνίδια στα πόδια της η ομάδα της Γλασκώβης δεν έχει βρει τα πατήματά της. Ψάχνει φιλοσοφία και σταθερότητα και κυρίως έχει μετατραπεί σε μια ομάδα που εντός των τειχών της σκωτσέζικης Premiership αυτή την περίοδο δεν αποτελεί φόβητρο. Στο τελευταίο χρονικά ματς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με τη Νταντί Γιουνάιτεντ σ’ ένα ματς που για ένα ημίχρονο ήταν νωθρή, ενώ είχε λίγες καλές στιγμές. Μέγα πλήγμα η απουσία του επιτελικού μέσου Φουρουχάσι, εκτός και ο ηγετικός χαφ ΜακΓκρέγκορ, έχει και δυο καλές απουσίες στην άμυνα, ενώ ο Γιακουμάκης που ήταν να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή, είχε ενοχλήσεις την τελευταία στιγμή και δεν έπαιξε. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για απόψε.

Σε σούπερ κατάσταση η Λεβερκούζεν, που μετράει μόλις μια ήττα σε οκτώ επίσημα ματς και αυτή ήταν εντός έδρας από τη Ντόρτμουντ με σκορ 4-3 και ενώ είχε κάνει καλό ματς σε γενικές γραμμές, αλλά την πάτησε στο τέλος. Τρέχει ρεκόρ 6-1-1. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε 1-0 τη Μάιντς εντός έδρας σε μια αναμέτρηση που ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος, ωστόσο μετά την ανάπαυλα ανέβασε στροφές, απέδωσε πιο πειστική εικόνα και σκόραρε στο 62’. Εκτός ο καλός χαφ Άντριχ, δεν παίζει ούτε τώρα ο χρήσιμος χαφ Παλάσιος.

Το διπλό δέχεται πιέσεις, το σετ τιμών είναι ωστόσο εν μέρει σωστά διαβασμένο. Η Σέλτικ έχει μια από τις πιο καυτές ευρωπαϊκές έδρες, ωστόσο έχει πάψει να φοβίζει και ο κόσμος είναι σχετικά απογοητευμένος μ’ αυτά που βλέπει από την ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Χωρίς τον Φουρουχάσι η σκωτσέζικη ομάδα χάνει και το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι της. Στο 1.95 κυκλοφορεί στη Stoiximan το διπλό, έχει βάση και λογική, αφού πατάει καλύτερα η Μπάγερ.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ