BET CORNER

Τάιλερ Ντόρσεϊ και Τζέιμς Γκιστ απογειώνουν το MatchCombo του ΣΕΦ στο 4.90

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σουτάρει τρίποντο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για τη EuroLeague
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σουτάρει τρίποντο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, με το MatchCombo της Stoiximan να στηρίζεται σε Τάιλερ Ντόρσεϊ και Τζέιμς Γκιστ.

Η τελευταία διαβολοβδομάδα του 2021 ολοκληρώνεται με εντός έδρας αγώνα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ. Ένα παιχνίδι με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές και το MatchCombo να... απογειώνει τις αποδόσεις.

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (21:00): Το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό για τον Ολυμπιακό. Όχι γιατί η Βιλερμπάν είναι ανώτερη της Μπάγερν, αλλά επειδή η γαλλική ενέργεια ξεχειλίζει και αρκεί για να ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας της ερυθρόλευκης αποστολής. Παρόλ' αυτά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραμένει το φαβορί για τη νίκη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει πάρα πολλές ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να καταλήξεις σε μόνο μία εξ αυτών. Γι' αυτό λοιπόν, το MatchCombo της Stoiximan είναι ιδανικό για το ποντάρισμα στον αγώνα του ΣΕΦ. Πού καταλήγουμε; Στη νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τους Under 6,5 πόντους του Τζέιμς Γκιστ (σ.σ.: η front line των ερυθρολεύκων παίρνει συνολικά εξαιρετικό βαθμό φέτος, αφού τα έχει καταφέρει απέναντι σε πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους) και τα Over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Μία τριάδα που στο MatchCombo φτάνει στο 4.90, απόδοση που κρίνεται ως εξαιρετική.

Ούνικς Καζάν - Ζάλγκιρις (18:00): Το φαβορί είναι ξεκάθαρο, κάτι στο οποίο συνηγορεί άλλωστε κι η φόρμα των δύο ομάδων. Βλέπετε, η Ούνικς Καζάν προέρχεται από το εντυπωσιακό διπλό επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ μετράει συνολικά οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση. Από την άλλη, η Ζάλγκιρις είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης, με ρόστερ πολύ πιο φτωχό έναντι των γηπεδούχων. Ειδικά στην περιφέρεια, η απουσία μεγέθους είναι ένα θέμα που αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη Ζάλγκιρις, απέναντι σε παίκτες όπως ο Λορέντζο Μπράουν και ο Αϊζάια Κάνααν. Η ικανότητα αμφοτέρων στην προσωπική φάση είναι αυτή που μας οδηγεί στην επιλογή για ποντάρισμα στους Over 12,5 πόντους του Λορέντζο Μπράουν, κάτι που προσφέρεται στο 2.08 από τη Stoiximan. Στα τρία τελευταία παιχνίδια άλλωστε, ο βασικός πόιντ γκαρντ της Ούνικς Καζάν μετράει 19 πόντους κατά μέσο όρο με 59.4% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα.

Μονακό - Ζενίτ (20:00): Το σερί των τριών ηττών ήταν μεγάλο για τη Ζενίτ, η οποία έκανε τη -φυσιολογική- κοιλιά μέσα στον Δεκέμβριο, πριν απαντήσει με το διπλό επί της Βιλερμπάν. Παρά τη δεδομένα βελτιωμένη ψυχολογία της Μονακό μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ζάλγκιρις και την εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν το φαβορί. Κι ας μην έχουν (ενδεχομένως) τον Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στο Astroballe -δεν υπάρχει νεότερη πληροφορία για την κατάστασή του. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι master στο κομμάτι της προετοιμασίας των αγώνων και γι αυτό στρεφόμαστε στη νίκη της Ζενίτ που προσφέρεται στο 1.98 από τη Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ