BET CORNER

Τα ρέστα της η Ντόρτμουντ, με ασιατικό η Σεβίλλη

Ο Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga.
Ο Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ Ⓒ 2021 SASCHA STEINBACH/ASSOCIATED PRESS

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην τελική ευθεία των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και τις μάχες για τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σπουδαίες αναμετρήσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, τις οποίες και προσεγγίσουμε στοιχηματικά μέσα από την πληθώρα επιλογών που προσφέρει η Stoiximan.

Για μια θέση στον ήλιο του Champions League συγκρούονται Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ, σφήνα τίτλου επιχειρούν Μονακό και Σεβίλλη, το πρώτο βήμα για την μαθηματική κατάκτηση της κορυφής κάνει η Ίντερ.

(Σάββατο, 16:30) Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ: Πολύ σημαντική αναμέτρηση στην 'Volkswagen Arena' με φόντο τη μάχη του Champions League, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε στην Bundesliga. Η Βόλφσμπουργκ έβγαλε αντίδραση και μετά από δύο σερί ήττες απέναντι σε Άιντραχτ και Μπάγερν, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Στουτγκάρδης. Διατηρήθηκε στην 3η θέση με 57 βαθμούς, στο +5 από την 5η Ντόρτμουντ. Σλάγκερ και Στέφεν είναι εκτός μάχης.

Με τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Στουτγκάρδη, Βέρντερ και Ουνιόν, η Ντόρτμουντ επιχειρεί την ύστατη στιγμή να προλάβει ένα εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Είναι πλέον στο -4 από την 4η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και το +5 από την 6η Λεβερκούζεν. Πάντως αντιμετωπίζει κάμποσα προβλήματα τραυματισμών. Μπούρκι, Ντιλέινι, Μουκόκο, Σμέλτσερ, Βιτσέλ, Ζαγκαντού και Ρέινα είναι στο ιατρικό δελτίο, άγνωστο ποιοι θα προλάβουν. Τιμωρημένος είναι ο Χούμελς.

Η Βόλφσμπουργκ είναι ικανή επιθετικά και αρκετά αξιόπιστη στα μετόπισθεν (54-30 γκολ), τουλάχιστον για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ξέρει πως και με ισοπαλία θα είναι πλέον με το ενάμιση πόδι στην 4άδα. Η Ντόρτμουντ 'φυσάει' από τη μέση και μπροστά, έχει κενά στην άμυνα (64-42 γκολ) και πάει στη 'Volkswagen Arena' να παίξει τα ρέστα της, καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αγωνία ως το τέλος, που θα κριθεί μετά τα πρώτα 45 λεπτά. Επιλογή μας το Goal/Goal στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 2.40 στη Stoiximan.

(Κυριακή, 16:00) Ίντερ - Βερόνα: Αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Serie A στο Μιλάνο. Η Ίντερ φτάνει στο ματς από δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Νάπολι και Σπέτσια, με το ίδιο σκορ (1-1). Είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς διατηρεί διαφορά 10 βαθμών στην κορυφή από την δεύτερη Μίλαν. Στα έξι τελευταία παιχνίδι της φτάνουν 9 βαθμοί για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά το 2010! Κόλαροβ και Βιδάλ είναι τα μοναδικά προβλήματα για τον Αντόνιο Κόντε. Η Βερόνα είχε γενικά μια καλή σεζόν, φτάνοντας με μεγάλη άνεση στο βασικό της στόχο, που ήταν η παραμονή. Μοιάζει ωστόσο να 'έσβησε' τις μηχανές και με το 1-2 από την Φιορεντίνα, έφτασε τις τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία. Είναι στη μέση του πίνακα κατάταξης, στην 10η θέση με 41 βαθμούς και δίχως χειροπιαστό κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στα τρία ματς που ακολουθούν, η Ίντερ θα κοιτάξει να τελειώσει τη δουλειά καθώς μετά ακολουθούν ντέρμπι με τις Γιουβέντους και Ρόμα. Οι 'νερατζούρι' έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (71) και την καλύτερη άμυνα (29) μαζί με τη Γιουβέντους. Εντός έδρας είναι κυρίαρχοι (13Ν-1Ι-1Η), σκοράροντας τα υπερδιπλάσια τέρματα από όσα δέχονται (39-15). Η Βερόνα είναι συμπαγής ομάδα, πειθαρχημένη και θέλει προσοχή καθώς είναι επικίνδυνη εκτός έδρας (5Ν-5Ι-6Η, 21-21 γκολ). Δύσκολα όμως θα πάρει κάτι στο Μιλάνο. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγο ανήκει στην Ίντερ, που θα επιχειρήσει από νωρίς να βάλει τις βάσεις της επικράτησης. Στο MatchCombo της Stoiximan το 1ημ./1τελ. & over 1,5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

(Κυριακή, 18:05) Ανζέ - Μονακό: Πέντε στροφές πριν το φινάλε ξετυλίγεται μια αδυσώπητη μάχη τίτλου στη Ligue 1. Πρωτοπόρος η Λιλ με 70 βαθμούς, ακολουθεί η Παρί Σεν Ζερμέν με 69, τρίτη η Μονακό με 68 και τέταρτη η Λυών με 67! Ανεξάρτητα με το τι θα κάνει το Σάββατο η Παρί στο Μετς ή την έκβαση του Λυών - Λιλ, προφανώς για τη Μονακό υπάρχει μόνο η νίκη. Απέναντι σε μια Ανζέ που μοιάζει να περιμένει απλά το τέλος της σεζόν. Το 0-3 από τη Ρεν ήταν η δεύτερη σερί ήττα των γηπεδούχων και τρίτη στα πέντε τελευταία ματς, όπου αγνοεί τη νίκη. Είναι 12η με 41 βαθμούς αλλά ασφαλής με το +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Σε φόρμα οι Μονεγάσκοι, με τη νίκη στην έδρα της Μπορντό συμπλήρωσαν τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και πέντε ματς αήττητοι. Διάστημα στο οποίο έχουν σκοράρει 14 γκολ χωρίς να δεχθούν ούτε ένα!

Η Ανζέ παίζει χωρίς κίνητρο και μοιάζει επηρεασμένη, έχοντας πετύχει άνετα τον στόχο της παραμονής. Αντιμετωπίζει πρόβλημα αποτελεσματικότητας εντός έδρας (5Ν-3Ι-8Η) και ζορίζεται πολύ στο σκοράρισμα (16-24 γκολ). Η Μονακό είναι των άκρων μακριά από το σπίτι της, με 10 νίκες και 6 ήττες σε 16 ματς. Έχει πλέον αυτοπεποίθηση και το μομέντουμ, σκοράρει με μεγάλη άνεση (70 γκολ συνολικά), ενώ παρουσιάζει ραγδαία βελτίωση ανασταλτικά. Η επιλογή 2 & over 1,5 στο 1.70 του MatchCombo της Stoiximan είναι αποδεκτή και έχει την προσοχή μας.

(Κυριακή, 19:30) Σεβίλλη - Γρανάδα: Ματς για την 32η αγωνιστική της La Liga στο 'Ramón Sánchez Pizjuán'. Σε εξαιρετική κατάσταση η Σεβίλλη. Με το διπλό στην έδρα της Λεβάντε, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και έξι συνολικά στα επτά τελευταία όπου παραμένει αήττητη (μια ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ). Έτσι, απέκτησε ρεαλιστικές ελπίδες στη μάχη του τίτλου, καθώς από την 4η θέση (εξασφαλισμένο εισιτήριο στο Champions League) είναι πια στο -6 από την Ατλέτικο. Μοναδικό πρόβλημα ο Κουντέ, που είναι αμφίβολος.

Η Γρανάδα με back to back τρίποντα κόντρα σε Βαγιαδολίδ και Έιμπαρ έφτασε την 8η θέση με 42 βαθμούς, στο -7 από την 7η Βιγιαρεάλ αλλά και ένα ματς λιγότερο. Ξεμπούκωσε επιθετικά, ωστόσο γενικά έχει δείξει σημαντικές αδυναμίες ανασταλτικά σε όλη τη σεζόν. Ντουάρτε, Λοσάνο και Μίλα είναι τραυματίες και αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Η Σεβίλλη εδώ που έφτασε μπορεί να κάνει όνειρα. Δεν έχει τίποτα να χάσει και θα ψάξει μια ακόμη νίκη που θα βάλει πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Στην Ανδαλουσία είναι δυνατή (11Ν-1Ι-3Η), χάρη κυρίως στην εξαιρετική της αμυντική συμπεριφορά (23-9 τα γκολ). Η Γρανάδα είναι ξέγνοιαστη, θέλει προσοχή, ωστόσο εκτός έδρας συναντά αντικειμενικές δυσκολίες (3Ν-3Ι-9Η), κυρίως στην άμυνα (16-31 γκολ). Ανώτερη η γηπεδούχος, περιμένουμε να φτάσει στο τρίποντο και να μείνει στο κόλπο. Ανεβάζουμε το ρίσκο και επιλέγουμε τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 2.27 της Stoiximan.

Photo Credits: ⓒ 2021 Sascha Steinbach/Associated Press

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ