DAILY BET

Σύγκρουση φορμαρισμένων το Σανς – Γουόριορς, ποντάρισμα στον Μπούκερ και σε πόντους

November 28, 2021, Los Angeles, California, USA: Stephen Curry 30 of the Golden State Warriors reacts after a no call foul during their NBA, Basketball Herren, USA game with the Los Angeles Clippers on Sunday November 28, 2021 at the Staples Center in Los Angeles, California. Clippers lose to Warriors, 90-105. ARIANA RUIZ/PI Los Angeles USA - ZUMAp124 20211128_zaa_p124_082 Copyright: xArianaxRuizx
November 28, 2021, Los Angeles, California, USA: Stephen Curry 30 of the Golden State Warriors reacts after a no call foul during their NBA, Basketball Herren, USA game with the Los Angeles Clippers on Sunday November 28, 2021 at the Staples Center in Los Angeles, California. Clippers lose to Warriors, 90-105. ARIANA RUIZ/PI Los Angeles USA - ZUMAp124 20211128_zaa_p124_082 Copyright: xArianaxRuizx IMAGO IMAGES/ZUMA WIRE

Οι δύο καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες του ΝΒΑ συγκρούονται τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/12, 05:00).

Δύο πόιντ γκαρντ που επηρέασαν το σύγχρονο ΝΒΑ όσο λίγοι με την απόδοση τους. Μια πλειάδα αστέρων καθοδηγούμενοι από σπουδαία προπονητικά μυαλά. Οι Ουόριορς ταξιδεύουν στην Αριζόνα για να αντιμετωπίσουν τους Φοίνιξ Σανς. Είναι το ματς που όλος ο μπασκετικός πλανήτης περιμένει…

Στεφ Κάρι εναντίον Κρις Πολ. Ουόριορς (18-2) εναντίον Σανς (17-3). Οι δύο καλύτερες και πιο θεαματικές ομάδες της λίγκας διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στο Φοίνιξ με έπαθλο το Νο1 στη βαθμολογία του ΝΒΑ. Είναι η κόντρα που όλοι θέλουμε να δούμε.

Την 31η του Οκτώβρη οι δύο τους ξεκίνησαν μια ξέφρενη κούρσα προς την κορυφή. Οι Ουόριορς μετρούν από τότε 14 νίκες και μια μόλις ήττα (στη Σάρλοτ) ενώ οι Σανς έχουν 16 σερί επιτυχίες αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες άμυνες (μαζί με τους Κλίπερς) και επιθέσεις του πρωταθλήματος. Δύο σύνολα των οποίων το παιχνίδι αποτελεί ύμνο στην ισορροπία.

Suns-Warriors σε Live Streaming* στη Stoiximan

Οι "Ήλιοι" διαθέτουν μια από τις αποτελεσματικότερες PnR επιθέσεις της λίγκας, ειδικά όταν σημαδεύουν τον ψηλό που ρολάρει προς το καλάθι (ναι Ντιάντρε Έιτον, είναι ευλογία να παίζεις με τον Κρις Πολ). Στον αντίποδα οι Ουόριορς έχουν μια πολύ δυνατή Pick & Roll άμυνα, ιδιαίτερα ικανή στο να αναχαιτίζει αυτό ακριβώς το ρολάρισμα.

Ο Στεφ Κάρι έχει κλειδώσει από τα μέσα του Νοέμβρη το βραβείο του MVP στο ντουλαπάκι του σπιτιού του. Παίζει εκπληκτικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, θυμίζοντας τον παίχτη της σεζόν 2015-16. Οι αντίπαλοι έχουν καταλάβει ότι καλύτερα να τον πας με το μαλακό παρά να τον εκνευρίσεις. Το "λάθος" του διαιτητή (το "Τ" εννοώ) στην τελευταία αναμέτρηση στο L.A. κόστισε στους Κλίπερς και όλοι ξέρετε σε τι αναφέρομαι… Ο Κάρι μετράει 29.8 πόντους με 46.5% στα τρίποντα στα τελευταία δέκα ματς του Γκόλντεν Στέητ. Ο τύπος είναι πυρηνική κεφαλή.

Οι Σανς έχουν μια πολύ παραγωγική transition επίθεση (Νο2 στη λίγκα) και τον φοβερό και τρομερό Ντέβιν Μπούκερ σε εξαιρετική κατάσταση. Ο shooting wing του Φοίνιξ είναι πραγματικά εντυπωσιακός και γράφει 32.3 πόντους στα τελευταία τρία ματς των Σανς.

Μεγάλη μάχη την οποία μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες.

Devin Booker 22+ πόντοι σε απόδοση 1.53 & Under 233.5 σε απόδοση 1.35 στη Stoiximan

Oι Μπλέιζερς άλλαξαν δραστικά πρόσωπο φεύγοντας μακριά από το Moda Center του Πόρτλαντ. Παρότι υπήρξαν ανταγωνιστικοί στα δύο ματς της Καλιφόρνια (Σακραμέντο, Σαν Φρανσίσκο), έδειχναν να χάνουν μέρος της αυτοπεποίθησης τους όταν χρειάστηκε να βάλουν μεγάλα σουτ για να αλλάξουν τη ροή του ματς. Στη Γιούτα ηττήθηκαν εύκολα, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Πλέον η ομάδα του Λίλαρντ επιστρέφει στο Όρεγκον για να αντιμετωπίσει τους Πίστονς.

To Nτιτρόιτ μετράει 6 σερί ήττες παρότι ο Τζέραμι Γκραντ σκοράρει και ο εξαιρετικός ρούκι Κέιντ Κάνινγκχαμ κάνει τα πάντα στο παρκέ (πρέπει σταδιακά να βελτιώσει τα ποσοστά στις εκτελέσεις του). Το Πόρτλαντ μετράει 4 σερί επιτυχίες στην έδρα του όπου η επίθεση του έχει άλλη δυναμική. O βελτιωμένος τον τελευταίο καιρό Λίλαρντ που έκανε δύο άσχημες εμφανίσεις απέναντι σε Ουόριορς και Τζαζ, αναμένεται να "απαντήσει".

Χάντικαπ Blazers -4.5 σε απόδοση 1.42 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις / Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές / Hoopfellas για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ