ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Στοίχημα τένις: Ύπουλη δοκιμασία για την Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Γκαρσία

Η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς
Η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ © 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του σπουδαίου τουρνουά του Σινσινάτι με στόχο την ανάκαμψη και να γυρίσει τον διακόπτη ενόψει US Open. Πρώτο εμπόδιο η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία. Ποντάρισμα στο 1.98.

Η προετοιμασία ενόψει US Open συνεχίζεται και σειρά παίρνει αυτή τη φορά το σπουδαίο τουρνουά του Σινσινάτι, οι αθλητές καλούνται να αφήσουν πίσω τα mind games και τις προβληματικές εμφανίσεις και να ρολάρουν λίγο πριν μπουν στη μάχη του Flushing Meadows.

Το US Open Series μεταφέρεται στο Σινσινάτι με την Μαρία Σάκκαρη να ρίχνεται στη μάχη τα ξημερώματα (03:30 NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24 ) για να αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία που ξεκίνησε από τα προκριματικά.

Το Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης δεν θα πρέπει σαφώς να υποτιμηθεί, καθώς είναι μια παίκτρια με πολύ μεγάλη εμπειρία και συνηθίζει σε τέτοια τουρνουά να κάνει τις εκπλήξεις και να πετάει δυνατά ονόματα εκτός.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προσπαθεί να φορτσάρει ενόψει Νέας Υόρκης, αλλά έχει μπροστά της μια παίκτρια που έχει δώσει ήδη τρία ματς στο Οχάιο. Άφησε στα προκριματικά την Πάρι, την πολύπειρη Πέτκοβιτς και τη lucky loser Μάρτιτς κατά σειρά, μόνο στο τελευταίο παιχνίδι δεν παραχώρησε σετ. Ο πηλός είναι η καλή επιφάνεια της Γαλλίδας, ωστόσο έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στη σκληρή επιφάνεια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την άλλη, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι πιο ευέλικτη και δυναμική στη σκληρή επιφάνεια, ωστόσο έχει προβληματίσει με τα όσα έδειξε σε Σαν Χοσέ και Τορόντο τις δυο προηγούμενες εβδομάδες καταγράφοντας 2 ήττες και 1 νίκη. Μοναδική μεταξύ τους συνάντηση στη Γουχάν το 2017, που κέρδισε η Γκαρσία 6-3,6-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η δοκιμασία είναι ύπουλη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η Γκαρσία είναι πιο έτοιμη για το ματς από την άλλη, ωστόσο η Σάκκαρη είναι το φαβορί, έχει περισσότερα όπλα για την επιφάνεια και ψάχνει έναν τρόπο ώστε να γυρίσει τον διακόπτη, την περιμένουμε καλύτερα προετοιμασμένη. Στο 1.98 το over 22,5 games, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκαρσία - Σάκκαρη: Over 22,5 games (απόδοση 1.98), 03:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ