TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Στα όρια της... κατάθλιψης η Γκλάντμπαχ, άσος φόρμας για τη Χοφενχάιμ

Ο άσος της Χοφενχάιμ Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Αντρέι Κράμαριτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου © 2021 THOMAS KIENZLE/POOL VIA AP

Η Γκλάντμπαχ ανυπομονεί για τη χειμερινή διακοπή προκειμένου να ανασυνταχθεί, την ώρα που η Χοφενχάιμ βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα και πάει για το 6/6 εντός έδρας!

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Bundesliga. Το πιο ενδιαφέρον στοιχηματικά ματς είναι αυτό της Χοφενχάιμ με την Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες διανύουν τελείως αντίθετες φόρμες. Η Χοφενχάιμ τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (4-1-0), ενώ η Γκλάντμπαχ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες με 17 γκολ παθητικό!

Χοφενχάιμ - Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο, ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και πρακτικά περιμένει τη διακοπή για να ανασυνταχθεί.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε ηττήθηκε 3-2 μέσα στο Μπορούσια Παρκ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, όπου ο τεχνικός της, Αντι Χίτερ, αντιμετώπισε πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Γκλάντμπαχ έχασε πληρώνοντας την ανεπάρκειά της σε αμυντικό επίπεδο. Για μία ομάδα με υψηλούς στόχους δεν είναι αποδεκτό να δέχεται τρία γκολ από την Αϊντραχτ, τέσσερα από τη Λειψία, έξι σε ένα ημίχρονο από τη Φράιμπουργκ και τέσσερα από την Κολωνία!

Η αμυντική συμπεριφορά της Γκλάντμπαχ αγγίζει τα όρια της... κατάθλιψης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα βαριά χαρτιά της επίθεσης. Η Μπορούσια έχει σημειώσει 21 γκολ σε 16 αγωνιστικές, έχοντας πάρει μόλις τέσσερα από τους τρεις επιθετικούς της, Πλεά, Τιράμ και Εμπολό.

Μέσα σε όλα έχουν προκύψει και σημαντικές απουσίες, αφού είναι εκτός για το ματς στο Ζινσχάιμ, ο κορυφαίος της σκόρερ/μεσοεπιθετικός Χόφμαν (7 γκολ), ο βασικός στόπερ Ελβέντι και ο βασικός αμυντικός χαφ Κονέ.

Χοφενχάιμ - Γκλάντμπαχ: Στοιχηματική Πρόταση

Στη Χοφενχάιμ τα πράγματα είναι πολύ πιο φωτεινά. Η ομάδα πραγματοποιεί πορεία ευρωπαϊκής εξόδου και μεσοβδόμαδα πήρε έναν βαθμό ψυχολογίας στο Λεβερκούζεν, αφού επέστρεψε από το 2-0, ισοφαρίζοντας σε 2-2 μέσα σε ένα τρίλεπτο (80'-83').

Εντός έδρας η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες είναι αλάνθαστη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με απολογισμό πέντε νίκες και γκολ 15-3.

Φόρμα, κλίμα, ψυχολογία, αυτοπεποίθηση όλα αυτή τη στιγμή δείχνουν υπέρ της Χοφενχάιμ και για αυτό το διπλό πιέστηκε στις περισσότερες εταιρίες από το 2.15 σε τιμές οριακά κάτω του 2.00. Κοντά στο διπλασιασμό πάντως εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ - Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση 1.98), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ