TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα φόρμας και απουσιών

Οι παίκτες της Αρσεναλ πανηγυρίζουν το γκολ του Γκάμπριελ κόντρα στη Σαουθάμπτον για την Premier League
Οι παίκτες της Αρσεναλ πανηγυρίζουν το γκολ του Γκάμπριελ κόντρα στη Σαουθάμπτον Ⓒ 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει στην Bundesliga και στην Premier League.

Για την Γκλάντμπαχ σχολιάζαμε και πρόσφατα το σε πόσο δύσκολη θέση έχει περιέλθει. Τέσσερις πλέον οι σερί ήττες της (με συνολικά τέρματα 4-17) και ένας πραγματικά καταστροφικός πρώτος γύρος, που την έχει φέρει μόλις έναν βαθμό πάνω από τα μπαράζ.

Άκρως αντίθετη η κατάσταση στη Χοφενχάιμ, που τρέχει σερί 4-1-0 (16-8 τέρματα) και φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η Χοφενχάιμ έρχεται από το εντυπωσιακό 2-2 στο Λεβερκούζεν, όπου έχανε 2-0 ως το 80’ αλλά κατάφερε να σταθεί όρθια σε ένα κομβικό ματς για τη μάχη του Champions League, όπως διαβάζετε και στο Match Money. Έχει φουλ ψυχολογία, η επίθεσή της πετά κυριολεκτικά φωτιές και ο άσος στο 1.95 παίζεται (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Λιντς - Αρσεναλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Premier League, πολύ γρήγορα στη σεζόν έγινε φανερό ότι η φετινή Λιντς δεν έχει σχέση με την περσινή, όταν, ανεβαίνοντας από την Championship, αποτέλεσε την πιο ευχάριστη νότα του πρωταθλήματος.

Ίσως το γνωστό κλισέ "η δεύτερη σεζόν στην Premier League είναι πάντα πιο δύσκολη από την πρώτη"; Ίσως η έλλειψη μεγάλων μεταγραφών το καλοκαίρι; Ίσως οι πάρα πολλοί τραυματισμοί που την ταλαιπωρούν από το ξεκίνημα; Όλα αυτά μαζί!

Σε κάθε περίπτωση, η Λιντς του Μπιέλσα έχει μόλις τρεις νίκες σε 17 παιχνίδια, προέρχεται από το εφιαλτικό 7-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζει να έχει σημαντικότατες απουσίες (Φίλιπς, Μπάμφορντ, Ροντρίγκο κτλ.) όπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ και όλα δείχνουν ότι ο μοναδικός εφικτός στόχος για φέτος είναι απλώς η παραμονή.

Από την άλλη, έχουμε μια Άρσεναλ που προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματα της μεγάλης ομάδας. Οι "κανονιέρηδες" δεν είναι ομάδα που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ακόμη παραμένει αρκετά soft, όμως η αλήθεια είναι πως το νέο αίμα (Σάκα, Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι, Όντενγκαρντ) δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας. Από δύο σερί νίκες τώρα η Άρσεναλ, η οποία χώθηκε στην 4άδα και έχει μια πολύ καλή ευκαιρία απόψε (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) να διατηρήσει το θετικό της μομέντουμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ - Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση: 1.95) 16:30
  • Λιντς – Άρσεναλ: 2 (απόδοση: 1.98) 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ