ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Σπόρτινγκ - Πορτιμονένσε: Προγνωστικά και ανάλυση - Κάνουν λάθη οι λέοντες

Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ
Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Σε σούπερ φόρμα βρίσκεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που τίθεται αντιμέτωπη με την Πορτιμονένσε η οποία πάντως μπορεί να της βάλει δύσκολα. Έχει αξία το 1.78.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Primeira Liga για την 16η αγωνιστική ολοκληρώνεται στη Λισαβόνα, εκεί που η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την Πορτιμονένσε (23:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24 ),

Η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση εδώ και καιρό και μέσα στους στόχους της. Μετράει 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη με μόλις 2 ισοπαλίες σε 15 ματς, συνεχίζει στο Λιγκ Καπ, όπως και στο Κύπελλο που απέκλεισε την ερασιτεχνική Κάσα Πία δύσκολα πάντως με 2-1. Όλα βαίνουν καλώς για την ομάδα του Αμορίμ που ισοβαθμεί με την Πόρτο στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των λεόντων πάντως δεν αποσυντονίζεται κρατάει προσγειωμένος τους παίκτες τους και παραμένει σοβαρός και πειθαρχημένος όπως πάντα. Υπάρχουν 4-5 απουσίες, ωστόσο είναι παίκτες back up και δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα στα αποψινά πλάνα.

Το ματς είναι δύσκολο και αρκετά ύπουλο, αφού η Πορτιμονένσε μπορεί να χτυπήσει την εξάδα και ας μην ήταν στα αρχικά πλάνα της. Δείχνει μακριά από μπελάδες και να έχει σώσει τη σεζόν, αφού με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν μπορεί να κινδυνεύσει και να μπει στη μάχη της σωτηρίας. Πάει με αυτοπεποίθηση στο ματς, καθώς απέκλεισε στο Κύπελλο την πάντα υπολογίσιμη Φαμαλικάο στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια). Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Μάφρα, ομάδα της Β’ κατηγορίας. Τιμωρημένος ο καλός επιθετικός Μπόα Μόρτε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα εκτός έδρας ματς πάνε στην Πορτιμονένσε, παίζει πιο απελευθερωμένα και χτυπάει στην κόντρα, μάλιστα έχει την πέμπτη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή στο πρωτάθλημα πίσω από Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ και Εστορίλ. Η Πορτιμονένσε μπορεί να βοηθήσει με το παιχνίδι της, η Σπόρτινγκ είναι σε φόρμα έτσι και αλλιώς, ωστόσο κάνει λάθη και στην άμυνα. Στο 1.78 το over 2,5 κατά μέσο όρο, στέκεται ως επιλογή. Τα επτά από τα εννιά τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν Goal/Goal & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ - Πορτιμονένσε: Over 2,5 (απόδοση 1.78), 23:00

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ