BIG GAMES BET

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά στοιχήματος για την ευρωπαϊκή επιστροφή

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά στοιχήματος για την ευρωπαϊκή επιστροφή
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός μετά από πέντε χρόνια στην… εξορία επιστρέφει στην Ευρώπη και καλείται στην Πράγα απέναντι στη Σλάβια να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, να φορέσει το ευρωπαϊκό κοστούμι του ώστε να είναι στο κόλπο της πρόκρισης έως το τέλος. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές στο 1.62 και στο 2.31.

Ώρα Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό, το Τριφύλλι επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έστω μέσω των προκριματικών του Europa Conference League. Για τον τρίτο προκριματικό γύρο κοντράρεται με τη Σλάβια Πράγας και το πρώτο ματς λαμβάνει χώρα στην Τσεχία (20:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24). O νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκ Τρνάβα - Ρακόφ.

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, ούτε να ιδρώσει ιδιαίτερα τη φανέλα η Σλάβια Πράγας στον προηγούμενο προκριματικό γύρο. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει την αδύναμη Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ, επικράτησε 4-0 εκτός και 7-0 στη ρεβάνς της Τσεχίας. Βρίσκεται σε πιο προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας, καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα έκανε σέντρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γνώρισε απρόσμενη ήττα από τη Χράντετς Κράλοβε εκτός έδρας με 1-0 και μπήκε με το αριστερό στη λίγκα, δίχως να εντυπωσιάσει και να πείσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της. Είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά τίποτα παραπάνω, δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία και δεν βγήκε το πλάνο όπως θα έπρεπε. Ακολουθεί ύπουλο ματς με τη Ζλιν.

Έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, προσπαθεί να παίξει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο με πίεση ψηλά. Πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League, ενώ την προηγούμενη τριετία είχε πετύχει καλή πορεία και στο Europa League. Θα τσεκαριστεί ο πολύτιμος εξτρέμ Σορ.

Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει πέσει στην ειδική κατάταξη της UEFA, για αυτό τον λόγο βρίσκει και έναν ισχυρό αντίπαλο μπροστά του. Παρόλα αυτά εάν τον ξεπεράσει, θα έχει σαφέστατα πιο εύκολο έργο στον επόμενο προκριματικό γύρο, αφού θα κουβαλάει τη βαθμολογία του ισχυρού του ζευγαριού. Η θέληση και η δίψα είναι μεγάλη και έκδηλη σ’ όλους, ενώ στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται 700 περίπου μέλη της αποστολής.

Τελείωσε την προετοιμασία αήττητος με τρία 0-0 πάντως, δίνοντας μια σειρά από δυνατές αναμετρήσεις, ενώ κέρδισε Αλ Ντουχαΐλ (1-0) και Φόλενταμ (2-1). Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη σε δύο εβδομάδες. Εξαιρετικό το κλίμα, αρκετό δραστήριος μεταγραφικά (αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι Λοντίγκιν (τερματοφύλακας), Γκάνεα (αριστερό μπακ), Τσέριν (χαφ) με αγορά από τη Νυρεμβέργη ο στόπερ Μάγκνουσον), ενώ η έλευση των Βέρμπιτς (εξτρέμ) και Σπόραρ (φορ) τόνωσαν και άλλο το ηθικό. Ο δεύτερος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Το πρωί της Πέμπτης (04/08) ανακοινώθηκε και ο εξτρέμ Τόρο με αγορά από τη Σάο Πάουλο. Νοκ άουτ με ίωση ο Σένκεφελντ και ο χαφ Αλεξανδρόπουλος λόγω ίωσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σλάβια Πράγας έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία τα τελευταία χρόνια, διαθέτει αξιόλογους παίκτες σαφέστατα, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του προπονητή και πάει με υψηλές βλέψεις στο ματς και ας έχει δύο αξιοπρόσεκτες απουσίες. Θα τα δώσουν όλα για όλα στο Τριφύλλι όπως και να έχει.

Λόγω της περιόδου που βρισκόμαστε και βάσει του γεγονότος πως καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, το 1.80 που γυροφέρνει ο άσος δεν λέει και πολλά. Είναι το φαβορί οι Τσέχοι, αλλά ως εκεί και έδειξαν αρκετές αδυναμίες στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στην προετοιμασία καλοστημένος και συμπαγής. Ένα γκολ το Τριφύλλι με βάση τον τρόπο που αγωνίζεται η Σλάβια μπορεί να το πετύχει. Από εκεί και πέρα αξίζει το ρίσκο να έχουμε over 1,5 γκολ στο β’ ημίχρονο με γνώμονα πως μετά από την ανάπαυλα θα ανοιχτούν περισσότερο οι δύο ομάδες και ίσως γίνουν πιο ευάλωτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: Να σκοράρει ο Παναθηναϊκός (απόδοση 1.62), 20:00
  • Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός: Over 1,5 στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.31), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ