ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Σκοράρει ασταμάτητα στο Ανφιλντ ο Μανέ και ανεβάζει τη νίκη της Λίβερπουλ στο 2.25

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Σάντιο Μανέ σκοράρει κατά ριπάς στο Ανφιλντ και μπορεί να συνεχίσει το σερί του και κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Σαουθάμπτον.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον στο Ανφιλντ (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες ο άσος των Reds προσφέρεται καθαρό φαβορί στο 1.30.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στο κυνήγι της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, επομένως σε παιχνίδια όπως αυτά με τη 13η Σαουθάμπτον δεν επιτρέπονται γκέλες. Από το ξεκίνημα της σεζόν η Λίβερπουλ έχει δώσει 19 επίσημους αγώνες και ο απολογισμός της είναι 14-4-1. Η μοναδική της ήττα ήρθε στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Είχε επίσης βαθμολογικές απώλειες στα ματς με Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιτον και Μπρέντφορντ.

Το εντυπωσιακό βέβαια με τη Λίβερπουλ είναι ότι μετράει εννιά διαδοχικά over 2,5 στην Premier League, εκ των οποίων τα επτά τελευταία είναι over 3,5. Παρότι λοιπόν βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχει την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: Στοιχηματική Πρόταση

Αυτό ασφαλώς οφείλεται στην τριάδα Σαλάχ, Μανέ και Ζότα, που έχει σημειώσει συνολικά 23 γκολ! Τα φώτα πέφτουν κυρίως στον Σαλάχ, ο οποίος ομολογουμένως κάνει σεζόν καριέρας, ωστόσο δεν θα πρέπει να λησμονείται και η εντυπωσιακή συνεισφορά του Μανέ, ο οποίος έχει σημειώσει φέτος επτά γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League.

Ο 29χρονος άσος σκοράρει τέσσερα σερί ματς εντός έδρας (Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιτον, Αρσεναλ) σε επίπεδο Premier League και έχει σημειώσει συνολικά οχτώ γκολ στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της Λίβερπουλ στο Ανφιλντ για το πρωτάθλημα!

Είχε μάλιστα σκοράρει και στο 2-0 επί της Σαουθάμπτον τον περασμένο Μάιο, ανοίγοντας το σκορ στο 31’. Το να σκοράρει ξανά ο Μανέ κόντρα στην πρώην ομάδα του, με την οποία συστήθηκε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, προσφέρεται στο 2.10, ενώ σε συνδυασμό με τη νίκη της Λίβερπουλ, ανεβάζει τον άσο από το 1.30 στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: 1 και να σκοράρει ο Μανέ (απόδοση 2.25), 17:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ