BETMARKET TIPS

Σημείο από την Κολομβία στο 4.00

Σημείο από την Κολομβία στο 4.00
2023 AP PHOTO/ANDRE PENNER

 Όσο παραμένουμε στην περίοδο των αγώνων των εθνικών ομάδων, τόσο λιγότερες θα είναι και οι αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα. Αυτό βλέπουμε και στην Λατινική Αμερική, μιας και είναι ελάχιστες οι αναμετρήσεις απόψε, με μόλις δύο να δεσπόζουν και αυτές στο πρωτάθλημα της Κολομβίας.

Ας δούμε, λοιπόν, τα προγνωστικά για το Πατριότας – Τζούνιορ.

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, με μέτρια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα (1-0-3), όμως πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη απέναντι στην Ντεπορτίβο Κάλι (1-0), ανακτώντας και ψυχολογία για την συνέχεια. Κρατάμε σαν στοιχείο πως μιλάμε για ένα σύνολο που αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής του μπροστά στο κοινό του (1-2-1 το πρόσφατο εντός έδρας σερί της), μιας και εδρεύει στο υψόμετρο της Τούνχα (2782 μ.), κάνοντας δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων της.

Από την άλλη, η Τζούνιορ αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων υλικών του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζεται, όμως, από αστάθεια το τελευταίο διάστημα, γεγονός που φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα της (2-2-3), ενώ στον αποψινό αγώνα θα έχει και σημαντικές απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων. Όσο δε για τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της, ζορίζεται αισθητά και μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι έχει κερδίσει μόνο σε 1 από τις 4 τελευταίες εξόδους της (1-1-2), δεχόμενη μάλιστα τουλάχιστον 2 τέρματα σε 3 από αυτές τις αναμετρήσεις.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως η Τζούνιορ δίνει δικαιώματα εκτός έδρας (1-1-2) και η Πατρίοτας μπορεί να είναι υστερεί ποιοτικά, αλλά στην Τούνχα σου βγάζει το… λάδι για να την κερδίσεις (μόνο μία ήττα στα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας δείγματα της). Όσο για την παράδοση, οι γηπεδούχοι τρέχουν σερί 8-3-1 στην έδρα τους, έχοντας δεχτεί γκολ μόνο σε 4 εξ αυτών. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις απουσίες των φιλοξενούμενων μας οδηγούν στον άσο του 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατριότας - Τζούνιορ: 1 (απόδοση 4.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ