ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Σεντ Ετιέν - Λανς: Προγνωστικά και Ανάλυση - Πτωτικά το διπλό

Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Αρνό Νορντέν, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1
Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Αρνό Νορντέν, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το διπλό της Λανς παίρνει παιχνίδι και παρουσιάζει πτωτική τάση στο παιχνίδι με την ουραγό της Ligue 1 Σεντ Ετιέν.

Η Σεντ Ετιέν φιλοξενεί τη Λανς για την 21η αγωνιστική της Ligue 1 σε ένα από τα δύο ματς που διεξάγονται απόψε, το άλλο είναι το Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ.

Στο Σεντ Ετιέν - Λανς (18:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24) παρατηρείται σημαντική διόρθωση στο σετ αποδόσεων. Το διπλό άνοιξε στο 2.25 κατά μέσο όρο και πλέον έχει υποχωρήσει στο 1.90. Η νίκη της Λανς παίρνει παιχνίδι, διότι παίζει κόντρα στην ουραγό ομάδα της κατηγορίας, η οποία μάλιστα θα παραταχθεί και με σημαντικές απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα.

Προγνωστικά Γαλλία: Σεντ Ετιέν - Λανς

Η Σεντ Ετιέν άλλαξε τεχνικό πριν βγει το 2021 με τον Πασκάλ Ντιπρά να αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή της σωτηρίας. Στα πρώτα δύο ματς με τον Ντυπρά στον πάγκο, σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Σεντ Ετιέν ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρεμς εκτός έδρας και με 1-0 από τη Ναντ εντός.

Το παιχνίδι με τη Ναντ στις 22 Δεκεμβρίου είναι το τελευταίο που έχουν δώσει οι "στεφανουά" για τη Ligue 1. Ακολούθησε η κυπελλική πρόκριση απέναντι σε ερασιτεχνική ομάδα στις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο σοβαρή αναμέτρηση, η Σεντ Ετιέν έχει να δώσει σχεδόν έναν μήνα!

Εκτός λοιπόν ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, η ουραγός έχει επίσης πέντε παίκτες στο Κόπα Αφρικα, μεταξύ αυτών οι δύο πρώτοι σκόρερ της, ο Τυνήσιος Καζρί (7 γκολ) και ο Γκαμπονέζος Μπουανγκά (3 γκολ). Μαζί με τους τραυματίες και τους θετικούς στον κορονοϊό, ο Ντιπρά έχει να διαχειριστεί απόψε τουλάχιστον 10 απουσίες.

Στον αντίποδα, η Λανς προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες, όπου έδειξε εκπληκτικό χαρακτήρα. Στο κυπελλικό ντέρμπι με τη Λιλ, παρότι βρέθηκε κάτω με 0-2, το έφερε στο 2-2 και προκρίθηκε στα πέναλτι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε στο πρωτάθλημα την τέταρτη της βαθμολογίας, Ρεν με γκολ στο 89'.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη, σοβαρές απουσίες δεν υπάρχουν και η Λανς δείχνει φέτος αποφασισμένη να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναμενόμενη λοιπόν η πτώση στο διπλό, το οποίο μπορεί να εντοπιστεί πλέον στο 1.95.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ