BET CORNER

Προγνωστικα στοιχήματος: Διπλασιασμοί στην Ισπανία, με το 1.85 στο Παρίσι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ρεπορτάζ, κίνητρο και φόρμα οδηγούν σε δύο πονταρίσματα διπλασιασμού από το Κύπελλο Ισπανίας. Ειδικό στοίχημα στα γκολ στο Παρί - Μπρεστ. MatchCombo στο Γιουβέντους - Ουντινέζε.

(19:30) Ζιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο: Remake των περσινών τελικό ανόδου στη La Liga, που έβγαλε νικήτρια τη Ράγιο Βαγιεκάνο. 2-0 κέρδισε στην Καταλωνία, 2-0 έχασε στη Μαδρίτη. Αυτή τη φορά κοντράρονται στο πλαίσιο της φάσης των “16” το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Στα πάνω της η Ζιρόνα που στα τελευταία οκτώ ματς μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλίες, με πέντε νίκες στη σειρά μάλιστα. Είναι στο κόλπο των playoffs ανόδου, αλλά αυτό δεν της αρκεί, είναι εξάλλου από τις πιο ποιοτικές ομάδες της La Liga 2 και δεν έχει σε προτεραιότητα το Κύπελλο, παρότι θα θέλει μια άτυπη ρεβάνς από τη Ράγιο. Συναισθηματικής αξίας αναμέτρηση για τον Μίτσελ, τεχνικό της οικοδέσποινας, που είναι γέννημα θρέμμα Ράγιο. Νοκ άουτ οι μπακ Βαλέρι και Ιθκέρδο. Ενοχλήσεις για τον εξτρέμ Μπαένα. Λογικά εκτός θα μείνει ο γκολτζής Στουάνι ώστε να προφυλαχθεί.

Η Βαγιεκάνο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και βρίσκεται στην έβδομη θέση έχοντας απόσταση από την πέμπτη Σοθιεδάδ στους 2 βαθμούς. Πήρε ένα καλό Χ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπέτις (1-1). Βρέθηκε από το 33’ με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα χρειάστηκε να κυνηγήσει το σκορ. Ρίσκαρε, πίεση, ανοίχτηκε, έκανε φάσεις και τελικά ισοφάρισε στο 70. Πάγια εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ντιμιτρέφσκι. Ναι μεν η Ζιρόνα είναι σε θετικό μομέντουμ και θα θέλει να πάρει ρεβάνς από την αντίπαλό της, αλλά έχει τον Στουάνι ανέτοιμο και χωρίς αυτόν είναι μισή. Για την ίδια προέχει εξάλλου η άνοδος. Δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου ο αποκλεισμός. Στο 2.40 το διπλό στη Stoiximan.

(19:30) Σπόρτινγκ Χιχόν - Κάδιθ: Αναμέτρηση για τους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας και αυτή. Και εδώ κοντράρονται ομάδες που έχουν μια κατηγορία διαφορά. Στη 14η θέση της La Liga 2 η Σπόρτινγκ Χιχόν, στη 19η της La Liga και στο -4 από τη σωτηρία η Κάδιθ. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Κάδιθ, σε μια κίνηση πιο πολύ απελπισίας θα λέγαμε, αφού την ανέλαβε ο Σέρχιο, ο οποίος έκανε μέτρια ομάδα με τη Βαγιαδολίδ, την οποία μάλιστα και την εριξε στο τέλος. Ο Θερβέρα μετά από την ήττα από την Οσασούνα που είχε χαρακτήρα εξάποντου αποχαιρέτησε. Δεν έπιασε καλή απόδοση η ομάδα στην Παμπλόνα και έχασε 2-0, αξίζει όμως να σημειωθεί πως τα έξι χρόνια που ο 56χρονος κόουτς ήταν στην ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά. Αποσυντονισμένοι οι παίκτες, περίεργο το κλίμα και ίσως να μην έφταιγε μόνο αυτός για το ντεφορμάρισμα. Αλλαγή τεχνικού σε μια δύσκολη περίοδο που η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο μπακ Ακαπό. Νοκ άουτ ο γκολτζής Λοσάνο και ο μπακ Ίσα. Δεν υπολογίζονται οι μέσος Γιόνσον και Αλαρκόν.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν προέρχεται από 2-2 με τη Μάλαγα στο Ροσαλέδα σε μια έδρα που παραδοσιακά ζορίζεται και αδυνατεί να σταυρώσει αποτέλεσμα, ούτε τώρα τα κατάφερε παρότι προηγήθηκε δύο φορές. Η Σπόρτινγκ Χιχόν κατάφερε στον προηγούμενο γύρο τη Βιγιαρεάλ, γιατί όχι και την Κάντιθ που έχει πιο σοβαρά θέματα να λύσει και προέρχεται και από αλλαγή προπονητή; Στο 2.00 ο άσος στη Stoiximan.

(21:45) Γιουβέντους - Ουντινέζε: Με πληγωμένο εγωισμό η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ουντινέζε. Ταξίδεψε μεσοβδόμαδα στο Μιλάνο και έχασε από την Ίντερ στην παράταση το Σούπερ Καπ. Η Γηραιά Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου προηγήθηκε στο 25’ με τον ΜακΚένι, αλλά στο 35’ υπέπεσε σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαουτάρο και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Στην τελευταία φάση και ενώ άπαντες ήταν έτοιμοι για τα πέναλτι ο Αλέξις Σάντσεζ έδωσε το τρόπαιο στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, σ’ ένα ματς που έγιναν λάθη στην άμυνα από πλευράς Γιούβε, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Ουντινέζε έχει δώσει μόλις ένα ματς το 2022, αφού μέσα στις γιορτές ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό και αποδεκατίστηκε. Γκρίνια κατά της ομοσπονδίας, αφού δεν ήθελε να γίνει το ματς με την Αταλάντα και υποχρεώθηκε να παίξει με πιτσιρικαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο οι Μπεργκαμάσκι τη σκόρπισαν με 6-2. Δεν παίζει ο καλός στόπερ Μπεκάο λόγω τιμωρίας, τραυματίας ο καταλυτικός μεσοεπιθετικός Περέιρα. Για τη Γιούβε χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Κιέζα. Νοκ άουτ ο Μπονούτσι, ο Ράμσεϊ είναι εκτός με κορονοϊό, αλλά έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Παρά την κούραση και την απογοήτευση η Γιουβέντους μπορεί να πάρει τη νίκη, αφού η Ουντινέζε δεν τρομάζει. Στο 2.05 το MatchCombo 1 & under 3,5 στη Stoiximan. Έχει βάση, αφού η Γιουβέντους δεν… σκοτώνει τους αντιπάλους της και εδώ και καιρό δεν ξεφεύγουν σε έκταση τα σκορ της. Και οι τέσσερις τελευταίες εντός έδρας νίκες της συνδυάστηκαν με under 3,5

(22:00) Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ: Πάει να κάνει τα εύκολα δύσκολα η Παρί Σεν Ζερμέν. Λες και το κάνει επίτηδες για να αποκτήσει ενδιαφέρον η Ligue 1 και πετάει βαθμούς. Παραμένει πρωτοπόρος, αλλά έτσι όπως τα έχει καταφέρει πλέον η απόσταση από τη δεύτερη Νις είναι στους 8, αν και η ομάδα της Νίκαιας έχει ένα ματς παραπάνω. Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 1-1 με τη Λιόν εκτός έδρας. Πολλά τα κενά στην άμυνα, βρέθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ, δεν έπιασε καλή απόδοση, ενώ ήταν και αρκετά φλύαρη με την μπάλα στα πόδια. Είχε πάντως και σημαντικές απουσίες. Αφού δεν έπαιξαν Ντανίλο, Ντράξλερ, Μέσι και Ντι Μαρία.

Ο Pulga πάντως μαζί με τον Νεϊμάρ δεν υπολογίζονται ούτε για απόψε. Ο πρώτος γιατί παραμένει σε καραντίνα και αναρρώνει από τον κορονοϊό, ενώ ο δεύτερος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις. Πάντως το έργο απόψε φαντάζει βατό, αφού ναι μεν η Μπρεστ είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος και εκτός έδρας βρίσκει γκολ, ακόμα και σε δύσκολες έδρας (1-1 με τη Λιλ, 2-1 στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ), ωστόσο παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα απέναντι στους Παριζιάνους τους οποίους έχουν να τους κερδίσουν από τη δεκαετία των 80s. Εκτός ο πολύτιμος χαφ Μπελκεμπλά που βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Το 1.85 της Stoiximan για το ενδεχόμενο να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο, έχει βάση και αξίζει την προσοχή μας, αφού η Μπρεστ ανοίγεται μετά την ανάπαυλα, ενώ και η Παρί είναι πρόσφατα σχετικά υποτονική.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ