DAILY BET

Σέλτικς - Χιτ: Game 7 με αποδόσεις 2.70 και 3.40

Ο Τζέισον Τέιτουμ
Ο Τζέισον Τέιτουμ Ⓒ 2023 MICHAEL LAUGHLIN/ ASSOCIATED PRESS

Θα γραφτεί ιστορία τα ξημερώματα στην Βοστώνη; Ανάλυση και προγνωστικά!

Σε μια από τις συναρπαστικότερες σειρές στην ιστορία του ΝΒΑ, η λογική έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και καιρό και το ένα θαύμα διαδέχεται το άλλο. Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Μαϊάμι Χιτ θα δώσουν την τελική μάχη απόψε στο TD Garden για τον τίτλο της Ανατολής, κλείνοντας ένα ματσάρισμα που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία. Θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στη μάχη δύο καταπληκτικών ομάδων για τον τίτλο της περιφέρειας και τη συμμετοχή στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου περιμένουν οι Ντένβερ Νάγκετς. Μοιάζει άδικο και δεν είναι καθόλου κλισέ. Αλλά μόνο μια ομάδα θα μείνει όρθια σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), συνεχίζοντας τον δρόμο της για το δαχτυλίδι. Οι δύο αντίπαλοι είναι χτυπημένοι, ταλαιπωρημένοι, διαλυμένοι από τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που “γέννησε” αυτό το εκπληκτικό συναπάντημα. Όμως και οι δύο είναι εκεί, για να δώσουν με όσες δυνάμεις έχουν την τελική μάχη.

Jayson Tatum : Περισσότερα Εύστοχα Τρίποντα στον Αγώνα 3.40 από 2.50 σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Ίσως το ψυχολογικό «άδειασμα» να είναι τέτοιο για τον νικητή που θα τον στείλει κενό, χωρίς ενέργεια στους τελικούς της λίγκας. Αυτήν τη στιγμή όμως, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη στο έβδομο ματς. Ειδικά μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο χολιγουντιανό φινάλε της έκτης αναμέτρησης όπου οι Κέλτες έχασαν το προβάδισμα που είχαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και χρειάστηκαν ένα απίστευτο καλάθι του Ντέρικ Ουάιτ, μετά από επιθετικό ριμπάουντ, για να μείνουν ζωντανοί.

Ο Μπάτλερ θα λάμψει, αλλά αρκεί;

Οι Χιτ έγιναν η πρώτη ομάδα που ηττήθηκε σουτάροντας πάνω από 45% στα τρίποντα, από αντίπαλο που έγραψε 20%. Μέχρι τώρα το σκορ σε αντίστοιχες περιπτώσεις ιστορικά ήταν 89-0… Αλλά σε αυτήν τη σειρά τίποτα δεν ξενίζει πλέον. Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον έδωσε άλλη διάσταση στην επίθεση του Σποέλστρα, βάζοντας πίεση στην άμυνα της Βοστώνης με την ικανότητα του στην περιφερειακή εκτέλεση.

Ο άλλοτε σταρ του Μίτσιγκαν μπορεί να σκοράρει με κοψίματα στην πλάτη της άμυνα, χρησιμοποιώντας τη φόρα του αμυντικού στις δυναμικές του εξόδους από τα σκριν αλλά και φυσικά με σουτ θέσεως ή μέσα από Off Screen-δράσεις. Στο έκτο ματς αστόχησε σε δύο κομβικά, ανοιχτά τρίποντα όμως συνολικά στη σειρά γράφει 11.7 πόντους με 46.4% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Με τον Βίνσεντ να μην έχει ακόμα αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα τραυματισμού του, οι Χιτ θα χρειαστούν την παραγωγικότητα του Ρόμπινσον όσο ποτέ άλλοτε στη έβδομο παιχνίδι.

Φυσικά το μεγάλο βάρος για τους φιλοξενούμενους θα πέσει στις πλάτες του Τζίμι Μπάτλερ. Είναι αυτός που έχει κουβαλήσει την ομάδα μέχρι εδώ και ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει τους υπόλοιπους σε μια τόσο οριακή κατάσταση. Ο «Κάπταιν Τζίμι» μετράει 24.2 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 6.2 τελικές πάσες και 2.5 κλεψίματα μέχρι τώρα στη σειρά, όντας ο βασικός δημιουργός και εκτελεστής στην επίθεση των Χιτ. Αναμφίβολα έχει το πνευματικό υπόβαθρο για να βγει μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να το κάνει, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό του εκεί έξω, με μια παράσταση που θα μνημονεύεται για καιρό. Αρκεί όμως; Πιθανόν όχι.

Jimmy Butler Πόντοι 29+ σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan

Η Βοστώνη ακροβατεί στο σύνορο της ιστορίας

Oι Σέλτικς πήραν φόρα από τα έγκατα της κολάσεως (0-3 γαρ) και πλέον βρίσκονται μια νίκη από το να βγουν στο φως. Ήταν μια μακρά διαδρομή στην οποία δοκιμάστηκε η πνευματική αντοχή αυτού του γκρουπ ουκ ολίγες φορές. Αλλά η Βοστώνη δεν έσπασε. Και τώρα πλέον ακροβατεί στο σύνορο της ιστορίας. Η ανθεκτικότητα της στα παιχνίδια χωρίς αύριο την τελευταία διετία είναι παροιμιώδης και λέει πολλά για το σύνολο που έχει δημιουργηθεί στη Μασαχουσέτη.

Οι Κέλτες επιβλήθηκαν των Χιτ σε μια αναμέτρηση που σούταραν οικτρά από την περίμετρο (Τέιτουμ-Μπράουν 0/12 τρίποντα) και αυτό μπορεί να τους δώσει ώθηση σε όρους αυτοπεποίθησης. Παρά το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Μπρόγκντον (ανάλογο με αυτό του Βίνσεντ στην άλλη πλευρά με τους δύο γκαρντ να είναι αμφίβολοι για το βραδινό παιχνίδι), ο Μαζούλα έχει περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του από τον Σποέλστρα και κυρίως διαθέτει ευελιξία σε επίπεδο σχημάτων, έχοντας τη δυνατότητα να ακολουθήσει τις αντισυμβατικές πεντάδες των Χιτ με τα δυναμικά γκαρντ και τα πληθωρικά του φόργουορντ.

Game 7 σε LIVE Streaming* στη Stoiximan!

Η Βοστώνη θα μπει σήμερα για να πάρει «ψυχές». Θα έχει το κοινό της δίπλα της, την αύρα του TD Garden και την ώθηση από το μομέντουμ των τριών νικών και της διαρκούς επιβίωσης σε αντίστοιχες, οριακές καταστάσεις. Περιμένει μια μεγάλη εμφάνιση του Τέιτουμ (και αυτός και ο Μπράουν θα χτυπήσουν στην καρδιά της αντίπαλης ρακέτας από το ξεκίνημα), μπόλικο hustling και μια καλή βραδιά σε όρους εκτέλεσης από την περίμετρο για να επιβληθεί. Κυρίως όμως, την ίδια άμυνα που την έβγαλε από το σκοτάδι του 0-3.

Φτάσαμε λοιπόν στο μεγάλο ματς. Σε αυτό που θα κρίνει μια από τις καλύτερες, πιο ανατρεπτικές και συναρπαστικές σειρές στην ιστορία του ΝΒΑ. Οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ και το αξίζουν το ίδιο. Μιλώντας ρεαλιστικά, τα πάντα είναι ανοιχτά αναφορικά με την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Μπορεί εύκολα να συμβεί οτιδήποτε. Δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να θεωρηθεί έκπληξη ένα διπλό των Χιτ στη Βοστώνη μετά από μια ιστορικά καλή εμφάνιση του «Κάπταιν Τζίμι». Εμείς θα ακουμπήσουμε στη λογική και στην ποιότητα των Σέλτικς, οι οποίοι μπορούν να κρατήσουν χαμηλά τους παραγωγικούς δείκτες των Χιτ και να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Όμως (τραγική ειρωνεία) ας μην ξεχνάμε πως η λογική έχει καταργηθεί προ πολλού σε αυτήν τη σειρά.

Για αυτό, να είστε έτοιμοι για όλα.

Bet Builder με Χάντικαπ Μπόστον Σέλτικς -7.5 και Πόντοι Under 212.5 σε απόδοση 2,70 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ