BET CORNER

Ρίσκο που αξίζει σε Τορίνο, Ρώμη και Μασσαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ίντερ στο Κύπελλο Ιταλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει © 2021 LUCA BRUNO/ ASSOCIATED PRESS

Δυνατές αναμετρήσεις σε Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία για το στοίχημα και αυτό το Σαββατοκύριακο, στηρίζουμε τα φαβορί αλλά με έξτρα ρίσκο για μεγάλες αποδόσεις.

Στοχεύουμε το δεύτερο ημίχρονο στο Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ, παίρνουμε την απαραίτητη κάλυψη στο Γιουβέντους - Ρόμα, ψάχνουμε κάτι πιο... πιπεράτο στο Λάτσιο - Κάλιαρι και περιμένουμε από την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει απλά τα πράγματα στη Μασσαλία.


(Σάββατο, 16:30) Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ: Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στην Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου. Υπολογίσιμη φέτος η Φράιμπουργκ. Στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τη θετική εικόνα του τελευταίου μήνα τσαλάκωσε η ήττα με σκορ 3-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Ισορροπημένο το ρεκόρ της με 7Ν-6Ι-6Η και γκολ 33-32. Φλέκεν, Τσανγκ-Χοον και Σάλαι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και είναι αμφίβολοι. Προβληματική η φετινή εικόνα της Ντόρτμουντ, πολύ γρήγορα τέθηκε εκτός μάχης για τον τίτλο. Μετά από δύο ήττες κόντρα σε Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ, νίκησε την Άουγκσμπουργκ και ανέβηκε στην 6η θέση. Είναι στο -1 από την 4άδα, που είναι πλέον ο βασικός της στόχος. Μετράει συνολικά 10Ν-2Ι-7Η, με γκολ 38-27. Μακρά η λίστα των απόντων, περιλαμβάνει τους Μπούρκι, Αζάρ, Μενιέ, Σμέλτσερ, Βιτσέλ και Ζαγκαντού.

Η Φράιμπουργκ έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός. Ομάδα με φουλ επιθετικό πνεύμα, έχουν σημειωθεί 37 τέρματα σε 10 παιχνίδια στην έδρα της. Διαθέτει επιθετικό πλουραλισμό, αλλά και σημαντικά κενά στα μετόπισθεν. Δεν είναι πολύ διαφορετική η εικόνα της Ντόρτμουντ, που μετράει πέντε νίκες σε δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου έχουν σημειωθεί 33 γκολ συνολικά. Αναμένεται να έχει μπόλικη δράση το ματς και το πιθανότερο είναι να κριθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί στοχεύουμε και το g/g στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.47 στη Stoiximan.


(Σάββατο, 19:00) Γιουβέντους - Ρόμα: Μάλλον το σημαντικότερο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στην Serie A. Η Γιουβέντους ξεπέρασε την ήττα από την Ίντερ, κερδίζοντας κατά σειρά τις Μπολόνια και Σαμπντόρια με 2-0. Είναι στην 4η θέση με 39 βαθμούς, στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν αλλά και ένα ματς λιγότερο. Συνολικά μετράει 11Ν-6Ι-2Η, με γκολ 39-18. Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Ίντερ στο Κύπελλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης πριν τη ρεβάνς στο Τορίνο. Ο τιμωρημένος Μπετανκούρ το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα για τον Πίρλο. Μετά την βαριά ήττα από την Λάτσιο και τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Σπέτσια στο Κύπελλο, η Ρόμα απάντησε με δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Σπέτσια και Βερόνα. Είναι στην 3η θέση, στο -6 από την κορυφή. Το ρεκόρ της έφτασε στις 12Ν-4Ι-4Η, με γκολ 44-33. Τιμωρημένος ο Πελεγκρίνι, τραυματίας ο Τζανιόλο και αμφίβολοι οι Πέδρο, Σμόλινγκ και Ρέινολντς.

Η Γιουβέντους δεν παίζει κυριαρχικά όπως τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο παραμένει πολύ δυνατή και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει στη μάχη του τίτλου. Σκοράρει ικανοποιητικά και αμύνεται με συνέπεια. Κάνει τις κουτσουκέλες της στο 'Allianz Stadium', ωστόσο έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Ρόμα. Οι 'τζαλορόσι' διατηρούν το επιθετικό τους πνεύμα, φτάνουν με άνεση στο γκολ όμως η άμυνα τους είναι αναξιόπιστη. Δύσκολα θα πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στο Τορίνο. Η επιλογή μας από το MatchCombo της Stoiximan είναι το 1Χ & g/g σε απόδοση 1.95.


(Κυριακή, 21:45) Λάτσιο - Κάλιαρι: Στο 'Olimpico' της Ρώμης η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στην Serie A. Σε... τρελά κέφια η Λάτσιο. Τρέχει ένα σερί πέντε νικών, ανάμεσα τους το 3-0 επί της Ρόμα αλλά και το 1-3 στην έδρα της Αταλάντα! Σκαρφάλωσε πλέον στην 6η θέση με 37 βαθμούς, μόλις στο -2 από την 4άδα. Στα ύψη η ψυχολογία, σε 11Ν-4Ι-5Η με γκολ 35-27 μεταφράζεται η συνολική της πορεία και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την έξοδο στο Champions League. Κατάλντι, Λουίζ Φελίπε, Στρακόσα και ο τιμωρημένος Πάτρικ τα προβλήματα για τον Ιντζάγκι. Σε ελεύθερη πτώση η Κάλιαρι. Στα 15 τελευταία ματς έχει μόλις 1 (!) νίκη, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες. Έπεσε στην 18η θέση και εντός ζώνης υποβιβασμού, έστω και στην ισοβαθμία με την Τορίνο. Μετά από τέσσερις σερί ήττες, έβαλε ένα φρένο στην κατρακύλα με το 1-1 κόντρα στην Σασουόλο. Ντάνκαν, Ρογκ και Λουβούμπο στη λίστα με τους τραυματίες.

Ψάχνοντας λόγους για να πάει κανείς στην κόντρα, δεν θα βρει κανέναν. Μπάλα είναι, η έκπληξη πάντα παραμονεύει, όμως οι Σαρδηνοί δεν προσφέρουν κανένα πάτημα για να το σκεφτούμε. Κουτσά-στραβά λύσεις βρίσκουν στο γκολ, όμως η εικόνα στα μετόπισθεν είναι αποκαρδιωτική. Αντίθετα η Λάτσιο έχει βρει ρυθμό στην επίθεση, σκοράροντας σταθερά +2 τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στην άμυνα πάντως εξακολουθεί να κάνει νερά. Έχει τον πρώτο λόγο για το ματς, αλλά θα το κυνηγήσουμε πηγαίνοντας σε μια πιο 'ζουμερή' επιλογή. Στο MatchCombo της Stoiximan βρίσκουμε σε απόδοση 2.72 το 1 & g/g και θα το πάρουμε.


(Κυριακή, 22:00) Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Το κορυφαίο παιχνίδι της αγωνιστικής στο 'Velodrome' της Μασσαλίας. Η Μαρσέιγ έγινε άνω κάτω στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με τον Βίλας-Μπόας να υποβάλλει παραίτηση, να μην γίνεται δεκτή αλλά να... απολύεται! Ακολούθησε το εκτός έδρας ματς με τη Λανς, όπου προηγήθηκε με 0-2, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και κινδύνεψε με ήττα. Συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη, έμεινε στην 9η θέση και το -4 από ένα εισιτήριο στο Europa League Conference. Το ρεκόρ της διαμορφώνεται σε 9Ν-6Ι-6Η, με γκολ 29-24. Αμαβί και Ρονζιέρ είναι εκτός μάχης. Η Παρί έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τη Λοριάν, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Νιμ. Ήταν το τέταρτο τρίποντο στα πέντε τελευταία. Παρέμεινε στην 3η θέση, στο -3 από την πρωτοπόρο Λιλ. Μετράει συνολικά 15Ν-3Ι-5Η και γκολ 53-14. Ο Ποτσετίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπερνάτ, Ντιαλό, Ερέρα, Μαρκίνιος, Νάβας και Βεράτι.

Μια... ωραία ατμόσφαιρα στη Μαρσέιγ. Σε κακή κατάσταση αγωνιστικά, αλαλούμ επικρατεί σε όλα τα επίπεδα. Το ντέρμπι μπορεί να την συσπειρώσει, ωστόσο είναι δύσκολο να κεφάλι σε μια τέτοια περίσταση. Η Παρί αντιθέτως είναι σε καλή κατάσταση. Προσαρμόζεται στην μετά Τούχελ εποχή, διαθέτει την κορυφαία επιθετική και αμυντική επίδοση της κατηγορίας. Στο χέρι της είναι να πάρει το ματς, από την δική της απόδοση εξαρτάται. Ρισκάρουμε και πάμε στο MatchCombo 2ημ./2τελ και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.25 στη Stoiximan.


* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: © 2021 Luca Bruno/ Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ