ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις: Προγνωστικά και ανάλυση - Με παράδοση οι Βερδιμπλάνκος

Ο Καζεμίρο κόντρα στον Κανάλες και τον Φεκίρ στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν σε αναμέτρηση Μπέτις - Ρεάλ
Ο Καζεμίρο κόντρα στον Κανάλες και τον Φεκίρ © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων και μάλιστα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η παράδοση και τα οικονομικά κίνητρα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.16.

Η δράση στη La Liga ολοκληρώνεται με την τελευταία πράξη. Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνει απόψε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις υποδεχόμενη τη Ρεάλ Μπέτις (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τους πρωταθλητές Ισπανίας, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να το αξιοποιήσει ως πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ το ερχόμενο Σάββατο (28/05, 22:00 COSMOTE SPORT 1, MEGA, LIVE από το SPORT24 ).

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Ρεάλ κατέβηκε με εναλλακτική ενδεκάδα στην έδρα της Κάδιθ και έφερε ισοπαλία 1-1, με κορυφαίο παίκτη τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Λούνιν, ο οποίος έπιασε και πέναλτι.

Απόψε, ο Αντσελότι φαίνεται ότι θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τα βαριά χαρτιά, δηλαδή τους Μπενζεμά, Βινίσιους, Κουρτουά και τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Μοναδική απουσία από εκεί και πέρα αυτή του Άλαμπα. Μεντί, Νάτσο, Μιλιτάο και Καρβαχάλ στην άμυνα, Καζεμίρο αμυντικό χαφ, Κρόος - Μόντριτς στον άξονα, δεξιά Βινίσιους, αριστερά παίζεται η θέση του Βαλβέρδε με τον Ροντρίγκο, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Μπέτις: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Ρεάλ Μπέτις μετά από την ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν επέστρεψε στις νίκες, έκανε δύο στη σειρά. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας τη Γρανάδα με 2-0. Έπιασε καλύτερη απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε περισσότερο το γκολ, πιέστηκε βέβαια και θα μπορούσε να δεχτεί ένα γκολ. Ολοκλήρωσε το ματς με 1,70 xG έναντι 1,16 της αντιπάλου. Η ισοπαλία όμως της Σεβίλλης στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο με 1-1 στέρησε τις ελπίδες των Βερδιμπλάνκος για για την τετράδα. Μοναδικός στόχος, αλλά και σοβαρό κίνητρο.

Τα οικονομικά κίνητρα τις τελευταίες αγωνιστικές παίζουν το δικό τους ρόλο. Η Μπέτις θέλει έναν βαθμό απόψε για να κλειδώσει την πέμπτη θέση, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σοθιεδάδ ευνοείται. Η ομάδα του Πελεγκρίνι εάν τερματίσει πέμπτη θα καρπωθεί 31,5 εκατομμύρια ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ ως έκτη, επτά εκατομμύρια λιγότερο. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό πρόβλημα, μακροχρόνιες οι όποιες απουσίες. Ξανά εκτός ο γκολκίπερ Μπράβο, έχει γεμάτη σεζόν όμως ο Ρουί Σίλβα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κλείσει με μια θετική εμφάνιση τη σεζόν εντός συνόρων, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η αναμέτρηση διεξάγεται στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Παράλληλα όμως οι παίκτες θα προσπαθήσουν να μην βάλουν τα πόδια στη φωτιά. Ο τελικός του Champions League με τη Λίβερπουλ είναι πολύ πιο σημαντικός. Η Μπέτις δεν χάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως φιλοξενούμενη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στους Μερένγκες και στην εξίσωση μπαίνουν όσο να’ναι και τα οικονομικά κίνητρα. Στο 2.16 κατά μέσο όρο το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Μπέτις: Χ2 (απόδοση 2.16), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ