BETMARKET TIPS

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Η πίεση ψηλά της Σίτι δίνει το 3.00 και το 5.00

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Bernardo Silva celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον αποψινό μεγάλο ημιτελικό.

Η ώρα των σπουδαίων παιχνιδιών στο Champions League έφτασε. Ένας ημιτελικός σήμερα, ο άλλος αύριο. Απόψε ο εμπορικός, αύριο ο ιταλικός. Με την ποδοσφαιρική λογική να ορίζει πως ο νικητής του Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι θα αποκτήσει και τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Σαν σε επανάληψη του περσινού ημιτελικού, όταν η Σίτι ήταν καλύτερη στην περισσότερη διάρκεια των δύο μονομαχιών, αλλά η Ρεάλ κατάφερε με καίρια χτυπήματα να πάρει μια επική πρόκριση.

Η Σίτι φέτος μοιάζει ακόμη καλύτερη, καθώς στην ήδη καλοκουρδισμένη μηχανή του Γκουαρντιόλα έχει προστεθεί και ο Χάλαντ. Ο Νορβηγός δίνει τη σταθερά στην περιοχή και τη στιγμιαία εκτέλεση που διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία του γκολ.

Μια ακόμη διαφορά της φετινής ομάδας είναι πως ο Γκουαρντιόλα αποφάσισε η ομάδα του να ανεβάσει στροφές την άνοιξη. Η Σίτι βελτιώθηκε πολύ το τελευταίο δίμηνο της σεζόν. Σε αυτό το διάστημα κέρδισε άνετα την Μπάγερν Μονάχου, τη Λίβερπουλ, την Αρσεναλ και τη Λειψία. Μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών που έπεισε σε όλα πως ήταν ανώτερη και νίκησε με την αξία της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καμία αγγλική ομάδα δεν έχει κάνει τρεμπλ τον 21ο Αιώνα και η φετινή Μάντσεστερ Σίτι δείχνει πως μπορεί να κατακτήσει και αυτή την πρωτιά. Οι εκπληκτικές επιδόσεις της και οι κορυφές που κατακτά στις στατιστικές κατηγορίες είναι οι λόγοι που η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι φαβορί για το διπλό μέσα στη Μαδρίτη.

Απέναντι σε μια ομάδα που θα έπρεπε να δεχτεί πάνω από 10 γκολ στη διοργάνωση, βάσει xGoals αλλά ο Τιμπό Κουρτουά την έχει κρατήσει στα μόλις έξι non penalty.

Κόντρα σε μια Ρεάλ Μαδρίτης που βέβαια έχει τη φανέλα, το DNA, τον σπουδαίο Αντσελότι και την αύρα του Μπερναμπέου. Είναι λίγα όλα αυτά; Καθόλου λίγα, για αυτό και τέτοια παιχνίδια στοιχηματικά είναι δύσκολα προσεγγίσιμα.

Με τη φιλοσοφία των δύο ομάδων, τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν αλλά και την παράδοση προκρίνεται η επιλογή του Goal/Goal σε μια πιο συντηρητική προσέγγιση. Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να βρει λύση στα σαφώς πιο καλοπληρωμένα ειδικά στοιχήματα παικτών.

Η Σίτι ξεκινά την πίεσή της από ψηλά και η φετινή άμυνα της Ρεάλ είναι αρκετά ευάλωτη. Βασικό ρόλο σε αυτή την τακτική των Αγγλων έχει ο Μπερνάρντο Σίλβα, που είναι ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ σε πίεση κοντά στο ύψος της αντίπαλης περιοχής.

Σε μορφή fun bet έχει νόημα να ψάξουμε τη… συνέχεια μετά από πιθανά κλεψίματα μπάλας του Πορτογάλου. Όπως την ασίστ του Μπερνάρντο Σίλβα σε απόδοση 5.00 ή να κάνει τουλάχιστον δύο τελικές ο απέναντι εξτρέμ, με το over 2,5 προσπάθειες του Γκρίλις στο παιχνίδι να προσφέρεται σε τιμή 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Σίλβα ασίστ (απόδοση 1.94), 22:00

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Γκρίλις 3+ τελικές (απόδοση 3.00), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ