TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σαν... διπλός τελικός

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Σίτι και προτείνει.

Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι τα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League και ο μεταξύ τους ημιτελικός φαντάζει σαν ένας… διπλός τελικός (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Στοιχηματικά, μάλλον ξενίζει το ότι η αγορά θέλει ξεκάθαρο φαβορί τη Σίτι μέσα στη Μαδρίτη, γύρω στο 2.20-2.25 είναι το διπλό και στο 3.00 ο άσος. Γιατί μπορεί η Σίτι να είναι όντως η καλύτερη ομάδα, να έχει πλέον τον Χάλαντ και ο Γκουαρντιόλα να βγάζει πραγματικά την αίσθηση ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα ξανακατακτήσει το Champions League, αλλά δεν παύει να μιλάμε για τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου. Κι επειδή το στοίχημα δεν είναι θέμα πρόβλεψης, αν δηλαδή "βλέπεις" Σίτι ή Ρεάλ, αλλά θέμα κυρίως αποδόσεων, σε αυτά τα σετ που υπάρχουν μόνο προς τα αριστερά μπορείς να σκεφτείς. Είτε καρφί στον άσο είτε με την κάλυψη του DNB.

Εναλλακτικά, έτσι και λίγο για την… τηλεθέαση, προφανής επιλογή είναι το Over 2,5 στο 1,75 ή το G/G & Over 2,5 στο 2.00. Η Ρεάλ παίζει στο Μπερναμπέου, είναι δεδομένο ότι θα ψάξει τη νίκη για να έχει κάτι να υπερασπιστεί στο Μάντσεστερ, η Σίτι είναι η πιο κυριαρχική ομάδα στον κόσμο και δεν παίζει ποτέ για το μηδέν ή για την ισοπαλία, λίγο να ξεφύγει το ματς από την αρχική νευρικότητα του ότι είναι πρώτος ημιτελικός, το σκορ μπορεί να ανοίξει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.00) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ