BIG GAMES BET

Ρεάλ και Ίντερ μονομαχούν για την πρωτιά και δίνουν το 1.87

Ο Ντάμφρις καταδιώκει τον Βινίσιους στον αγώνα της Ιντερ με τη Ρεάλ για το Champions League
Ο Ντάμφρις καταδιώκει τον Βινίσιους Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ ASSOCIATED PRESS

Ρεάλ και Ίντερ διεκδικούν την πρωτιά του τέταρτου ομίλου στο Champions League σε μία αναμέτρηση που έχει όλα τα δεδομένα για να δώσει γκολ και θέαμα.

Η Ρεάλ φιλοξενεί στο Μπερναμπέου την Ίντερ σε μία αναμέτρηση (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) που θα κρίνει την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Champions League. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους 16, ωστόσο το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι ο πρώτος αναμένεται να έχει μία πολύ πιο βατή κλήρωση στα πρώτα παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης.

Συγκεκριμένα, όποια από τη Ρεάλ ή Ίντερτερματίσει πρώτη στον όμιλό της, θα αποφύγει σίγουρα στους 16 τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μπάγερν και τον εξαιρετικό φέτος Άγιαξ.

Η Ρεάλ έχει μαζί της και την ισοπαλία στο αποψινό ματς, ενώ η Ίντερ για να προσπεράσει τους Μαδριλένους χρειάζεται μόνο τη νίκη. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, ο άσος είναι φαβορί στο 2.25 κατά μέσο όρο και το διπλό παίζει σε τιμές άνω του 3.15.

Ρεάλ - Ιντερ Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι διανύει περίοδο φόρμας, μετρώντας οχτώ διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα Ισπανίας και Champions League. Η Ρεάλ έχει να χάσει από τις 3 Οκτωβρίου και το 2-1 στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ. Εκτοτε σε 11 επίσημα ματς έχει απολογισμό 10 νίκες και μία ισοπαλία!

Το Σάββατο, για τη La Liga, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σοσιεδάδ και εκτόξευσε τη διαφορά της στους οχτώ βαθμούς από τη δεύτερη Σεβίλλη. Το κακό μαντάτο ωστόσο ήταν ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος θα απουσιάσει από την αποψινή αναμέτρηση και κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Ατλέτικο.

Εξίσου φορμαρισμένη είναι και η Ιντερ, η οποία τρέχει αήττητο σερί 11 αγώνων (9-2-0) σε όλες διοργανώσεις. Σε αυτά τα 11 ματς δεν κέρδισε μόνο τη Γιουβέντους και τη Μίλαν, με τις οποίες έφερε ισοπαλία 1-1, ούσα ωστόσο κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα και των δύο ντέρμπι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Serie A, η Ίντερ έκανε πρακτικά παρέλαση στο Ολίμπικο επικρατώντας με 3-0 της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Στη Μαδρίτη, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ταξίδεψε χωρίς τον βασικό δεξιό μπακ/χαφ Νταρμιάν και τον μεσοεπιθετικό Κορέα. Για τον πρώτο πάντως υπάρχει η αξιόπιστη εναλλακτική του διεθνούς Ολλανδού, Ντάμφρις.

Ρεάλ - Ίντερ: Στοιχηματική Πρόταση

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο Μιλάνο, η Ρεάλ είχε κερδίσει με 1-0 στο 89'. Η εικόνα πάντως εκείνου του αγώνα δεν ήταν για under, αν κρίνουμε από τα xGoals (2,62-1,23) των δύο ομάδων.

Γενικά, η Ίντερ και η Ρεάλ είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες της διοργάνωσης. Οι νερατζούρι έχουν τις περισσότερες τελικές (100) στις πρώτες πέντε αγωνιστικές των ομίλων του Champions League και οι μερένγκες ακολουθούν στην τρίτη θέση με 95 τελικές. Ενδιάμεσα βρίσκεται η Μπάγερν με 97.

Στη Ρεάλ μπορεί να λείπει ο Μπενζεμά, γνωρίζουν ωστόσο ότι αν επιλέξουν να παίξουν για την ισοπαλία απέναντι σε μία ομάδα όπως η Ίντερ, που σκοράρει 13 διαδοχικά επίσημα ματς και έχει πληθώρα επιθετικών απειλών (Τζέκο, Μαρτίνες, Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου) λογικά θα το πληρώσουν.

Από την άλλη, το γεγονός ότι οι νερατζούρι οφείλουν να επιτεθούν διότι μόνο η νίκη τους εξυπηρετεί, ενισχύει την πιθανότητα να δούμε ένα θεαματικό ματς όπως τον Νοέμβριο του 2020, όταν η Ρεάλ είχε κερδίσει την Ίντερστη Μαδρίτη με 3-2. Το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2,5 προσφέρεται στο 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Ίντερ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.87), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ