ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Wimbledon: Το 1.70 στο Σίνερ - Τζόκοβιτς και το ειδικό του 1.85

Serbia's Novak Djokovic celebrates winning a point against Russia's Andrey Rublev in a men's singles match on day nine of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 11, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Serbia's Novak Djokovic celebrates winning a point against Russia's Andrey Rublev in a men's singles match on day nine of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 11, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το σπουδαίο Major στο All England Club φτάνει στην κορύφωσή του. Προγνωστικά και ανάλυση για τη σπουδαία μονομαχία μεταξύ του Γιανίκ Σίνερ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το Wimbledon φτάνει στην κορύφωσή του, άλλο ένα Major βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του, η λάμψη δεν έλειψε, ομολογουμένως υπήρξε και μερίδα του κοινού που θα ήθελε ακόμα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια να παρακολουθήσει τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Ο ημιτελικός μεταξύ Σίνερ και Τζόκοβιτς όμως έχει το δικό του ενδιαφέρον.

To wonderkid που ψάχνει το ματς της ζωής του

Ο Γιανίκ Σίνερ, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει απλώς ένα δύσκολο εμπόδιο μπροστά του. Έχει απέναντί του το θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος ψάχνει άλλο ένα Grand Slam. Μέσα στο 2023 έχει κατακτήσει ήδη το Αυστραλιανό και το Γαλλικό Όπεν.

Ο Σίνερ έχει να κουβαλήσει ένα μεγάλο βάρος πάνω του, είναι μόλις ο τρίτος Ιταλός στην ιστορία που βρίσκεται στην τετράδα Major, μετά τους Πιετράντζελι και Μπερετίνι. Ο Μπέκερ από την άλλη υποστήριξε ότι ο 22χρονος Ιταλός -που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει τένις υψηλού επιπέδου- θα πρέπει να κάνει το ματς της ζωής του κόντρα στον Νόλε. Δεν έχει άδικο. Ο Νόλε δεν παίζει μόνο για τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά από τα όσα έγιναν επί κορονοϊού, αγωνίζεται για την υστεροφημία του.

Ο 36χρονος είχε ένα σταθερό πρώτο σερβίς κόντρα στον Ρούμπλεφ στον προηγούμενο γύρο, κυριάρχησε από ένα σημείο και έπειτα. Βρέθηκε πίσω στα σετ, αλλά πήρε τα πάνω του. Όσο ο Ρούμπλεφ κατέβαζε ταχύτητα, τόσο ο Σέρβος από μέρους του ανέβαζε τις στροφές. Πίεσε αρκετά τον αντίπαλο, έτρεξε στους χώρους, ανέβαινε στο net και αποδεικνύει σ’ άλλο ένα Wimbledon γιατί είναι ο κορυφαίος σ’ αυτή την επιφάνεια.

Δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν… νεκρές στιγμές στο παιχνίδι του, αλλά ακόμα και πίσω να βρεθεί δεν λυγίζει στα mind games και σου δίνει την εντύπωση πως ό,τι και να γίνει θα είναι αυτός που θα αναδειχθεί στο τέλος νικητής.

Έχει τα όπλα ο Σίνερ

Ο Σίνερ δεν είναι Ρούμπλεφ, είναι άλλη κλάση παίκτη, είναι φτιαγμένος από άλλη πάστα. Έχει άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Όσο κυλούσε το τουρνουά, τόσο ανέβαζε τον ρυθμό. Το πρώτο σερβίς του μοιάζει με σφυροκόπημα στον αντίπαλο. Κόντρα στον Σαφιούλιν επικράτησε σε 2 ώρες και 14 λεπτά, έκανε 14 άσους, μόλις 2 διπλά λάθη έναντι 7 του αντιπάλου του. Ο Ιταλός μπορεί να βάλει δύσκολα στον θρυλικό Σέρβο. Είναι το μέλλον του τένις, έχει βελτιωθεί στα mind games, έχει εντυπωσιακό σερβίς και στο πρώτο σετ θα τα δώσει όλα. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο καθένας από ένα σετ έχει αξία στο 1.70 που κυκλοφορεί στη Stoiximan.

Ο Νόλε παραχώρησε σετ και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του. Η παράδοση είναι με το μέρος του Σέρβου, 2-0, ενώ μοναδική συνάντηση στο γρασίδι ήταν πέρσι στην ίδια διοργάνωση, στα προημιτελικά, που ο Σίνερ προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά στη συνέχεια ο Νόλε το γύρισε. Επίσης, ένα ειδικό στοίχημα που είναι άξιο σχολιασμού είναι η επιλογή να κρατήσει παραπάνω από 44,5 λεπτά το πρώτο σετ, το οποίο εντοπίζεται στο 1.85 στη Stoiximan.

Ο Ιταλός είναι ένας ικανός mover στους χώρους του Wimbledon, χαρακτηρίζεται από το aggressive παιχνίδι του, μπαίνει δυναμικά στα ματς, δεν πρέπει να ξεγραφτεί, ενώ ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του μπαίνει στα ματς με πιο χαμηλή ταχύτητα. Αναμένονται ράλι, ενώ το εν λόγω όριο ξεπεράστηκε και στα δύο προηγούμενα ματς του Τζόκοβιτς.

*** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ