BET CORNER

Προγνωστικά Wimbledon: Στα μέτρα της Μαρίας Σάκκαρη το 1.83

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει μετά από την αναμέτρηση κόντρα στη Ζόι Χάιβς στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει μετά από την αναμέτρηση κόντρα στη Ζόι Χάιβς © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη του β’ γύρου του Wimbledon και αυτή τη φορά κοντράρεται με τη Βικτορίγια Τόμοβα, Νο112 της παγκόσμιας κατάταξης. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές στο 1.83 και στο 2.25 από το πρόγραμμα της ημέρας.

(Μετά τις 20:00) Μαρία Σάκκαρη (Νο5) - Βικτορίγια Τόμοβα (Νο112): Στη μάχη του δεύτερου γύρου μπαίνει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Το πρόγραμμα πήγε πίσω για το ταμπλό της, αφού οι καιρικές συνθήκες της Δευτέρας στο All England Club δεν βοήθησαν και το παιχνίδι της πήγε για την Τρίτη. Εκεί μπόρεσε να κερδίσει την Χάιβς δείχνοντας την κλάση της με σχετική ευκολία, παρότι στους τελευταίους πόντους του δεύτερου σετ το Νο571 προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι. Η Μαρία έχει άλλο ένα βατό παιχνίδι μπροστά της κόντρα στην Τόμοβα, που βρίσκεται στο Νο112 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η 27χρονη Βουλγάρα με career high το Νο103 αγωνίστηκε και αυτή εχθές. Αντιμετώπισε την Σαβίγ, που σπατάλησε πολλές δυνάμεις και η νίκη κρίθηκε στα τρία σετ (7-5,3-6,7-5). Μια πρόκριση που ήταν από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής. Η Μαρία Σάκκαρη έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια φέτος στη σεζόν του γρασιδιού. Έχει ρεκόρ 6-3 έναντι 4-2 της αντιπάλου της.

Έχει τη δύναμη πυρός και την κλάση για να πάρει το παιχνίδι. Έδειξε θετικά στοιχεία στην πρεμιέρα της, ξέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τη φυσική κατάσταση, ενώ η αντίπαλός της έχει πιο απαιτητικό και εξουθενωτικό παιχνίδι. Μοναδική μεταξύ τους συνάντηση πριν έξι χρόνια σε τελικό της Ζέγκεντ σε χωμάτινο τουρνουά της ITF, εκεί που επικράτησε η Σάκκαρη 2-1 σετ. Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Στο 1.83 στη Stoiximan η νίκη της Μαρίας Σάκκαρη σε συνδυασμό με το under 19,5 games.

(Μετά τις 19:30 Κιανγκ Γουάνγκ (Νο140) - Χέδερ Γουότσον (Νο121): ιδιαίτερα αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο court 2 του All England Club. 5-3 το ρεκόρ της Γουανγκ, 3-3 από την άλλη από τη Γουότσον στο χόρτο ως τώρα. Είναι δύο έμπειρες αθλήτριες, ενώ η Γουότσον θα επιδιώξει να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό προφίλ, καθώς παίζει στην πατρίδα της. Είναι μια πολύπειρη αθλήτρια που στο παρελθόν έχει φτάσει ως το Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο χθεσινό πρόγραμμα άφησε εκτός τη Γερμανίδα Κόρπατς στα τρία σετ με 7-6,5-7,2-6 μετά από 2 ώρες και 33 λεπτά. Η Κινέζα από την άλλη, που στο παρελθόν έχει φτάσει έως το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε μια από τις εκπλήξεις της πρώτης μέρας, καθώς άφησε εκτός τη Χρυσή Ολυμπιονίκη, Μπελίντα Μπέντσιτς ύστερα από 2 ώρες και 12 λεπτά στα τρία σετ (4-6,7-5,2-6).

Με τη δύναμη του βρετανικού κοινού η Γουότσον παρουσιάζει πιο σκληρό πρόσωπο, η Γουάνγκ από την άλλη έκανε μεγάλη νίκη επί της Μπέντσιτς και ας μην έκανε γεμάτη εμφάνιση και με διάρκεια. Είναι το φαβορί η Γουάνγκ, αλλά η Βρετανίδα από την άλλη έβγαλε χαρακτήρα και πάθος στο παιχνίδι της, καθώς γύρισε το παιχνίδι. Αναμένεται αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Γουάνγκ έχει ποιοτικά στοιχεία στο παιχνίδι της, αλλά η Γουότσον απέκτησε σημαντικό ηθικό μετά από τη χθεσινή πρόκριση και μπορεί να σταθεί αξιοπρεπής αμυντικά. Από τα ματς της ημέρας που περιμένουμε να έχουν διάρκεια σήμερα και να κρατήσουν, στο 2.25 το ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στα τρία σετ.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ