ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Wimbledon: Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη στο 2.20

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρης με τη Μάρτα Κόστιουκ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Wimbledon.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρης στο Wimbledon, κόντρα στην Μάρτα Κόστιουκ είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη (04/07), ωστόσο λόγω βροχής μετατέθηκε για την Τετάρτη (05/07) το μεσημέρι (13:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει φέτος ρεκόρ 24-13 με πέντε παρουσίες σε ημιτελικούς. Τελευταία στο Βερολίνο (WTA 500), όπου αποκλείστηκε από την Ντόνα Βέκιτς (Νο. 23). Προηγουμένως βέβαια, η Σάκκαρη έκανε τρεις νίκες και έφτασε τις 27 στο γρασίδι στην καριέρα της, σε 45 συνολικά ματς.

Η Μάρτα Κόστιουκ από την άλλη, είναι 21ος ετών και βρίσκεται στην 36η θέση στο παγκόσμιο ranking, 24 θέσεις κάτω από τη Σάκκαρη. Θεωρείται πάντως από τις ανερχόμενες σταρ του ουκρανικού τένις και φέτος κατέκτησε τον παρθενικό της WTA τίτλο, στο Όστιν του Τέξας (WTA 250).

Βέβαια, μετά την επιτυχία στο Όστιν γνώρισε επτά ήττες στα επόμενα δέκα παιχνίδια της, εμφανίζοντας σημάδια κάμψης στη φόρμα της. Στο μοναδικό τουρνουά σε γρασίδι που έλαβε μέρος, έχασε από την Αναστασία Ποτάποβα (Νο. 21) στο Μπέρμιγχαμ (WTA 250) με 2-1 σετ. Προηγουμένως ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Roland Garros από την Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο. 2) με 2-0 σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, η Κόστιουκ έχει μικρή εμπειρία στο γρασίδι, αφού στην καριέρα της έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη επιφάνεια μόλις 11 φορές, μετρώντας πέντε νίκες, ενώ στις δύο προηγούμενες συμμετοχές της στο Wimbledon αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι η Κόστιουκ είναι μία τενίστρια με δυνατό πρώτο σερβίς και επιθετικό στιλ από την baseline, κάτι που σημαίνει ότι θεωρητικά την ευνοούν οι γρήγορες επιφάνειες όπως το γρασίδι. Αντίθετα, η Σάκκαρη υπερέχει στο κομμάτι της αθλητικότητας και στα μεγάλα ράλι.

Η Μαρία θα πρέπει να ελέγξει την επιθετικότητα και τον ενθουσιασμό της νεαρής Ουκρανής, παρουσιάζοντας συνέπεια από το σερβίς και παίζοντας κυρίως με το ισχυρό της χαρτί, το forehand. Υπενθυμίζεται, ότι η Σάκκαρη έχει φτάσει τρεις φορές στο παρελθόν μέχρι τον τρίτο γύρο του Wimbledon και έχει ως στόχο φέτος να προχωρήσει τουλάχιστον ένα βήμα παραπέρα.

Η Κόστιουκ είναι επικίνδυνη αντίπαλος, αλλά η Μαρία την κέρδισε με 2-0 σετ τόσο το 2021 στο US Open, όσο και το 2022 στη Γουαδαλαχάρα. Με βάση την πρόσφατη φόρμα της 21χρονης Ουκρανής, η νίκη της Σάκκαρης είναι λογικό φαβορί στο 1.30 και εκτοξεύεται στο 2.20 με Over 19,5 games. Το συγκεκριμένο combo μπορεί να επαληθευτεί ακόμη κι αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκριθεί χωρίς να χάσει σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Κόστιουκ: Νίκη Σάκκαρη & Over 19,5 Games (απόδοση 2.20), 13:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ