TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Αντέχει στην κούραση ο βελτιωμένος Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Austria's Dominic Thiem in a first round men's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 4, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Austria's Dominic Thiem in a first round men's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 4, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει την blockbuster μονομαχία του Στέφανο Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ και καταλήγει σε δύο στοιχηματικές επιλογές στο 3.45 και στο 7.00.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προερχόταν από κακές εμφανίσεις στα τουρνουά που προηγήθηκαν στο χόρτο, είχε μόλις μία νίκη. Η επικράτηση επί του Ντόμινικ Τιμ στην πρώτη φετινή δοκιμασία του Wimbledon ήταν επιβεβλημένη, ήρθε δύσκολα. Σέρβιρε καλά, δεν απέφυγε τα αβίαστα λάθη, αλλά στις κρίσιμες στιγμές βρήκε λύσεις.

Τα προβλήματα με τη βροχή έκαναν διήμερο το ματς, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια, θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα και να παρουσιαστεί φρέσκος κόντρα στον σκληρό Μάρεϊ (όχι πριν τις 18:45 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24). Κλειδί η λειτουργία του backhand εκεί θα δεχθεί την πίεση.

Ο Βρετανός από την άλλη, δεν είναι αυτός που ήταν, απέχει αρκετά από τον παίκτη των δύο κατακτήσεων Wimbledon, αλλά το τελευταίο διάστημα κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια και μπροστά στο αγγλικό κοινό, θα πάρει την απαραίτητη ώθηση. Στα υπέρ του και ο παράγοντας ξεκούραση, καθώς το δικό του ματς με τον Πένιστον έγινε κανονικά την Τρίτη και ολοκληρώθηκε με άνετη επικράτηση 3-0. Ο Μάρεϊ προσπαθεί να… συνδέεται με το κοινό και θα το κάνει και τώρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μάρεϊ αν και βρίσκεται στο 37ο έτος, δεν διστάζει να μπαίνει στα μεγάλα ράλι, τώρα ίσως το επιδιώξει περισσότερο με δεδομένη την καταπόνηση του Τσιτσιπά. Δεν θα είναι ένα ματς το οποίο θα κλείσει εύκολα είτε ο ένας είτε ο άλλος, είναι πιθανό να πάει μακριά η… βαλίτσα να δούμε 5 σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάρεϊ - Τσιτσιπάς : Σύνολο σετ 5 (απόδοση 3.45), όχι πριν τις 18:45
  • Μάρεϊ - Τσιτσιπάς : Ακριβές σκορ 2-3 (απόδοση 7.00), όχι πριν τις 18:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ