TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Μπορεί και χωρίς Ντε Μπρόινε η Σίτι

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πανηγυρίζει γκολ της Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 6 Μαρτίου 2022
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πανηγυρίζει γκολ της Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 6 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ έστειλε ταμείο την Τρίτη με τη δυάδα του Champions League σε απόδοση 3.60 και απόψε συνεχίζει με ακόμη δύο δυνατές προτάσεις από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η απουσία του Ντε Μπρόινε από την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι, έχει ανεβάσει σημαντικά την απόδοση στο διπλό των "πολιτών" στη Λειψία. Ασφαλώς είναι σημαντική απώλεια, όμως η αλήθεια είναι πως ο Πεπ έχει εκπαιδεύσει την ομάδα του να παίζει και χωρίς τον Βέλγο δημιουργό. Είναι πολλά τα παιχνίδια που η Σίτι τα έδωσε χωρίς να τον έχει διαθέσιμο. Ασφαλώς πρόκειται για μία σημαντική απουσία, δεν πιστεύω όμως πως φθάνει για να δώσει τη δυνατότητα στη Λειψία να πάρει αποτέλεσμα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Ο Χάλαντ θα χτυπήσει στην πλάτη της άμυνας

Η Λειψία είναι μία ομάδα που έχει μάθει να παίζει επιθετικά. Θεωρώ δεδομένο πως ο Χάλαντ θα βρει τους χώρους που θέλει στην πλάτη της άμυνας και θα τη "σκοτώσει". Αυτή είναι η φετινή διαφορά της Σίτι: Έχει ένα ποδοσφαιριστή, που της επιτρέπει να κερδίζει μεγάλα παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να κάνει επίθεση με όλους τους παίκτες.

Η Λειψία δεν έχει εδώ και καιρό τον βασικό τερματοφύλακα Γκουλάσι και τον παικταρά Όλμο. Ο Ενκουνκού, μετά από απουσία τριών μηνών, έπαιξε 20 λεπτά με τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο.

Περιμένω να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά η Σίτι. Είναι σημαντικό να το κάνει, προκειμένου να επικεντρωθεί στην Premier League, όπου καλείται να κάνει την ανατροπή. Το διπλό στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θα πιέσει το γερασμένο αμυντικό δίδυμο της Πόρτο, η Ίντερ

Η Ίντερ έχει την τύχη να παίζει με μία ομάδα που αγωνίζεται σε ρυθμούς παρόμοιους με τους δικούς της. "Τράβηξε" από την κλήρωση με διαφορά την καλύτερη δυνατή αντίπαλο από τις ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων. Είναι λοιπόν στο χέρι της, να περάσει την Πόρτο και να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Παίζει μόνιμα με δύο φορ ο Σιμόνε Ιντσάγκι, συνεπώς δεν νομίζω πως μπορεί να αντέξει το γερασμένο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πέπε-Μαρκάνο, την πίεση που θα ασκήσουν μέσα στην περιοχή τους, οι παίκτες της Ίντερ.

Η σταθερά είναι ο Λαουτάρο και οι Τζέκο, Λουκάκου παίζουν εναλλάξ. Ο ένας θα ξεκινήσει, ο άλλος θα μπει στη θέση του, από τον πάγκο. Ο άσος στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 1.90), 22:00
  • Ίντερ - Πόρτο: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ