TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η ανάγκη της Παρί να κερδίσει και τα δύο Goal/Goal

Ραχίμ Στέρλινγκ και Ραφαέλ Λεάο μονομαχούν στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μίλαν για το Champions League 2022/23
Ραχίμ Στέρλινγκ και Ραφαέλ Λεάο μονομαχούν στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μίλαν για το Champions League 2022/23 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε τρία παιχνίδια από το Champions League.

Ο κακός χαμός γίνεται στον πέμπτο όμιλο του Champions League. Η Ζάλτσμπουργκ βρίσκεται στην πρώτη θέση με πέντε βαθμούς, στους τέσσερις ακολουθούν Μίλαν και Τσέλσι και στους τρεις βρίσκεται η Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Καταλαβαίνετε πως το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Μίλαν και την Τσέλσι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Την περασμένη εβδομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ, η Μίλαν ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Είχε μία καλή ευκαιρία στο 45ο λεπτό, όμως από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Το περασμένο Σάββατο όμως, αξιοποίησε τα χάλια της Γιουβέντους, την κέρδισε με 2-0 και πήρε ψυχολογία. Ο Γκράχαμ Πότερ στα πρώτα παιχνίδια στον πάγκο της Τσέλσι έδειξε πως είχε σαν πρόθεση να μάθει τους παίκτες του να παίζουν άμυνα με τέσσερις. Γρήγορα το εγκατέλειψε, επέστρεψε στην τριάδα και τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά. Δύο καθαρές νίκες με 3-0 επί της Μίλαν και της Γουλβς.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Παίζει πιο γρήγορα στο Μεάτσα

Οι παίκτες του Πιόλι, πάντως, πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Λεάο είναι καλά και από σύμπτωση δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τη Γιουβέντους είχε και δύο δοκάρια. Παίζει πιο γρήγορα στο Μεάτσα η Μίλαν και η Τσέλσι βρίσκεται σε ικανοποιητική φόρμα για να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Θα έχει πρόβλημα ο ηττημένος απόψε, το παιχνίδι ξεκινά από 1-1 το Goal Goal στο 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Champions League: Ζευγάρι για γκολ

Στον 7ο όμιλο κάνει παρέλαση η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει το απόλυτο και σήμερα η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να καθαρίσει με τη δεύτερη θέση (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Πρακτικά της φθάνει ακόμη και ένας βαθμός. Στην κουλτούρα πάντως των Γερμανών δεν υπάρχει το "παίζω για την ισοπαλία".

Μετά το βαρύ 4-1 στο Σάντσεθ Πιθχουάν της περασμένης εβδομάδα, ο Λοπετέγκι αποχώρησε και ο Σαμπάολι επέστρεψε στον πάγκο της Σεβίλλης μετά από πέντε χρόνια. Στην πρεμιέρα του με την Μπιλμπάο, η Σεβίλλη προηγήθηκε νωρίς. Στη συνέχεια όμως, έπαιξε για να κρατήσει τη νίκη, ισοφαρίστηκε και θα μπορούσε ακόμα και να χάσει. Ο Σαμπάολι έχει από τη φύση του επιθετική νοοτροπία. Οι ομάδες του βγάζουν θάρρος και αυτό αναμένεται να κάνει σήμερα η Σεβίλλη, αφού της κάνει μόνο η νίκη.

Φαντάζει δύσκολο Ντόρτμουντ και Σεβίλλη, να παίξουν μεταξύ τους και να μην επιβεβαιωθεί εύκολα το Goal/Goal, σε απόδοση 1.77 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί και χωρίς τον Μέσι

Στον 8ο όμιλο η Παρί υποδέχεται την Μπενφίκα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Την περασμένη εβδομάδα στο Ντα Λούζ, Ντοναρούμα και Βλαχοδήμος κράτησαν στο 1-1 το παιχνίδι.

Για να θεωρηθεί επιτυχημένη η φετινή σεζόν για την ομάδα του Γκαλτιέ, θα πρέπει να έρθει επιτέλους μία διάκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η πρώτη θέση στον όμιλο θα τη βοηθήσει ώστε να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην νοκ άουτ φάση, διότι το πιθανότερο είναι πως θα της προσφέρει μία πιο βατή κλήρωση στους "16".

Για να κρατήσει τον τίτλο του φαβορί, είναι υποχρεωμένη η Παρί να κερδίσει σήμερα την Μπενφίκα, καθώς οι Πορτογάλοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Καταλαβαίνετε πως αν η Μπενφίκα παραμείνει ισόβαθμη μετά τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, θα έχει την κατάσταση στο δικό της έλεγχο.

Η απουσία του Μέσι είναι σημαντική και ουσιαστικά αναγκάζει τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο Μέσι μπορεί να έχει μπει καλά στην χρονιά, ασφαλώς όμως η Παρί δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον. Ο άσος στο 1.49 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Τσέλσι: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
  • Ντόρτμουντ - Σεβίλλη: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
  • Παρί - Μπενφίκα: 1 (απόδοση 1.49), 20:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ