TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα ειδικό και μία δυάδα με γκολ

Ο Γκερέιρο πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Σεβίλλη
Ο Γκερέιρο πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Σεβίλλη @2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και επιλέγει τρία σημεία από την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τέταρτη αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή την εβδομάδα, με αντιστροφή έδρας σε σχέση με την τρίτη. Και το Total Betting του Match Money θα παίξει με μια δυάδα γκολ και ένα σπέσιαλ.

Καλή παράδοση στα γκολ έχει το ζευγάρι της Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Και στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους εμφανίστηκε το κόμπο G/G & Over 2,5, με πιο πρόσφατο βέβαια το 4-1 των Γερμανών την περασμένη εβδομάδα. Κουμπώνει και η εικόνα των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή, με την ντοπαρισμένη ψυχολογικά μετά το 2-2 κόντρα στην Μπάγερν στο ντέρμπι της Bundesliga Ντόρτμουντ να μπαίνει με τη γνωστή επιθετική της διάθεση και τη Σεβίλλη, με τον Αργεντίνο Χόρχε Σαμπαόλι πλέον στον πάγκο, να ξέρει ότι πρέπει να τα παίξει όλα για όλα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το ντέρμπι της ημέρας, το ΜίλανΤσέλσι (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), επίσης είναι ένα ματς που μπορούμε να δούμε γκολ. Η Μίλαν είναι γενικά "ανοιχτή" φέτος και τα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ήταν G/G & Over. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, είναι σε φάση μονταρίσματος μετά την αλλαγή στον πάγκο και συνολικά φέτος έχει δεχθεί γκολ στα 8/11 επίσημα παιχνίδια της. Και η κατάσταση στον όμιλο, με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη Ζάλτσμπουργκ να αποδεικνύονται σκληρά καρύδια, δύσκολα θα τους επιτρέψει να συμβιβαστούν με τον βαθμό.

Το Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ζάλτσμπουργκ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) είναι ματς-φωτιά: Ζάλτσμπουργκ 5, Τσέλσι και Μίλαν 4, Ντινάμο 3 η βαθμολογία του ομίλου. Στο πρώτο ματς, στο 1-0 στην Αυστρία, η Ντινάμο ήταν απόλυτα ανταγωνιστική, έπαιξε με δύναμη και ψυχή και οι κάρτες στο ματς ήταν 0-4 για τους Κροάτες.

Με την ώθηση του Μαξιμίρ τώρα, η Ντινάμο θα έχει την ίδια και παραπάνω ένταση και μοιάζει πιθανότερο να έχει ξανά περισσότερες κάρτες. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η Σάλτσμπουργκ, που έτσι κι αλλιώς είναι πιο ποιοτική/τεχνική ομάδα, "βολεύεται" με δύο αποτελέσματα και θα έχει και περισσότερες προϋποθέσεις να παίξει στην κόντρα και στο ανοιχτό γήπεδο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Σεβίλλη: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.10) 22:00
  • Μίλαν – Τσέλσι: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.35) 22:00
  • Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ζάλτσμπουργκ: Περισσότερες κάρτες Ντινάμο (απόδοση 2.32) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ