ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά τένις: Το σερβίς του Κύργιου υποχρεώνει τον Τζέρε στο 1.82

Ο Νικ Κύργιος στη Μελβούρνη στην Αυστραλία
Ο Νικ Κύργιος στη Μελβούρνη στην Αυστραλία 2022 AP PHOTO/ANDY BROWNBILL, FILE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Νικ Κύργιου με τον Λάσλο Τζέρε στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Μαγιόρκα.

Μετά τη θετικότατη πορεία σε Στουτγάρδη και Χάλε ο Νικ Κύργιος (Νο. 45) κάνει απόψε πρεμιέρα στο 250αρι ATP της Μαγιόρκα (17:30 Cosmote Sport6HD), αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο τον Λάσλο Τζέρε (Νο. 55).

Κύργιος - Τζέρε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας έχει ρεκόρ φέτος 15-6 σε 21 αγώνες. Έφτασε ως τα προημιτελικά στο Masters του Ιντιαν Γουέλς και μέχρι τα ημιτελικά στα δύο γερμανικά τουρνουά στο γρασίδι. Στη Στουτγάρδη έχασε στους "4" από τον Αντι Μάρεϊ και στο Χάλε απέκλεισε κατά σειρά τους Αλτμάιερ, Τσιτσιπά και Καρένιο Μπούστα, πριν χάσει στα τρία σετ (6-4, 6-7, 6-7) από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Χούμπερτ Χούρκατς.

Λίγα πράγματα φέτος από τον Τζέρε, ο οποίος έχει να επιδείξει μόνο έναν ημιτελικό στο 250αρι τουρνουά του Μαρακές και την παρουσία του στους "16" στο Masters του Μόντε Κάρλο, όπου έχασε καθαρά με 2-0 σετ από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 27χρονος Σέρβος τενίστας μετείχε και στο τουρνουά του Χάλε, αλλά αποκλείστηκε στους "16" από τον Κάρεν Κατσάνοφ με 2-0 σετ. Στην καριέρα του έχει ρεκόρ 3-8 στο γρασίδι. Γενικά, δεν φημίζεται για την ικανότητά του στη συγκεκριμένη επιφάνεια, καθώς βολεύεται πολύ περισσότερο χώμα.

Αντίθετα, ο Κύργιος διανύει περίοδο δυνατής φόρμας, έχει φέτος ρεκόρ 6-2 στο γρασίδι και αδιαμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα καλύτερα σερβίς στο tour. Δεν είναι τυχαίο ότι στον ημιτελικό με τον Χούρκατς έβγαλε 30 άσους! Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, δύσκολα ο Τζέρε θα απειλήσει τα σερβίς game του Κύργιου, επομένως μπορούμε να πάμε στο Under 0,5 breaks του Σέρβου στο 1.80+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κύργιος – Τζέρε: Τζέρε Under 0,5 breaks (απόδοση 1.82), 17:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ