BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Σημεία σε χωμάτινα κορτ στο 1.78 και στο 1.93

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Roland Garros
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Roland Garros © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr προέρχεται από το κουπόνι του τένις

Το Wimbledon μπορεί να αποτελεί παρελθόν και να έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό 3/3 στον τελικό ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, το τένις, όμως, δεν σταματά ποτέ και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στα τουρνουά της Ευρώπης με χωμάτινη επιφάνεια.

Η αρχή θα γίνει από το Μπάσταντ της Σουηδίας. Εκεί όπου το μεγάλο όνομα του τουρνουά, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ψάχνει την πρώτη του νίκη στο χώμα, μετά την καλή του πορεία στο Roland Garros. Ο Γερμανός αντιμετωπίζει το μεσημέρι αντιμετωπίζει τον Άλεξ Μολκάν.

Μιας και αναφερθήκαμε στο Roland Garros, ο Μολκάν είχε βρεθεί και τότε στον δρόμο του. Τότε, όμως, έχασε με χαρακτηριστική ευκολία 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-1). Παρά το γεγονός πως το χώμα αποτελεί την καλή του επιφάνεια, δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει τον Ζβέρεφ στο υψηλότερο επίπεδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δίνουμε μια μικρή αμφιβολία να τον κοντράρει στο πρώτο σετ, μέχρις ότου να συνηθίσει τα μοτίβα της αλλαγής από το γρασίδι στο χώμα. Παρά το γεγονός πως ο Ζβέρεφ βασίζει πάρα πολύ το παιχνίδι του στο σερβίς, έχει τη δυνατότητα να μείνει στα ράλι και να κυριαρχεί από τη βασική γραμμή, με τον αντίπαλό του να μην μπορεί να παίξει απέναντί του.

Θεωρούμε, λοιπόν, πως το σερβίς θα τον οδηγήσει σε ένα εύκολο 2-0 και έτσι θα πάμε στα σημερινά προγνωστικά τένις με το under 1.5 των breaks του Μόλκαν, που παίζεται στο 1.78.

Δεν έχει εύκολο έργο ο Βαβρίνκα

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας στα προγνωστικά τένις για σήμερα (18/7) με ένα άλλο χωμάτινο τουρνουά που υπάρχει αυτήν την εβδομάδα, του Γκστάαντ. Εκεί όπου ο Σταν Βαβρίνκα παίζει πρώτο γύρο με τον Καρμπάγιες Μπαένα και τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Βαβρίνκα, μετά την επιστροφή του από τους τραυματισμούς, δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που ο ίδιος θα ήθελε. Κάθε του παιχνίδι είναι ντέρμπι, έχει δυσκολίες, πίεση και φυσικά μεγάλα σετ. Πολύ δύσκολα απέναντι σε έναν κλασικό Ισπανό, τον Καρμπάγιες Μπαένα που θα έχει διάθεση να κυνηγήσει τις μπάλες στο χώμα, δε θα παίξει τρία σετ.

Ο Μπαένα, από την άλλη, είναι σταθερός από τη βασική γραμμή και μπορεί να βάλει πίεση στο one handed backhand του Σταν. Δεν λέμε απαραίτητα να τον κερδίσει, αλλά να καταφέρει να πάει βαθιά την αναμέτρηση και να παίξει αυτά τα τρία σετ που είπαμε παραπάνω.

Για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε τις αποδόσεις λίγο πιο ισορροπημένες, από το 1.45 του Βαβρίνκα, όμως δεν υπάρχει λόγος μετά το Wimbledon να ανοιχτούμε τόσο πολύ σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τόσο. Το over 22.5 games στο 1.93 φαντάζει ιδανικό για να συμπληρώσει τη δυάδα μας για τα σημερινά προγνωστικά τένις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζβέρεφ - Μόλκαν: Μόλκαν Under 1.5 break (1.78), 15:00
  • Βαβρίνκα - Καρμπάγιες Μπαένα: Over 22.5 games (1.93), 18:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ