ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Προμηνύεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Αλιασίμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Paris Masters.

Πρεμιέρα σήμερα για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο. 6) στο Masters του Παρισιού, κόντρα στο Νο. 19 του κόσμου, Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ (13:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο Τσιτσιπάς στα τελευταία δύο indoor hard τουρνουά που συμμετείχε έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, τόσο στην Αμβέρσα (ATP 250), όσο και στη Βιέννη (ATP 500). Το περασμένο Σάββατο έχασε με 2-0 από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό της Βιέννης, ήταν ωστόσο απόλυτα ανταγωνιστικός και οδήγησε το δεύτερο σετ στο tiebreak.

Στον αντίποδα, ο Αλιασίμ έχει πραγματοποιήσει φέτος τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του. Μέχρι το τουρνουά της Βασιλείας (ATP 500) είχε να επιδείξει μέσα στο 2023 μόνο έναν ημιτελικό στην Ντόχα (ATP 250) και έναν προημιτελικό στο Masters του Ιντιαν Γουέλς, όταν πέρυσι έκλεισε τη χρονιά με τέσσερις τίτλους!

Στη Βασιλεία ωστόσο, ο 23χρονος Καναδός υπερασπίστηκε τα σκήπτρα του και με 5/5 νίκες κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν τον τίτλο στο ελβετικό indoor hard τουρνουά. Μάλιστα, στην πορεία του προς την κατάκτηση πέτυχε δύο πολύ μεγάλα αποτελέσματα, αφού απέκλεισε στον ημιτελικό τον Χόλγκερ Ρούνε (Νο. 6) με 2-0 σετ και στον τελικό λύγισε τον Χούμπερτ Χουρκάσζ (Νο. 11), με 7-6, 7-6.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Αλιασίμ λοιπόν, έστω και στο φινάλε της σεζόν, φαίνεται πως βρήκε τη φόρμα του και εκ των πραγμάτων θα είναι ένα πολύ υψηλό εμπόδιο για τον Τσιτσιπά. Το θετικό είναι πως και ο Στέφανος διανύει ένα θετικό διάστημα και δείχνει αποφασισμένος να κλείσει το 2023 πολύ δυναμικά.

Όλα λοιπόν προμηνύουν μία πολύ μεγάλη μάχη, ίσως την πιο ενδιαφέρουσα στον δεύτερο γύρο του Paris Masters. Οι δύο αθλητές άλλωστε, γνωρίζονται απ' έξω κι ανακατωτά, αφού έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οκτώ φορές σε επίπεδο ATP, με τον Στέφανο να υπερισχύει στις νίκες με 5-3 και 4-2 σε σκληρά κορτ. Στην τελευταία τους συνάντηση πάντως, στον τελικό του Ρότερνταμ (indoor hard) το 2022, είχε κερδίσει ο Αλιασίμ με 2-0.

Το πόσο αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται, φαίνεται και στις αποδόσεις, όπου οι μπουκ έχουν χωρίσει ακριβώς στη μέση τις πιθανότητες νίκες, με τη νίκη τόσο του Τσιτσιπά όσο και του Αλιασίμ να προσφέρεται στο 1.90. Στη λογική λοιπόν ότι μάλλον θα πάμε σε τρία σετ, μπορούμε να επιλέξουμε το Over 23,5 Games στο 1.80, μία επιλογή που υπό συνθήκες μπορεί να επιβεβαιωθεί και με δύο σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος – Τσιτσιπάς – Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ: Over 23,5 Games (απόδοση 1.80), 13:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ