ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Πήρε ψυχολογία από το διπλό ο Τσιτσιπάς και πάει για το 1.90

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Μπότιτς Φαν ντε Ζάντσχουλπ για το Open της Αμβέρσας.

Πρεμιέρα απόψε για τον Στέφανο Τσιτσιπά (19/10, 20:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24) στο μονό του European Open της Αμβέρσας (ATP 250). Ο Έλληνας πρωταθλητής, που είναι Νο. 1 στο ταμπλό του indoor τουρνουά, θα αντιμετωπίσει για τον δεύτερο γύρο τον Ολλανδό, Μπότιτς Φαν ντε Ζάντσχουλπ (Νο. 67 στον κόσμο).

Ο Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Los Cabos (ATP 250) στις αρχές Αυγούστου, έχει ρεκόρ 4-6 σε δέκα αναμετρήσεις. Πρόσφατα αποκλείστηκε στο Masters της Σανγκάη, στους "32", από τον Ουγκό Ουμπέρ (Νο. 34), ενώ προηγουμένως έχασε στον ίδιο γύρο και στο China Open (ATP 500) από τον Νίκολας Χάρι (Νο. 23).

Γενικά, ο Στέφανος δεν διανύει τις καλύτερές του μέρες, ωστόσο στην Αμβέρσα δείχνει ανεβασμένος, αφού μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, έφτασε στα ημιτελικά του διπλού, κάνοντας δύο νίκες ως αουτσάιντερ.

Η καλή πορεία στο διπλό είναι πολύ πιθανό να ανεβάσει ψυχολογικά τον Τσιτσιπά. Σε κάθε περίπτωση, το κορτ στην Αμβέρσα φαίνεται πως ταιριάζει στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος μπορεί να μην έχει το ίδιο βαριά χτυπήματα όπως ο Φαν ντε Ζάντσχουλπ, υπερέχει ωστόσο αισθητά σε τεχνική και στο κομμάτι του footwork.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά τον Φαν ντε Ζάντσχουλπ, καλύτερή του στιγμή φέτος ήταν ο τελικός στο Μόναχο (ATP 250), τον περασμένο Απρίλιο, όπου έχασε από τον Χόλγκερ Ρούνε. Έκτοτε γνώρισε 11 ήττες σε 17 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πάντως στην Αμβέρσα, απέκλεισε με 2-1 σετ τον Ντόμινικ Στρίκερ (Νο. 90), τον Ελβετό που είχε κερδίσει τον Στέφανο στο δεύτερο γύρο του US Open με 3-2 σετ.

Συνολικά, το ρεκόρ του Φαν ντε Ζάντσχουλπ είναι στο 19-21, ενώ αυτό του Τσιτσιπά στο 43-19. Έστω κι αν υπάρχουν ερωτηματικά για τη φόρμα του Στέφανου, η νίκη του είναι το πιθανότερο σενάριο. Βέβαια ο Φαν ντε Ζάντσχουλπ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και λογικά θα προσφέρει αντίσταση. Μαζί με Over 19,5 Games φτάνουμε την απόδοση στο 1.90. Σημειώνεται ότι τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς του 28χρονου Ολλανδού κρίθηκαν στα τρία σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Φαν ντε Ζάντσχουλπ: Νίκη Τσιτσιπάς και Over 19,5 Games (απόδοση 1.90), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ