ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Πήρε φόρα η Σάκκαρη και πάει για το 1.82

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Εμιλιάνα Αράνγκο για το Open της Γουαδαλαχάρα.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τα ξημερώματα στο Μεξικό την Εμιλιάνα Αράνγκο (22/09 04:15 Novasports 6HD, Live από το SPORT24) με στόχο ασφαλώς την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Guadalajara Open (WTA 1000).

Η Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον δεύτερο και τον τρίτο γύρο του τουρνουά, καθώς έχασε μόλις έξι games κόντρα στη Στορμ Χάντερ και τέσσερα απέναντι στην Καμίλα Τζόρτζι.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια "έφτιαξε" την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή της, κάτι που είχε πολύ ανάγκη, καθώς η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως είχε ονειρευτεί. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά το Indian Wells (WTA 1000), που είχε φτάσει στον ημιτελικό, συμμετείχε σε 13 τουρνουά και μόνο στα τρία εξ αυτών έκανε διαδοχικές νίκες.

Η Αράνγκο από την πλευρά της φτάνει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά ενός 1000αρι τουρνουά. Η 22χρονη Κολομβιανή τενίστρια απέκλεισε διαδοχικά τις Αναστασία Ποτάποβα (Νο. 26), Σλόαν Στίβενς (Νο. 38) και Τέιλορ Τάουνσεντ (Νο. 101), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε άριστη φόρμα.

Το τελευταίο ωστόσο ματς με την Αμερικανίδα ήταν απαιτητικό, κρίθηκε στα τρία σετ και είχε διάρκεια πάνω από τρεις ώρες. Στο τρίτο σετ μάλιστα, η Αράνγκο ζήτησε ιατρικό τάιμ-άουτ, δείγμα ότι οι δυνάμεις της αρχίζουν να την εγκαταλείπουν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, για τη νεαρή τενίστρια από την Κολομβία και μόνο ότι έφτασε μέχρι εδώ αποτελεί υπέρβαση. Αντίθετα, για τη Σάκκαρη η πρόκριση στα ημιτελικά έχει κατά κάποιον τρόπο χαρακτήρα υποχρέωσης.

Άλλωστε, μιλάμε για μία αναμέτρηση μεταξύ δύο αθλητριών που τις χωρίζουν πάνω από 100 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Η Αράνγκο θα ανέβει στο 120 μετά τη Γουαδαλαχάρα και η Σάκκαρη βρίσκεται στο 9, ούσα μάλιστα Νο. 2 στο ταμπλό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η Αράνγκο είναι υπολογίσιμη παίκτρια αμυντικά, δύσκολα όμως θα μπορέσει να συγκρατήσει την επιθετικότητα της Σάκκαρη. Η Μαρία έχει τονώσει το ηθικό της κι αν διατηρήσει στα ίδια επίπεδα την απόδοσή της, εκτός απροόπτου θα καθαρίσει με 2-0 και την Αράνγκο. Σε αυτή τη λογική μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη της Σάκκαρη με Under 20,5 Games στο 1.82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εμιλιάνα Αράνγκο – Μαρία Σάκκαρη: Νίκη Σάκκαρη & Under 20,5 Games (απόδοση 1.82), 04:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ