ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Πιο υψηλό εμπόδιο η Τζιόρτζι, μπορεί όμως η Σάκκαρη το 2.10

Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με τη Μάρτα Κόστιουκ
Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με τη Μάρτα Κόστιουκ @ 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Καμίλα Τζιόρτζι στο Open της Γουαδαλαχάρα.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τα μεσάνυχτα την Καμίλα Τζιόρτζι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Open της Γουαδαλαχάρα (00:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, όπως αναμένονταν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον δεύτερο γύρο, απέναντι στην Στορμ Χάντερ. Καθάρισε το ματς σε μία ώρα και 20 λεπτά με 6-2, 6-4 και τώρα στοχεύει να κάνει back to back νίκες για πρώτη φορά μετά το Open της Ουάσινγκτον (WTA 500), όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Υπενθυμίζεται, ότι στα επόμενα τέσσερα τουρνουά, σε Μόντρεαλ (WTA 1000), Σινσινάτι (WTA 1000), US Open και Σαν Ντιέγκο (WTA 500) αποκλείστηκε πρόωρα. Ειδικά οι ήττες από τη Ρεμπέκα Μασάροβα (Νο. 71) στο Αμερικανικό Grand Slam και από την Έμα Ναβάρο (Νο. 61) στο Σαν Ντιέγκο πλήγωσαν τον εγωισμό της Σάκκαρη, αφού έχασε από τενίστριες που δεν βρίσκονται στο δικό της επίπεδο.

Τώρα, η Μαρία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τζιόρτζι, την οποία έχει συναντήσει τρεις φορές στο παρελθόν, όλες σε τουρνουά με σκληρή επιφάνεια. Και στις τρεις αναμετρήσεις τους, η Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η 31χρονη Ιταλίδα απέκλεισε στον πρώτο γύρο του τουρνουά την Αιγύπτια Μαγιάρ Σέριφ (Νο. 33) με 2-0 σετ. Ακόμη πιο εύκολη ήταν η επικράτησή της στον δεύτερο γύρο (6-1, 6-2, σε μόλις 69 λεπτά) απέναντι στην Ισπανίδα Κριστίνα Μπούκσα (No. 87).

Αυτές οι δύο νίκες ήρθαν μετά από τρεις διαδοχικές ήττες για την Τζιόρτζι, η οποία στα τελευταία δύο Grand Slams αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο με 2-6, 2-6 από την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο. 3) στο US Open και με 2-6, 4-6 από τη Βαρβάρα Γκρατσεβά (Νο. 41) στο Wimbledon.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Τζιόρτζι έχει φέτος εξαιρετικές αναμνήσεις από το Μεξικό, αφού τον Φεβρουάριο κέρδισε το Merida Open (WTA 250), επικρατώντας στον τελικό της Ρεμπέκα Πέτερσον (Νο. 140) με 2-1 σετ.

Σε κάθε περίπτωση, η Ιταλίδα είναι σαφώς πιο υψηλό εμπόδιο από την Χάντερ και στην παρούσα φάση, όπου η Σάκκαρη δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, το ματς αναμένεται πιο απαιτητικό. Η Μαρία πάντως είναι δεδομένα ένα επίπεδο πάνω ποιοτικά και μπορεί να κερδίσει, ακόμη κι αν χάσει ένα σετ. Στο 2.10 η νίκη της Σάκκαρη με Over 18,5 games, μία επιλογή που μπορεί να επαληθευτεί και με 2-0 αν τα σετ είναι γεμάτα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καμίλα Τζιόρτζι – Μαρία Σάκκαρη: Νίκη Σάκκαρη & Over 18,5 games (απόδοση 2.10), 00:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ