ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά τένις: Περίπλοκο παιχνίδι για τον Τσιτσιπά κόντρα στον Ιβάσκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο 2021 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ιλία Ιβάσκα για το τουρνουά της Μαγιόρκα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 6) "ζεσταίνεται" εν όψει Γουίμπλεντον και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Ιλία Ιβάσκα (Νο. 40) για τον δεύτερο γύρο στο ATP 250 της Μαγιόρκα (15:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Αυτό είναι το τρίτο τουρνουά σε γρασίδι που παίρνει μέρος φέτος ο Στέφανος, ο οποίος πέρασε μπάι από τον πρώτο γύρο.

Τσιτσιπάς - Ιβάσκα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ρεκόρ 2-2 στο γρασίδι την τρέχουσα σεζόν. Τόσο στη Στουτγάρδη, όσο και στο Χάλε, κέρδισε το πρώτο του παιχνίδι, αλλά έχασε το δεύτερο. Στη Στουτγάρδη επικράτησε αρχικά του Ελβετού Ντόμινικ Στρίκερ με 2-0 σετ (6-3, 6-4), όμως στον προημιτελικό έχασε από τον Αντι Μάρεϊ. Στο Χάλε, δυσκολεύτηκε για να αποκλείσει τον Γάλλο Μπενζαμέν Μπονζί με 2-1 (7-6, 1-6, 6-3) και εν συνεχεία έχασε στα τρία σετ από τον Κύργιο.

Ο Τσιτσιπάς έχει φέτος 36 νίκες σε 49 αγώνες, είναι όμως φανερό πως δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο και ειδικά στο γρασίδι δεν αισθάνεται αρκετά άνετα. Παρότι λοιπόν οι μπουκ δίνουν τη νίκη του Στέφανου μόλις στο 1.50, το αποψινό ματς μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη πολύ πιο περίπλοκο.

Ο Ιβάσκα πραγματοποιεί θετική σεζόν στο γρασίδι με ρεκόρ 4-2. Και οι δύο ήττες του έχουν έρθει κόντρα στο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στο Χερτόγκενμπος και στο Χάλε.

Ο Λευκορώσος τενίστας έχει αντιμετωπίσει δύο φορές φέτος τον Τσιτσιπά και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Τον Απρίλιο πάντως, στη Βαρκελώνη, είχε καταφέρει να πάρει σετ από τον Στέφανο, παρότι στο χώμα υπάρχει χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο τενιστών.

Συμπερασματικά, ο Τσιτσιπάς έχει προφανώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο παρουσιάζει μία αστάθεια εσχάτως και αυτό ενδέχεται να δώσει δικαιώματα στον Ιβάσκα. Προτιμότερο λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη την αγορά του νικητή και να πάμε στο ενδεχόμενο να παιχθούν τρία σετ, όπως συνέβη και στα δύο ματς του Τσιτσιπά στο Χάλε, αλλά και στην τελευταία του αναμέτρηση με τον Ιβάσκα. Στο 2.25 το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς - Ιβάσκα: Τρία σετ (απόδοση 2.25), 15:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ