ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Ντουμπλάρει νίκες τη Βιέννη ο Τσιτσιπάς στο 2.02

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει © 2023 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Open της Βιέννης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Erste Bank Open της Βιέννης (ATP 500) κερδίζοντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) στον πρώτο γύρο τον Ντόμινικ Τιμ, σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, που είχε διάρκεια σχεδόν δύο ώρες. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Τσιτσιπά φέτος επί του Τιμ.

Επόμενο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή, ο Τόμας Μάχατς (16:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24), ο οποίος μετά τη Βιέννη θα κάνει ρεκόρ καριέρας, ανεβαίνοντας τουλάχιστον στην 63η θέση του παγκόσμιου raking

Ο 23χρονος Τσέχος είναι τενίστας με δυνατότητες, αλλά streaky, είναι δηλαδή μία του ύψους και μία του βάθους. Φέτος έχει μόλις επτά νίκες στο κυρίως ταμπλό τουρνουά της ATP. Πριν τη Βιέννη, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στη Στοκχόλμη (ATP 250), ενώ για να μπει στο κυρίως ταμπλό του Erste Bank Open έκανε δύο νίκες στα προκριματικά χωρίς να χάσει σετ.

Ακολούθησε η εύκολη επικράτησή του στον πρώτο γύρο επί του Αλεξάντερ Βούκιτς (Νο. 56) σε μόλις 57 λεπτά (6-3, 6-1). Για τον Μάχατς το παιχνίδι με τον Τσιτσιπά είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του, αφού δεν έχει την τύχη να παίζει συχνά με παίκτες του Top 10.

Αντίθετα, ο Στέφανος με αντιπάλους αυτού του επιπέδου κουβαλάει την υποχρέωση νίκης. Και ειδικά στη Βιέννη θέλει πολύ να ντουμπλάρει για πρώτη φορά τις νίκες του, διότι στις τρεις προηγούμενες συμμετοχές του στο συγκεκριμένο indoor τουρνουά δεν τα κατάφερε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Νο. 4 του ταμπλό βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στην Αμβέρσα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο μονό και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο διπλό, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Βέβαια για τα δεδομένα του Στέφανου, ότι έχει μόνο έναν τίτλο φέτος στο μονό, αυτόν στο Los Cabos Open (ATP 250) δεν αποτελεί επιτυχία, ωστόσο μπορεί να διορθώσει την κατάσταση έστω και στο φινάλε της σεζόν.

Ο Τσιτσιπάς εκτός απροόπτου δεν θα πέσει θύμα έκπληξης από τον Μάχατς, όμως ο Τσέχος είναι αρκετά aggressive τενίστας και ορισμένες φορές απρόβλεπτος, αφού είναι ικανός να βγάλει πολύ δύσκολα χτυπήματα εκτός λογικής. Μπορεί λοιπόν ως ένα σημείο να προβληματίσει τον Έλληνα πρωταθλητή, αλλά δεν έχει τη σταθερότητα για να τον κερδίσει. Στο 2.02 η νίκη του Τσιτσιπά με Οver 19,5 Games στην πρώτη του μονομαχία τον Μάχατς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Τόμας Μάχατς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 Games (απόδοση 2.02), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ