ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το βλέμμα στα ημιτελικά η Σάκκαρη, επιλογή στο 2.15

Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Italy's Martina Trevisan during their semifinal match at the United Cup tennis event in Sydney, Australia, Friday, Jan. 6, 2023. (AP Photo/Mark Baker)
Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Italy's Martina Trevisan during their semifinal match at the United Cup tennis event in Sydney, Australia, Friday, Jan. 6, 2023. (AP Photo/Mark Baker) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα για τα προημιτελικά του Berlin Open.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει σήμερα τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο. 53) με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Berlin Open (Όχι πριν τις 16:00, Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, τον περασμένο Μάιο, στο Italian Open (WTA 100), όταν η Τσέχα είχε κερδίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 7-5, 6-3 στον τρίτο γύρο.

Η Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική στους "16", καθώς απέκλεισε την Αλεξάντρα Σάσνοβιτς (Νο. 70) σε μόλις 66 λεπτά, με 6-2, 6-1. Το Νο. 8 του κόσμου πραγματοποίησε την κορυφαία της εμφάνιση φέτος, αφού σε κανένα ματς μέσα στο 2023 δεν είχε χάσει μόνο τρία games.

Έβγαλε επτά άσους και κέρδισε το 78% των πόντων από το πρώτο της σερβίς. Επίσης έσωσε και τα τέσσερα break points που αντιμετώπισε.

Αμέσως πριν την επιβλητική νίκη επί τη Σάσνοβιτς, η Σάκκαρη κέρδισε την Αλιζέ Κορνέ και πήρε εκδίκηση για την ήττα της από τη Γαλλίδα την προηγούμενη εβδομάδα στο Νότιγχαμ. Αν καταφέρει να κερδίσει και τη Βοντρούσοβα σήμερα, θα προκριθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στα ημιτελικά του Berlin Open.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τσέχα έχει να επιδείξει φέτος έναν ημιτελικό στο τουρνουά του Λίντς (WTA 250), έφτασε επίσης στους "16" σε τρία Masters (Ιντιαν Γουέλς, Μαϊάμι, Ρώμη), ενώ στα δύο Grand Slam, αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο στο Australian Open από τη συμπατριώτισσά της, Λίντα Φρουχβίρτοβα (Νο. 82) και στον δεύτερο γύρο στο Roland Garros από την Ντάρια Κασάτκινα (Νο. 9).

Στο γρασίδι έχει αγωνιστεί φέτος μόνο στο Berlin Open. Την Τετάρτη απέκλεισε την Μπιάνκα Αντρεέσκου (Νο. 35) με 2-0 σετ, ενώ χθες ξεπέρασε και το εμπόδιο της Γιούλε Νιμάιερ (Νο. 120), η οποία τραυματίστηκε στον καρπό, στο δεύτερο σετ και αποχώρησε με το σκορ στο 6-3, 6-5, υπέρ της Βοντρούσοβα.

Οι μπουκ δίνουν ελαφρώς αουτσάιντερ τη Σάκκαρη για το σημερινό ματς απέναντι στην 23χρονη Βοντρούσοβα. Βέβαια, αν η Μαρία πιάσει τα ίδια επίπεδα απόδοσης, όπως κόντρα στη Σάσνοβιτς τότε δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα προγνωστικά. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται μεγάλη μάχη και γεμάτο ματς, το οποίο μπορεί να πάει και στα τρία σετ. Άλλωστε, το βασικό line στα games έχει βγει στο 22,5. Στο 2.15 να κριθεί η πρόκριση στο τρίτο σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Βοντρούσοβα: Τρία Σετ (απόδοση 2.15), όχι πριν τις 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ