ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Τένις: Με το σερί του Στέφανου για το 3.15

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει νίκη του στο Miami Open | 26 Μαρτίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει νίκη του στο Miami Open | 26 Μαρτίου 2022 @2022 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζακ Ντρέιπερ στο 1000αρι τουρνουά του Μόντρεαλ.

Επιστροφή στη δράση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, για τον δεύτερο γύρο του Canadian Open (11/08 03:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι το Νο. 3 στο ταμπλό του συγκεκριμένου τουρνουά, επιστρέφει στα κορτ μετά τον αποκλεισμό του από τον Νικ Κύργιο, στο τρίτο γύρο του Wimbledon, στις αρχές Ιουλίου.

Ντρέιπερ - Τσιτσιπάς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Στέφανος έχει ρεκόρ 42-14 την τρέχουσα σεζόν και δύο κερδισμένους τίτλους σε τέσσερις παρουσίες του σε τελικό. Στη σκληρή επιφάνεια το ρεκόρ του είναι 17-7 και έχει φέτος να επιδείξει έναν τελικό στο Ρότερνταμ και δύο ημιτελικούς, στο Αυστραλιανό Open και στο Ακαπούλκο.

Οι δύο τίτλοι του Τσιτσιπά έχουν έρθει στο Μόντε Κάρλο (χώμα) και στη Μαγιόρκα (γρασίδι), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έφτασε στον τελικό και στο χωμάτινο Masters της Ρώμης.

Στο Masters του Μόντρεαλ, ο Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον τελικό το 2018, όταν έχασε από τον Ναδάλ και μέχρι τον ημιτελικό πέρυσι, όπου ηττήθηκε από τον Ράιλι Οπέλκα. Συνολικά, το ρεκόρ του στο Μόντρεαλ είναι 8-3.

Ο Ντρέιπερ είναι στο Νο. 82 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο τους τελευταίους μήνες. Έχει φέτος κερδίσει τέσσερις τίτλους ATP Challenger και πανηγύρισε την παρθενική του νίκη σε Γκραν Σλαμ, επικρατώντας του Βέλγου Ζιζού Μπεργκς με 3-0 σετ στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Ο 20χρονος Βρετανός μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Canadian Open, κάνοντας δύο νίκες στα προκριματικά. Επίσης, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης καθάρισε με 2-0 σετ τον Γάλλο Ουγκό Γκαστόν (Νο. 76), έχοντας 25 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη.

Γενικά, ο Ντρέιπερ βελτιώνεται διαρκώς και φέτος έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα σε ημιτελικό τουρνουά ATP (Ιστμπουρν), πετυχαίνοντας μάλιστα αξιοσημείωτες νίκες απέναντι σε αντιπάλους, που βρίσκονται πιο ψηλά στην κατάταξη από αυτόν, όπως ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ακόμη πάντως είναι αρκετά άγουρος για να κοντράρει στα ίσα τενίστες τοπ επιπέδου όπως ο Τσιτσιπάς. Παρότι υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για την κατάσταση του Στέφανου, καθώς έχει να δώσει επίσημο ματς πάνω από έναν μήνα, δεν τίθεται καν ζήτημα σύγκρισης αναφορικά με την ποιότητα των δύο παικτών.

Για αυτό άλλωστε, η νίκη του Τσιτσιπά δεν προσφέρεται πάνω από το 1.30 και το ενδεχόμενο να κερδίσει με 2-0 σετ γύρω στο 1.85.

Στοιχηματικά, αξίζει περισσότερο να ρισκάρουμε στο ενδεχόμενο να κερδίσει ο Τσιτσιπάς το πρώτο σετ και παράλληλα να παιχθούν Over 9,5 games. Αυτό το σενάριο τριπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Σημειώνεται, ότι ο Στέφανος έχει κερδίσει το πρώτο σετ στα εννιά τελευταία παιχνίδια του και από αυτά τα εννιά σετ, τα οκτώ είχαν Over 9,5 games. Μοναδικό σετ που πήγε στο Under 9,5 ήταν κόντρα στον Τόμσον (Νο. 112) στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Στη λογική λοιπόν ότι ο Τσιτσιπάς θα χρειαστεί μάλλον λίγο χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά του και να προσαρμοστεί στη σκληρή επιφάνεια του Μόντρεαλ, μπορούμε να περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρώτο σετ, με τον Έλληνα πρωταθλητή βέβαια, να επικρατεί στο τέλος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντρέιπερ – Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς Να κερδίσει το πρώτο & Over 9,5 games (απόδοση 3.15), 03:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ