ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το δεξί στο City Open η Σάκκαρη, για το 1.80

Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με τη Μάρτα Κόστιουκ
Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα με τη Μάρτα Κόστιουκ @ 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο City Open.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε τη Λέιλα Φερνάντες για τον δεύτερο γύρο στο City Open (WTA 500), που διεξάγεται στην Ουάσινγκτον (19:00 Live από το SPORT24). Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της Σάκκαρη μετά τον άδοξο αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Wimbledon πριν έναν μήνα, από την Μάρτα Κόστιουκ (Νο. 34) με 0-6, 7-5, 2-6.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/8), αλλά λόγω έντονης βροχόπτωσης μετατέθηκε λίγες ώρες μετά και αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στο Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει φέτος ρεκόρ 24-14, με παρουσία σε τέσσερις ημιτελικούς (Λιντς, Ντόχα, Ιντιαν Γουέλς, Μαδρίτη, Βερολίνο). Στόχος της ασφαλώς είναι φτάσει τώρα και σε έναν τελικό.

Στην καριέρα της, η Σάκκαρη έχει φτάσει επτά φορές σε τελικό WTA διοργάνωσης, αλλά έχει κερδίσει μόνο έναν τίτλο. Φέτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο γρασίδι με ρεκόρ 4-3. Στις σκληρές επιφάνειες βέβαια αποδίδει κατά κανόνα καλύτερα και έχει την τρέχουσα σεζόν ρεκόρ 12-6.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στη Λέιλα Φερνάντες, βρίσκεται στην 88η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και για πέμπτο διαδοχικό τουρνουά κερδίζει στον πρώτο γύρο. Τελευταίο της "θύμα" η Μπερνάρνα Πέρα (Νο. 53), την οποία νίκησε με 6-3, 7-5 στην Ουάσινγκτον.

Η Φερνάντες κέρδισε το 70% των πόντων από το πρώτο της σερβίς, αλλά μόνο το 25% από το δεύτερο. Επέτρεψε λοιπόν στην αντίπαλο να της κάνει πέντε breaks. Βέβαια, η Καναδή τενίστρια έβγαλε με τη σειρά της επτά breaks σε εννιά ευκαιρίες και έτσι έφτασε στην επικράτηση. Γενικά πάντως, έδειξε ευάλωτη στο σερβίς της και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σάκκαρη, που έχει σαφώς πιο δυνατά χτυπήματα.

Καλύτερη στιγμή καριέρας για τη Φερνάντες είναι ο τελικός στο US Open το 2021. Φέτος πάντως έχει φτάσει μόλις σε έναν προημιτελικό και αυτόν στο πρώτο τουρνουά της σεζόν, στο Οκλαντ. Γενικά, η σεζόν της είναι μέτρια και βάσει φόρμας δύσκολα θα μπορέσει να κάνει τη ζημιά στη Σάκκαρη, η οποία διαθέτει ξεκάθαρα πιο ισχυρό forehand.

Αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ελέγξει τα αβίαστα λάθη της, λογικά θα φτάσει σε μία καθαρή νίκη απέναντι στη Φερνάντες, όπως το 2021 στη Μελβούρνη, όταν την είχε κερδίσει με 6-2, 6-2. Στο 1,80 η νίκη της Σάκκαρη με χάντικαπ -2,5 Games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Φερνάντες: Νίκη Σάκκαρη με -2,5 Games (απόδοση 1.80), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ