ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το 2.22 στην κόντρα του Τσιτσιπά με τον Ουμπέρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Davis Cup © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ουγκόρ Ουμπέρ στο Masters της Σανγκάης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται σήμερα (09/10) με τον Ουγκό Ουμπέρ για τον τρίτο γύρο του Shanghai Masters (15:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο. 75), τον οποίο κέρδισε εύκολα με 6-4, 6-2 σε λιγότερο από 1,5 ώρα.

Ο Τσιτσιπάς, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Πεκίνο (ATP 500), από τον Νίκολας Γιάρι (Νο. 23), χρειαζόταν μία πειστική νίκη για να τονώσει την ψυχολογία του. Κέρδισε το 81% των πόντων από το πρώτο του σερβίς, έβγαλε 18 winners κι έφτασε σε σημείο να κερδίσει μέχρι και 10 σερί πόντους στο δεύτερο σετ, κυριαρχώντας απόλυτα.

Συνολικά πάντως, ο Τσιτσιπάς έχει πραγματοποιήσει μία μάλλον μέτρια σεζόν για τα δεδομένα του και κυρίως τις δυνατότητές του. Μετά τον μοναδικό του τίτλο μέσα στο 2023, στο Los Cabos (ATP 250), τον περασμένο Αύγουστο, έχει ρεκόρ 4-5.

Ο Ουμπέρ είναι ασφαλώς πολύ πιο υψηλό εμπόδιο συγκριτικά με τον Χιτζικάτα. Ο 25χρονος Γάλλος, μετά την απογοητευτική περσινή σεζόν, ανέβασε αισθητά την απόδοσή του φέτος κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 34 της παγκόσμιας κατάταξης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Πεκίνο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, αφού απέκλεισε διαδοχικά τους Λορέντσο Ζόνεγκο (Νο. 56) και Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο. 6) στα τρία σετ, πριν ηττηθεί με 4-6, 6-3, 1-6 από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ (Νο. 3) στα προημιτελικά. Στη Σανγκάη, στον δεύτερο γύρο, απέκλεισε με 2-1 (6-4, 1-6, 6-2) τον Μπότιτς Φαν Ντε Ζάντσχουλπ (Νο. 67) και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη του στα τελευταία επτά ματς αν συνυπολογίσουμε και το Davis Cup, όπου κέρδισε τους Σταν Βάβρινκα (Νο. 40) και Κάμερον Νόρι (Νο. 17).

Στο παρελθόν, ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ουμπέρ και όλα τους τα παιχνίδια κρίθηκαν στα τρία σετ. Ο Στέφανος επικράτησε στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους τον Αύγουστο του 2021 στο Masters του Τορόντο, ωστόσο την ίδια χρονιά, λίγες ημέρες πριν, ο Ουμπέρ είχε κερδίσει τον πρωταθλητή μας στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Τόκυο.

Το ματς εκ των πραγμάτων θα είναι πιο απαιτητικό σε σύγκριση με αυτό κόντρα στον Χιτζικάτα. Αλλωστε θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι ο Ουμπέρ είναι αριστερόχειρας και αυτό πάντα δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους του. Πάνω από το 2.20 να κριθεί και η 4η μεταξύ τους αναμέτρηση στα τρία σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Ουγκό Ουμπέρ: Τρία σετ (απόδοση 2.22), 15:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ